Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisiaABC wrote:Ona, ja nic nie rozumiem z tych wyników. Pewnie co laboratorium to inny obyczaj.
Pewnie tak
Obecnie jestesmy przy wyniku 57mln i 70 % żywotności morfologia 60 %
Może u nas są inne normy niewiem
Baaa obecnie to jest wynik z czerwca więc i wiele mógło się zmienić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Piękne
Dziewczyny jak się nudzicie w pracy, to może mi byście pomogły? Ja zarobiona jestem po łokcie :p
Schmetterling, a Twój napro ma jakiś plan na "Was"? Wiem, że pisałaś, że sytuacja niezbyt ciekawa, a o in vitro na razie nie myślicie. Ale czy jest "trzecia droga"? Czy wrzucacie na luz na razie? Takie diagnozy brzmią strasznie, coś wiem na ten temat, ale skoro jesteś młoda (nie pamiętam ile masz lat) to macie chwilę na podjęcie poważnych decyzji.
Co do fb, ja odpadam, po pierwsze rzadko korzystam, po drugie jestem na forum, ponieważ chcę pozostać anonimowa. Chociaż zgadzam się, że korzystanie z forum z tel jest mega niewygodne.
Jeśli chodzi o lekarzy na NFZ to również muszę przyznać, że w głębokim poważaniu mają wszystko (przynajmniej większość tych, na których ja trafiłam). Obecnie chodzę prywatnie, widzę różnice i liczę, że efekty również się pojawią.
Przypominnam, że jutro... PIĄTEK, PIĄTECZEK, PIĄĄĄĄĄĄTUUUUNIOOOOO!
Jakie plany na weekend?MisiaABC, Karolina2787, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:Cześć Piękne
Dziewczyny jak się nudzicie w pracy, to może mi byście pomogły? Ja zarobiona jestem po łokcie :p
Schmetterling, a Twój napro ma jakiś plan na "Was"? Wiem, że pisałaś, że sytuacja niezbyt ciekawa, a o in vitro na razie nie myślicie. Ale czy jest "trzecia droga"? Czy wrzucacie na luz na razie? Takie diagnozy brzmią strasznie, coś wiem na ten temat, ale skoro jesteś młoda (nie pamiętam ile masz lat) to macie chwilę na podjęcie poważnych decyzji.
Co do fb, ja odpadam, po pierwsze rzadko korzystam, po drugie jestem na forum, ponieważ chcę pozostać anonimowa. Chociaż zgadzam się, że korzystanie z forum z tel jest mega niewygodne.
Jeśli chodzi o lekarzy na NFZ to również muszę przyznać, że w głębokim poważaniu mają wszystko (przynajmniej większość tych, na których ja trafiłam). Obecnie chodzę prywatnie, widzę różnice i liczę, że efekty również się pojawią.
Przypominnam, że jutro... PIĄTEK, PIĄTECZEK, PIĄĄĄĄĄĄTUUUUNIOOOOO!
Jakie plany na weekend?
Suplementy, suplementy i jeszcze raz suplementy dla M., w które ja już nie wierzę jakoś poza tym dajemy na luz. -
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja dziś na drugą zmianę ale właśnie piątuś dziś jupiii! jakieś śniadanko niedługo trza wciągnąć tylko co tu zjeść hmm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 07:26
Schmetterling, Janess, Moa, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Dzień dobry
Ja dziś na drugą zmianę ale właśnie piątuś dziś jupiii! jakieś śniadanko niedługo trza wciąnąć tylko co tu zjeść hmm...
Ja dzis wolne...
Wlasnie zuzylam ostatni test owu.. I negatyw...tzn bledsza kreska...
Chyba oleje te testy bo albo nie mam owulacji..albo te testy do bani...juz ktoras z Was mi pisała ze miala z alegro i tez nie wychodzily...ja mam z apteki takie niebieskie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Witaj.
Ja dzis wolne...
Chyba oleje te testy bo albo nie mam owulacji..albo te testy do bani...juz ktoras z Was mi pisała ze miala z alegro i tez nie wychodzily...ja mam z apteki takie niebieskie
Ja kiedyś też miałam testy z allegro i powiem Ci że czasem wyszły a czasem nie ale w większości nie, jednak u mnie to normalne było bo do owulacji nie dochodziło także u mnie można powiedzieć że się sprawdziły, może warto byś zrobiła monitoring i się przekonasz jak jest z tą owu naprawdę. -
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Witaj.
Ja dzis wolne...
Chyba oleje te testy bo albo nie mam owulacji..albo te testy do bani...juz ktoras z Was mi pisała ze miala z alegro i tez nie wychodzily...ja mam z apteki takie niebieskie
A jak z obserwacją śluzu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa moje oko wczoraj powinna byc owulacja.
Przedwczoraj poznym wieczorem wystapil u mnie bol owulacyjny taki typowy jaki kiedys miewalam...generalnie zawsze cos odczuwam w tym czasie...ale to byl taki mocny ze ledwo wytrzymalam ale trwal parenascie minut. -
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Na moje oko wczoraj powinna byc owulacja.
Przedwczoraj poznym wieczorem wystapil u mnie bol owulacyjny taki typowy jaki kiedys miewalam...generalnie zawsze cos odczuwam w tym czasie...ale to byl taki mocny ze ledwo wytrzymalam ale trwal parenascie minut.
Może zdecydujesz się na model Creightona?
U mnie nadal ciężko z tym płodnym, ale wiem, że laskom to pomaga.
Jeśli chodzi o ból owulacyjny, to u mnie się pokrywa z owulacją. Nie mogę wtedy siadać, bo czuję jakby mi ktoś kołek do tyłka wsadzał..No i z seksem też średnio w takich bólach -
nick nieaktualnyJaness u mnie było podobnie w sensie z tym ''PCOS'' tzn. gin na którymś badaniu wspomniał mi że lewy jajnik wygląda właśnie lekko jak z PCOS, nie wiem co to znaczy że lekko bo albo jest PCOS albo nie ma ale mniejsza z tym. Owulacji brak z tego jajnika, dopiero po wprowadzeniu clo jajnik się uaktywnił i produkował normalnie raz nawet 3 pęcherzyki były. Co do bóli owulacyjnych miałam je zawsze ale myślę że to dlatego iż pęcherzyk rósł jednak nie dochodziło do pęknięcia. Po clo bóle na owu są całkiem inne.
Nova87, Ona29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Może zdecydujesz się na model Creightona?
U mnie nadal ciężko z tym płodnym, ale wiem, że laskom to pomaga.
Jeśli chodzi o ból owulacyjny, to u mnie się pokrywa z owulacją. Nie mogę wtedy siadać, bo czuję jakby mi ktoś kołek do tyłka wsadzał..No i z seksem też średnio w takich bólach
Dokładnie mam to samo , nie idzie na dupie siąść i seks przy tym bardzo bolesny
Często się to pokrywa z sluzem i ostatnio z tempka też się pokrylo testy owu średnio według mnie pozytyw według opini negatywny
No i witam się z rana:-)Nova87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z Wami dziewczynki!
my zmieniliśmy troszkę taktykę i do pracy będe chodzić na 10, a nie na 7.30.
Mam tą możliwość w pracy, że właśnie w tych godzinach mogę do niej przychodzić.
Zdąrzę jeszcze wtedy wyprowadzić Miśka.
W Krakowie pada, ale pogoda jakoś nigdy nie wpływała na mój nastrój
Po wczorajszych gnieceniach przez fizjoterapeutkę mam wygniecone łono...
Właśnie, gdzie jest Kryska? Sama jestem ciekawa co u jej piesia
Miłego dzionka wszystkim!
Nova87, Ona29, Karolina2787, MisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie to byl taki bol promieniujacy do tylka...ale jak bolało. ..poczekalam az sie zmniejszy i ❤ a potem juz nic mnie nie bolało...w czasie sexu odczuwalam wiadomo ale nie az tak..
No ja testy robie o roznych porach...dzis zrobilam rano...nie doczytalam...pozniej moze bede w rosmanie..
A te apteczne to sa same paski bez plastiku -
nick nieaktualny