X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dla wszystkich starających się o dziecko.
Odpowiedz

Dla wszystkich starających się o dziecko.

Oceń ten wątek:
  • Beata1989 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny umieram!
    ugotowałam kalafiora i opierdzieliłam całego :D
    teraz leżę i tyję :)

pepsunieczka lubi tę wiadomość

bbdaa08496ae85ea4dc36020f3fdd86a.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata1989...ja gotuje fasolkę ...
    Drzemki nie było brak czasu ale teraz bym się walnęła...bo czarne deszczowe chmury nadchodza...

Beata1989 lubi tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Beata1989 Ekspertka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha ja dziś kupiłam kalafiora, fasolkę i cukinie i truskawki i czereśnie :) taki shopping.
    A teraz leże :)
    dzień zakończy się pięknie :)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie ostatnio tez kroluje cukinia kalafior i fasolka a do tego schaboszczak :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha,będą piardy jak nic...kalafior ,fasolka,u mnie jeszcze kapustka na ciepło ..a co tam ważne ze smakuje ;)

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • orchid Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z przykazania lekarza przyszlam na wizyte w czasie @, wlasnie czekam na swoja kolej, jest godzinna obsuwa ;] cudownie,zyczcie mi cierplwosci ;)

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Orchid...życze bo tylko ona ciebie nas uratuje ;)

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • orchid Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I juz w domu. Dostalam clo na stymulacje a potem mam robic sobie zastrzyki z pregnylu,nastepnie luteina. Ehhh strasznie to wszystko brzmi. Ktoras z was stosowala pregnyl?

• Beata1989 Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 04:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja. Sama masz robić? W sensie bez monitoringu?

• orchid Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 12 dni nam monitoring w potem zastrzyk sama :(

• Beata1989 Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e to spoko. Mąż niech kłuje :)

• kardan425 Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! trapi mnie mój sen,który przyśnił mi się z 7.07 na 08.04- pamiętam dokładnie datę gdyż to był dzień 11 rocznicy śmierci mojej babci (mama mojego taty). Tej nocy przyśniła mi się moja prababcia(mama mojej babci ze strony mamy) dokładnie rok i 7 miesięcy po jej śmierci.Przyśniło mi się ze byłam w mojej parafii siedziała tam moja babcia (mama mamy) a ławkę dalej zmarła prababcia i złapała mnie za rękę i troskliwym głosem powiedziała "..uważaj na siebie"- uśmiechając się,nie przeraziłam się tym snem bo odczułam troskę i spokój w jej głosie.Tego dnia poszłam do babci na grób pomodlić się w rocznice jej śmierci, a że prababcia także leży na tym cmentarzu poszłam i do niej się pomodlić i zapytać co takiego ode mnie chciała.W ten dzień czyli z 8 na 9 znów mi się przyśniła(tak jakby odpowiedź na moje zapytanie). Byłam w kamienicy w której mieszkała, zamykałam jej drzwi (wiedziałam, że nie żyje). Nagle drzwi same zaczęły się powoli otwierać, mnie zamurowało nie potrafiłam się ruszyć. Na końcu mieszkania w pokoju koło telewizora (kiedyś tam upadła i rozbiła głowę) zobaczyłam ją jak cieszyła się i podskakiwała jak dziecko cieszące się na coś słodkiego. Usłyszałam w tym momencie że za 3 miesiące będę w ciąży.
    Jak byście to zinterpretowały? Przypomniał mi się ten sen w poniedziałek akurat jak dostałam @. Może coś jest na rzeczy, a może ja już wariuje

Dodam że śniło mi się to zanim zaczęliśmy myśleć o dziecku bo starania zaczęły się 5.05.2015, a sen miałam miesiąc prędzej. Nie wiem co o tym myśleć :O

f2w33e3kuzmmto35.png
  • kate55 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kardan, według mnie sny to jedynie kompilacja naszych myśli, tego, co akurat mamy w głowie. Ja nie wierzę w prorocze sny, choć kto wie, może akurat się uda - a tego ci życzę.

Moja mama twierdzi, że jej mama (już nie żyje niestety) miała rzadkie, ale często prorocze sny i kiedyś jej się przyśniło, że będę mieć córeczkę :)

Po 3 latach starań, w końcu z nami <3 Pola, 30.03.2018r.

moje dwa aniołki...
    Aniołek, lipiec 2015, cp
    Leonek, styczeń 2017, 28tc
  • miluszka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, no muszę się pochwalić! Po raz pierwszy test owulacyjny wyszedł mi pozytywny! Musiałam Wam napisać ;-) wiem, że może z tego nie być owulacji ale kurcze, tak się cieszę że w końcu coś się ruszyło, od początku starań robię testy i do tej pory mi nie wychodziły, nie wiem, może to działanie inofolicu ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 13:39

kate55 lubi tę wiadomość

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • starająca się15 Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

troszkę mnie nie było bo jakieś takie zawirowania w pracy i spadek formy w tym tygodniu, ciągle bym spała :D

Ja wczoraj zakończyłam branie luteiny i czekam na @.

Dzisiaj doznałam szoku bo zaznaczyłam temperaturę na wykresie i mi ovu zaznaczyło owulację po 59 dniach :P

A co do snów to tak jak mówi kate, większość bierze się z naszej podświadomości, ciągle o czymś myślimy i to nam siedzi w tyle głowy i wywołuje sny, chociaż nie przeczę, czasami są prorocze czego Ci kardan życzę :)

Miluszka jeśli jest pozytywny to do dzieła :D wykorzystaj swojego mężczyznę :D

miluszka lubi tę wiadomość

mhsvtgf6tbgnbrzs.png

km5svcqgbgbsjdbm.png
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kardan425 ..a ja w sny wierze..nie raz mi sie sprawdiły twojego nie umiem zinterpretować...,mi dziś sie śniło ze byłam w ciąży..a to niby dobrze ...Mam nadzieję ze u ciebie wyjdzie też na dobre proroctwo senne ;)

...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • Beata1989 Ekspertka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAA dziewczyny sobota!! :)
    Pozostało 7 dni do @ albo jak ja wole o tym myśleć 9 msc i 7 dni ;)
    mi też się śniło ostatnio, że jestem w ciąży.
    A w poniedziałek byłam na kawie z koleżanką (btw. poinformowała mnie, że jest w ciąży a musiała osobiście, żeby mnie zarazić pocierając moją rękę- czyż to nie wspaniałe z jej strony?) i mi powiedziała, że czekają mnie wieści bo obok stolików stał samochód zaparkowany i wypatrzyłam na nim pająka- one podobno wieści przynoszą :)

• Olinka85 Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka ma sny prorocze. Za każdym razem kiedy przyśnił jej się ząb, ktoś z jej rodziny umierał :( Miesiąc temu śniło jej się, że obie byłyśmy w ciąży. Ona już ma synka i nie planuje kolejnego dziecka. U mnie byłoby to pierwsze. Tylko, że słyszałam, że takie sny się interpretuje na odwrót. Także nie ma się z czego cieszyć :(
    Pepsunieczka, wolę się jednak trzymać Twojej wersji, że to dobra wróżba :)
    Kardan - Twój sen jak z filmu. Babcia dała Ci znać, że czuwa nad Tobą.
    Wydaje mi się, że jak ciągle o czymś myślimy to wywołujemy takie, a nie inne sny.
    Miluszka - do dzieła! ;)

miluszka lubi tę wiadomość

• miluszka Autorytet

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś mam pracowitą sobotę, od rana sprzątam, mąż w pracy do wieczora, także szykuję na wieczór kolację przy winie i do dzieła, jak nie zdążymy bo będzie już po, to mam nadzieję, że wczorajsze <3 przyniesie efekty ;-)

Ignaś 03.06.2016 r . ❤

3jgxhqvkjjzt497d.png
  • Natka30 Przyjaciółka

Wysłany: 20 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj idę na babską imprezę :) Jestem dzień przed okresem, mam nadzieje ze wieczorem mnie nie dopadnie :)

05a5dc343a95c3abdf4420765179411e.png
‹‹ 18 19 20 21 22 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ