Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBeata1989 wrote:Orchid a kiedy planowo ma być @? Tzn. Kiedy jest spadek temperatury?
-
dzięki za kciuki poszło dobrze, zaliczyłam na 5
dość mocno pobolewają mnie jajniki, więc chyba owulacja się zbliża
w ogóle sprawdziłam swoje wykresy ostatnie i w każdym mam zaznaczone, że boli mnie prawy jajnik... chyba powinny boleć na przemian, o co chodzi?
W dodatku wczoraj pierwszy raz zdarzyło mi się coś takiego, że miałam różowy śluz jeszcze przed owulacją. Dziś już jest normalny. Mam się martwić, iść do gina? Zazwyczaj mam plamienia po owulacji (delikatne) i później przed okresem.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo, że boli prawy nie znaczy że prawy jest cały czas aktywny a lewy "śpi". Ból promieniuj i tyle. Miałaś plamienie więc to może właśnie owulacja. Niektóre dziewczyny tak mają. Jak połączysz ból z plamieniem może świadczyć o owulacji.
kate55 lubi tę wiadomość
-
dzięki kochane!
Marilab, dzięki za odpowiedź. to właśnie było sprzężone - wczoraj czułam ogólny ból podbrzusza + prawego jajnika, do tego to plamienie. dziś już tylko prawy jajnik. zobaczymy, jak temperatura się zachowaPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witamy Nutka
Kate - gratuluję Pani Mgr
Ja od 3 dni jem olej z wiesiołka. Podobno po 3 miesiącach dopiero widać jakieś rezultaty. Poczekamy, zobaczymy
Paulette - gdybym nie była w pracy też bym chętnie poszła spać Taka senność mnie ogarnia, że masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 15:22