Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 26 października 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaaa jak tam po wizycie u lekarza??

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MisiaABC wrote:
    Ona, ja nic nie rozumiem z tych wyników. Pewnie co laboratorium to inny obyczaj.

Pewnie tak
    Obecnie jestesmy przy wyniku 57mln i 70 % żywotności morfologia 60 %
    Może u nas są inne normy niewiem
    Baaa obecnie to jest wynik z czerwca więc i wiele mógło się zmienić

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie, właśnie kiedy ja się nudzę w pracym a muszę jeszcze godzinę tu siedzieć, to u cisza jak makiem zasiał..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Piękne :)

Dziewczyny jak się nudzicie w pracy, to może mi byście pomogły? Ja zarobiona jestem po łokcie :p

Schmetterling, a Twój napro ma jakiś plan na "Was"? Wiem, że pisałaś, że sytuacja niezbyt ciekawa, a o in vitro na razie nie myślicie. Ale czy jest "trzecia droga"? Czy wrzucacie na luz na razie? Takie diagnozy brzmią strasznie, coś wiem na ten temat, ale skoro jesteś młoda (nie pamiętam ile masz lat) to macie chwilę na podjęcie poważnych decyzji.

Co do fb, ja odpadam, po pierwsze rzadko korzystam, po drugie jestem na forum, ponieważ chcę pozostać anonimowa. Chociaż zgadzam się, że korzystanie z forum z tel jest mega niewygodne.

Jeśli chodzi o lekarzy na NFZ to również muszę przyznać, że w głębokim poważaniu mają wszystko (przynajmniej większość tych, na których ja trafiłam). Obecnie chodzę prywatnie, widzę różnice i liczę, że efekty również się pojawią.

Przypominnam, że jutro... PIĄTEK, PIĄTECZEK, PIĄĄĄĄĄĄTUUUUNIOOOOO!

Jakie plany na weekend?

MisiaABC, Karolina2787, Janess lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2017, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet_86 wrote:
    Cześć Piękne :)

Dziewczyny jak się nudzicie w pracy, to może mi byście pomogły? Ja zarobiona jestem po łokcie :p

Schmetterling, a Twój napro ma jakiś plan na "Was"? Wiem, że pisałaś, że sytuacja niezbyt ciekawa, a o in vitro na razie nie myślicie. Ale czy jest "trzecia droga"? Czy wrzucacie na luz na razie? Takie diagnozy brzmią strasznie, coś wiem na ten temat, ale skoro jesteś młoda (nie pamiętam ile masz lat) to macie chwilę na podjęcie poważnych decyzji.

Co do fb, ja odpadam, po pierwsze rzadko korzystam, po drugie jestem na forum, ponieważ chcę pozostać anonimowa. Chociaż zgadzam się, że korzystanie z forum z tel jest mega niewygodne.

Jeśli chodzi o lekarzy na NFZ to również muszę przyznać, że w głębokim poważaniu mają wszystko (przynajmniej większość tych, na których ja trafiłam). Obecnie chodzę prywatnie, widzę różnice i liczę, że efekty również się pojawią.

Przypominnam, że jutro... PIĄTEK, PIĄTECZEK, PIĄĄĄĄĄĄTUUUUNIOOOOO!

Jakie plany na weekend?

Suplementy, suplementy i jeszcze raz suplementy dla M., w które ja już nie wierzę jakoś :/ poza tym dajemy na luz.

• agnieszka011988 Przyjaciółka

Wysłany: 27 października 2017, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PIĄTEK, PIĄTECZEK, PIĄĄĄĄĄĄTUUUUNIOOOOO!
    a ja juz w pracy :)

Karolina2787, Schmetterling, Janess, MisiaABC lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ja dziś na drugą zmianę ale właśnie piątuś dziś jupiii! :D jakieś śniadanko niedługo trza wciągnąć tylko co tu zjeść hmm...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 07:26

Schmetterling, Janess, Moa, MisiaABC lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dzień dobry :)

Ja dziś na drugą zmianę ale właśnie piątuś dziś jupiii! :D jakieś śniadanko niedługo trza wciąnąć tylko co tu zjeść hmm...
    Witaj.
    Ja dzis wolne...
    Wlasnie zuzylam ostatni test owu.. I negatyw...tzn bledsza kreska...
    Chyba oleje te testy bo albo nie mam owulacji..albo te testy do bani...juz ktoras z Was mi pisała ze miala z alegro i tez nie wychodzily...ja mam z apteki takie niebieskie

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/9d9bed0afbb61.jpg.html

Same zobaczcie...a to druga najmocniejsza kreska..

Ktos mówił ze z rosmana dobrze dzialaja?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Witaj.
    Ja dzis wolne...
    Chyba oleje te testy bo albo nie mam owulacji..albo te testy do bani...juz ktoras z Was mi pisała ze miala z alegro i tez nie wychodzily...ja mam z apteki takie niebieskie

Ja kiedyś też miałam testy z allegro i powiem Ci że czasem wyszły a czasem nie ale w większości nie, jednak u mnie to normalne było bo do owulacji nie dochodziło także u mnie można powiedzieć że się sprawdziły, może warto byś zrobiła monitoring i się przekonasz jak jest z tą owu naprawdę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Witaj.
    Ja dzis wolne...

A jak z obserwacją śluzu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byl jakby plodny...dzis jeszcze nie wiem
    Wczesniej wodnisto kremowy...dwa dni z rzedu uzylam aplikatora conceive plus wiec nie wiem czy dobrze okreslilam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moje oko wczoraj powinna byc owulacja.
    Przedwczoraj poznym wieczorem wystapil u mnie bol owulacyjny taki typowy jaki kiedys miewalam...generalnie zawsze cos odczuwam w tym czasie...ale to byl taki mocny ze ledwo wytrzymalam ale trwal parenascie minut.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Na moje oko wczoraj powinna byc owulacja.
    Przedwczoraj poznym wieczorem wystapil u mnie bol owulacyjny taki typowy jaki kiedys miewalam...generalnie zawsze cos odczuwam w tym czasie...ale to byl taki mocny ze ledwo wytrzymalam ale trwal parenascie minut.

Może zdecydujesz się na model Creightona?
    U mnie nadal ciężko z tym płodnym, ale wiem, że laskom to pomaga.
    Jeśli chodzi o ból owulacyjny, to u mnie się pokrywa z owulacją. Nie mogę wtedy siadać, bo czuję jakby mi ktoś kołek do tyłka wsadzał..No i z seksem też średnio w takich bólach :/

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 27 października 2017, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana.
    Piątek, piateczek, piątunio a ja dzień z bólem głowy zaczynam ;/
    Co do testów z allegro też mi żaden nie wyszedł :P

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess u mnie było podobnie w sensie z tym ''PCOS'' tzn. gin na którymś badaniu wspomniał mi że lewy jajnik wygląda właśnie lekko jak z PCOS, nie wiem co to znaczy że lekko bo albo jest PCOS albo nie ma ale mniejsza z tym. Owulacji brak z tego jajnika, dopiero po wprowadzeniu clo jajnik się uaktywnił i produkował normalnie raz nawet 3 pęcherzyki były. Co do bóli owulacyjnych miałam je zawsze ale myślę że to dlatego iż pęcherzyk rósł jednak nie dochodziło do pęknięcia. Po clo bóle na owu są całkiem inne.

Nova87, Ona29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    Może zdecydujesz się na model Creightona?
    U mnie nadal ciężko z tym płodnym, ale wiem, że laskom to pomaga.
    Jeśli chodzi o ból owulacyjny, to u mnie się pokrywa z owulacją. Nie mogę wtedy siadać, bo czuję jakby mi ktoś kołek do tyłka wsadzał..No i z seksem też średnio w takich bólach :/

Dokładnie mam to samo , nie idzie na dupie siąść i seks przy tym bardzo bolesny
    Często się to pokrywa z sluzem i ostatnio z tempka też się pokrylo testy owu średnio według mnie pozytyw według opini negatywny

No i witam się z rana:-)

Nova87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami dziewczynki!

my zmieniliśmy troszkę taktykę i do pracy będe chodzić na 10, a nie na 7.30.
    Mam tą możliwość w pracy, że właśnie w tych godzinach mogę do niej przychodzić.
    Zdąrzę jeszcze wtedy wyprowadzić Miśka.
    W Krakowie pada, ale pogoda jakoś nigdy nie wpływała na mój nastrój :)
    Po wczorajszych gnieceniach przez fizjoterapeutkę mam wygniecone łono...

Właśnie, gdzie jest Kryska? Sama jestem ciekawa co u jej piesia :P

Miłego dzionka wszystkim!

Nova87, Ona29, Karolina2787, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie to byl taki bol promieniujacy do tylka...ale jak bolało. ..poczekalam az sie zmniejszy i ❤ a potem juz nic mnie nie bolało...w czasie sexu odczuwalam wiadomo ale nie az tak..
    No ja testy robie o roznych porach...dzis zrobilam rano...nie doczytalam...pozniej moze bede w rosmanie..
    A te apteczne to sa same paski bez plastiku

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez leje...
    Właśnie zapijam smutki siemieniem lnianym

‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ