Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny! trapi mnie mój sen,który przyśnił mi się z 7.07 na 08.04- pamiętam dokładnie datę gdyż to był dzień 11 rocznicy śmierci mojej babci (mama mojego taty). Tej nocy przyśniła mi się moja prababcia(mama mojej babci ze strony mamy) dokładnie rok i 7 miesięcy po jej śmierci.Przyśniło mi się ze byłam w mojej parafii siedziała tam moja babcia (mama mamy) a ławkę dalej zmarła prababcia i złapała mnie za rękę i troskliwym głosem powiedziała "..uważaj na siebie"- uśmiechając się,nie przeraziłam się tym snem bo odczułam troskę i spokój w jej głosie.Tego dnia poszłam do babci na grób pomodlić się w rocznice jej śmierci, a że prababcia także leży na tym cmentarzu poszłam i do niej się pomodlić i zapytać co takiego ode mnie chciała.W ten dzień czyli z 8 na 9 znów mi się przyśniła(tak jakby odpowiedź na moje zapytanie). Byłam w kamienicy w której mieszkała, zamykałam jej drzwi (wiedziałam, że nie żyje). Nagle drzwi same zaczęły się powoli otwierać, mnie zamurowało nie potrafiłam się ruszyć. Na końcu mieszkania w pokoju koło telewizora (kiedyś tam upadła i rozbiła głowę) zobaczyłam ją jak cieszyła się i podskakiwała jak dziecko cieszące się na coś słodkiego. Usłyszałam w tym momencie że za 3 miesiące będę w ciąży.
Jak byście to zinterpretowały? Przypomniał mi się ten sen w poniedziałek akurat jak dostałam @. Może coś jest na rzeczy, a może ja już wariuje
Dodam że śniło mi się to zanim zaczęliśmy myśleć o dziecku bo starania zaczęły się 5.05.2015, a sen miałam miesiąc prędzej. Nie wiem co o tym myśleć -
Kardan, według mnie sny to jedynie kompilacja naszych myśli, tego, co akurat mamy w głowie. Ja nie wierzę w prorocze sny, choć kto wie, może akurat się uda - a tego ci życzę.
Moja mama twierdzi, że jej mama (już nie żyje niestety) miała rzadkie, ale często prorocze sny i kiedyś jej się przyśniło, że będę mieć córeczkęPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Dziewczyny, no muszę się pochwalić! Po raz pierwszy test owulacyjny wyszedł mi pozytywny! Musiałam Wam napisać wiem, że może z tego nie być owulacji ale kurcze, tak się cieszę że w końcu coś się ruszyło, od początku starań robię testy i do tej pory mi nie wychodziły, nie wiem, może to działanie inofolicu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 13:39
kate55 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
troszkę mnie nie było bo jakieś takie zawirowania w pracy i spadek formy w tym tygodniu, ciągle bym spała
Ja wczoraj zakończyłam branie luteiny i czekam na @.
Dzisiaj doznałam szoku bo zaznaczyłam temperaturę na wykresie i mi ovu zaznaczyło owulację po 59 dniach
A co do snów to tak jak mówi kate, większość bierze się z naszej podświadomości, ciągle o czymś myślimy i to nam siedzi w tyle głowy i wywołuje sny, chociaż nie przeczę, czasami są prorocze czego Ci kardan życzę
Miluszka jeśli jest pozytywny to do dzieła wykorzystaj swojego mężczyznęmiluszka lubi tę wiadomość
-
Kardan425 ..a ja w sny wierze..nie raz mi sie sprawdiły twojego nie umiem zinterpretować...,mi dziś sie śniło ze byłam w ciąży..a to niby dobrze ...Mam nadzieję ze u ciebie wyjdzie też na dobre proroctwo senne..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
AAA dziewczyny sobota!!
Pozostało 7 dni do @ albo jak ja wole o tym myśleć 9 msc i 7 dni
mi też się śniło ostatnio, że jestem w ciąży.
A w poniedziałek byłam na kawie z koleżanką (btw. poinformowała mnie, że jest w ciąży a musiała osobiście, żeby mnie zarazić pocierając moją rękę- czyż to nie wspaniałe z jej strony?) i mi powiedziała, że czekają mnie wieści bo obok stolików stał samochód zaparkowany i wypatrzyłam na nim pająka- one podobno wieści przynoszą
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Moja koleżanka ma sny prorocze. Za każdym razem kiedy przyśnił jej się ząb, ktoś z jej rodziny umierał Miesiąc temu śniło jej się, że obie byłyśmy w ciąży. Ona już ma synka i nie planuje kolejnego dziecka. U mnie byłoby to pierwsze. Tylko, że słyszałam, że takie sny się interpretuje na odwrót. Także nie ma się z czego cieszyć
Pepsunieczka, wolę się jednak trzymać Twojej wersji, że to dobra wróżba
Kardan - Twój sen jak z filmu. Babcia dała Ci znać, że czuwa nad Tobą.
Wydaje mi się, że jak ciągle o czymś myślimy to wywołujemy takie, a nie inne sny.
Miluszka - do dzieła!miluszka lubi tę wiadomość