Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kardan dziekuje ja zaczelam jeść ananasa dzien po owulacji nie pamietam przez ile dni 4-6 w sumie zjadłam dwa ananasy jadłam 4 plastry dziennie tzn ja sobie blendowalam 2 plastry rano,2 wieczorem a twardy środek zjadalam-pamiętajcie o nim bo on najważniejszy jest
-
No i do mnie zawitała @..... Ale głowa do góry - tym samym rozpoczął się nowy cykl, w którym mam nadzieję że się uda Chyba zamęcze Męża A On mnie...
A więc w przyszłym tygodniu do listy zakupów także dopisuję ananasa (też go nie lubię) i skorzystam z Twojej rady biedroneczko - będę go blendować...Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny takie pytanie do mierzących temperaturę- wiem, że mierzy się ją pod językiem, w pochwie lub odbycie... ale czy pod pachą też coś daje?
po owu (brałam clo i pregnyl) dziwnie się czuję i wczoraj i dziś mierzyłam temperaturę wyszło 37,2 i 37,4... -
nick nieaktualny
-
No to jesteśmy trzy i niech ten nowy cykl będzie owocny
Paulette i Beata- życzę Wam, żeby jednak @ się nie pojawiła
Ja też czytałam, żeby pod pachą nie mierzyć. Mój termometr zawsze ląduję w buzi pod językiem
Beata1989, Paulette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie stosuje jeszcze żadnych takich specyfików Orcgid to, że masz obniżenie temp jeszcze o niczym nie świadczy bo jeszcze może się odbić w górę A póki nie ma @ jest nadzieja. U mnie dziś minimalnie poszła w góre ale jednak jakaś taka nie śmiała jest .