Dla wszystkich starających się o dziecko.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, mogę dołączyć? Też rzadko udzielam się w innych wątkach - właśnie z tych względów, o których piszecie. A tutaj chętnie się rozgoszczę
Mam 24 lata (widzę, że jestem jedną z najstarszych ), długie i nieregularne cykle, od dłuższego czasu skąpe miesiączki, a do tego policystyczne jajniki.Patixxx, Paulette lubią tę wiadomość
-
gorgeous wrote:Hej dziewczyny, mogę dołączyć? Też rzadko udzielam się w innych wątkach - właśnie z tych względów, o których piszecie. A tutaj chętnie się rozgoszczę
Mam 24 lata (widzę, że jestem jedną z najstarszych ), długie i nieregularne cykle, od dłuższego czasu skąpe miesiączki, a do tego policystyczne jajniki.
Witamyyyyy !
pewnie ,że możesz większość z nas ma tutaj nieregularne cykle widzęi wciąż staramy się ..
05.08.2014r - Aniołek (6 tydzień ) -
Ewelina0701 wrote:Witam i ja... ciężko faktycznie niektore wątki nadrobić...
Ja mam juz 7 letniego syna, chciałabym 2.
Witamy ! jak ma synek na imię ?
Tak ciężko nadrobić , bo są już grupy zgrane dlategoi wciąż staramy się ..
05.08.2014r - Aniołek (6 tydzień ) -
witam wszystkie dziewczyny
Paulette, jod też się na pewno przyda poza tym czasem lepiej najpierw spróbować łagodniejszych metod, a nie od razu leki w siebie wpychać. ja przynajmniej mam takie podejście najchętniej w ogóle nie brałabym leków.. no ale niestety.. w każdym razie mam nadzieje,że szybko u ciebie spadnie to tsh
Patixx, na pewno będę się jutro albo chwalić, albo żalić
Gorgeous, ja też mam 24 dziwne jest to, że w moim środowisku prawie żadna dziewczyna nie ma i nawet nie myśli o dzieciach, a tu jesteśmy już starsze niż duża część dziewczyn
Ewelina, cudownie, że masz już synka! zazdroszczęPaulette lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Kate informuj informuj a jak nie to wiem gdzie Cię szukać i czekamy tylko na "dobre" wieści i będziemy jutro zaciskać kciuki za Męża
Ewelina tak Miłoszek będzie miał rodzeństwo
jajnik od czego ?i wciąż staramy się ..
05.08.2014r - Aniołek (6 tydzień )