Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga gratulacje !! dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa
Witam nowe dziewczyny, fajnie, że nas przybywa i życzę wszystkim powodzenia w działaniach
Ja dzisiaj po wizycie u ginekologa, mam od dzisiaj brać luteinę przez 5 dni i @ ma przyjść. Potem normalnie po 14 dniach zacząć brać luteinę przez 12 dni i zobaczyć jakie będą wyniki A jak teraz @ nie przyjdzie do 14 dni to mam się do niej ponownie zgłosić i się będziemy dalej zastanawiać co robić, ale mam nadzieję, że @ po tej luteinie przyjdziepepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Gratulacje Agaa17!!
starająca się15 trzymam kciuki
u mnie niestety nic! Jak w zegarku przyszła @ . Kilka godzin temu chwycił mnie tak ostry ból że zemdlałam! Siedziałam na ziemi i porządkowałam papiery nagle taki ostry ból mnie złapał, oparłam się i ocknęłam się na ziemi! Nigdy takiego czegoś nie miałam. Narzeczony zaraz zaniósł mnie do sypialni i zrobił termofor. Po godzinie przeszło. Ale teraz mam w okolicach podbrzusza czerwone skupisko plam. I to prawie od 2h nie wiem czy to normalne? -
Kardan dziwna sytuacja moze warto skonsultować to z lekarzem ?? Ja mam jutro dostac @ i jak nigdy plamienia nie mam przed @ a zawsze miałam,wiec jutro rano wstaje i testuje chociaż na nic sie nie nastawiam bo żadnych ciążowych dolegliwości nie mam prócz tego,ze brak plamienia,pobolewającej brzuch i piersi .
-
Biedroneczka29 czasem brak jakichkolwiek objawów, moja szwagierka w pierwszym miesiącu ciąży miała okres jak później nie dostała poszła do ginekologa i dowiedziała się, że jest w 14 tyg ciąży, Jedynie co miała to jadła strasznie dużo kapusty kiszonej ;P takie nietypowe. Każda z nas jest inna nie jest powiedziane ze objawy muszą być
Ja ostatnio miałam bardzo dużo objawów i co? nico ;P
Moja Pani ginekolog powiedziała mi, że są różne cykle można przechodzić jakiś czas bezobjawowo i bez bólu, a kolejny cykl nagle może się zmienić nie ma reguły, że każdy cykl jest taki sam.
Mam nadzieje, że Tobie cykl się nie zmienił tylko po prostu zaraziłaś się wiruskiem bo coraz więcej mamusiek się pojawia!! -
Puk ,puk...czy i ja moge sie przyłączyć ?
...teraz to ja bede najstarsza Mam 38 lat ,10 letniego syna i marze o drugiej nawet trzeciej dzidzi ale nie wychodzi...od 5 miesiecy nic.Zrobiłam badania i mam podwyzszona prolaktyne,powtorzone badanie rowinez wyzsza jutro wizyta u gina zapowiedział leki jakie bede wiedziec jutro...
Pozdrawiam
Trzymam za wszystkie kciuki..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Dziewczynki witajcie !!
Potwierdzam ze jedzenie ananas pomaga moj 6 cykl z ananasem i zobaczcie same:
http://static.pokazywarka.pl/i/5918566/894235/image.jpg
Kasia1987., Paulette, miluszka, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka gratulacje fajnie, że przybywa ciężarnych
Pepsunieczka witamy powodzenia w staraniach
Wiecie co, na innym watku którym się uudzielam dziewczyny radza mi zmienić lekarza bo według nich takie cykle jakie mam to szok i ze luteina mi nie pomoze... W ogole poczulam sie trochę zaatakowana bo te ich komentarze zabrzmialy jak pretensje ze mam.tak długie cykle a nic nie robię...a co Wy sądzicie?Biedroneczka29, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Kasia mnie tez pobolewal brzuch jak na @ i pobolewa nadal tez mam wykwity na buzi a widzisz jaka niespodzianka test pozytywny
Dziękuje dziewczyny
Wysyłam duzo wiruskow:)
Ewelina ananas pomaga w zagnieżdżeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 08:09
Olinka85 lubi tę wiadomość
-
Biedroneczko super, że się udało ) Życzę dużo zdrówka... Uważaj na siebie i odpoczywaj ile się da
Ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam test rano... Jedna kreseczka. Ale nie ma co się załamywać. W końcu to dopiero początek starań....
Powiedzcie mi Dziewczyny czy takie wyliczanie średniej długości cykli poprzez sumowanie długości 4 ostatnich i dzielenie przez liczbę miesięcy jest wiarygodne? Czy istnieje jakaś inna metoda?
Aaa no i chyba zacznę jeść ananasa przeciez nie zaszkodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 08:14
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość