Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia 1987- testowalam 8 dni po owulacji wynik ujemny. Zobaczymy co jutro bedzie sie dzialo...
ja mam czesty bol glowy,bol miesiaczkowy,kremowy badz wodnisty sluz,ciagle chodze zmeczona i to strasznie! Od czasu do czasu bol piersi ale podobnie jak Emy mam duzy biust wiec nie wiem czy to mozna zakwalifikowac jako jakikolwiek objaw poniewaz czesto tak mialam. Temperatura od owulacji byla okolo 37.00/36.90 dzis zaczela spadac do 36.77 nie wiem czy to ma jakies znaczenie jak obudzilam sie godzine przed moim mierzeniem. Czytalam ze powinno sie spac 3h zanim sie zmierzy a ja czesto tak mam ze przebudze sie kolo 5 a o 6 mam mierzenie. -
Z tego co wiem to ananas pomaga w zagnieżdżeniu,ale nie wiem jak to jest przed owulacja więc też nie pomogę. U mnie temp.37.2. Ja do testu mam jeszcze prawie tydzień i chyba zrobię go jak nie dostanę miesiączki. Mam już dość patrzenia na jedną kreskę
-
nick nieaktualnyKasia1987. wrote:A no właśnie - najgorsze rozczarowanie Właśnie przeczytałam Twój pamiętnik (uczę się poruszać po ovu;) Muszę powiedzieć, że Mega silna z Ciebie Babka i mocno trzymam kciuki !!! Musi się udać Ani się obejrzysz a pewnie na rękach będziesz trzymać piękny, malutki i najbardziej kochany na świecie efekt swoich starań!
-
Paulette bardzo mi przykro.... Na pewno jest to ogromna tragedia z którą bardzo trudno jest się pogodzić. Dlatego myśli ciągle powracają... Głowa do góry - musi się w końcu udać. A negatywnych myśli też nie może być zbyt dużo! Spróbuj się jakoś odstresować...
-
nick nieaktualnywiem, ale ciężko jest się odstresować.. byłam nad morzem (tam mniej o tym myślałam) ale jak wróciłam to uderzyły mnie te wszystkie emocje straty ze zdwojoną siłą i niby jest wszystko ok, ale jak przychodzi 9 dzień każdego miesiąca to tego dnia i kilka dni później nie potrafię się pozbierać ;/
-
hej, wpadłam tylko na chwilę nie odzywam się na razie, bo przygotowuję się do ważnego egzaminu mgr... wrócę po środzie. trzymajcie kciuki
Paulette lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
kate55 wrote:hej, wpadłam tylko na chwilę nie odzywam się na razie, bo przygotowuję się do ważnego egzaminu mgr... wrócę po środzie. trzymajcie kciuki
Powodzenia życzęZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Kate, powodzenia na egzaminie!
Paulette - strasznie mi przykro z powody Twojej straty. Ale przecież pojawi się w końcu wyczekiwana dzidzia. Życzę Ci tego z całego serducha!
Testujące, betujące - trzymam kciuki!
U mnie niestety pojawiły się plamienia, więc przygotowuję się do walki w nowym cyklu.
Będzie trudno bo @ przyszła spóźniona, więc wyliczania owu mi się rypły.
Miłego dnia dziewczyny!