Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczęta
Ja już po kawce w pracy, byle do 15.00.
Sikającym życzę powodzenia.
Do przeczytania wieczorem
Edit: BTW 1 dc z laparo, laparo 18 dc, co o tym sądzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2017, 08:18
Karolina2787, Nova87, Schmetterling, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Miałam was obudzić o 5 rano ale tel mi padł. U nas pogoda taka jaką lubię. Deszcz i ciepło ja już pranie zrobiłam, koty nakarmiłam, obiad ugotowałam i śniadanie sobie zrobiłam a mój ślubny śpi. Chyba wezmę się za odkurzacz to się obudzi .
Wow. Skąd masz tyle sily....
Ja ostatnio zaniedbuje chate....MisiaABC lubi tę wiadomość
-
Serio dziewczyny?? Ja od 7 w pracy i marzę o powrocie do domu i wylegiwaniu się na kanapie ;/
Łeb mnie napiernicza, dziś w pracy szkolenie (jako organizator a nie uczestnik) i już mam ciśnienie mimo że się nie zaczeło ;/
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Ja chyba z poprzesniwj epoki bo uwielbiam być kurą domową i nie w głowie mi feminizm. Lubię sprzątać choć czasem zdarza mi się dzień lenia.
Tez to lubie...nawet bardzo...ale jak miewam teraz coraz czestsze doly i szmat problemow to nic mi sie nie chce...MisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Ja chyba z poprzesniwj epoki bo uwielbiam być kurą domową i nie w głowie mi feminizm. Lubię sprzątać choć czasem zdarza mi się dzień lenia.
Ja wczoraj miałam takiego powera na sprzątnie dziś już niezbyt mi się chce dokańczać, ale został tylko pokój sypialny więc w sobotę ogarnęMisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Wczoraj mnie pozamiatało. Pojechałam rano do miasta do lekarza, pózniej na kawę z koleżanką.Przeszłam się kawałek i wieczorem noga mocno dała popalić. Aż gorączkę dostałam.
Udało mi się wszystko u rodzinnej załatwić 8 listopada jadę do szpitala ustalić termin operacji.
Schmetterling wrote:A ile ma całkowitej ilości?
Bo to zależy ile to jest to 4%. Mój M ma 1% i mieści się prawie w normie.
Jestem bardzo ciekawa jakie są te lekarstwa na receptę?
A co do tej grupy na fb chyba jest nas tylko 3 - Schmetterling, Nova i ja i nie wiem czy jest sens w takim razie jak nie wszystkie chcą tam iść, ale jak chcecie można coś zadziałać
MisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Patrząc na Twój wykres, to owu powinna być w 16dc, czyli w środę. Nie wiem jak ma się to do Twoich odczuć. Jeśli temperatura się utrzyma to jutro/pojutrze wykres zaznaczy owulację. Zobaczymy wtedy jak mają się Twoje odczucia do wykresu. 7dpo wypada mniej więcej w środę, więc nie denerwuj się teraz tym.
Wydaje mi sie ze byla w tedy jak mialam ten typowu ból dajacy o sobie znac czyli w 17dc...aczkolwiek moglabybyc i w 16 albo wczoraj bo i inna aplukacja wyznacza mi okres i praktycznie sie nie myli bo juz ponad rok wpisuje a wg niej owu byla wczoraj...
Pozyjemy zobaczymy...sroda to1 wiec badan nue zrobie więc pojde w czwartek 2.11 chyba tak czy siak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to mamy tak
Morfologia
plemniki prawidłowe 4%
plemniki nieprawidłowe 96%
klasyfikacja podstawy:
- prawidłowy 4%
- wady główki 80%
- wady wstawki 33%
- wady witki 2%
tylko jedna wada
- główka 61%
- wstawka 15%
- witka 0%
Wady wielokrotne
- główka + wstawka 17%
- główka + witka 2%
- wstawka + witka 0%
- główka + wstawka + witka 0%
Budowa prawidłowa główki 60%
- małe 29%
- duże 11%
wstawki i witki
prawidłowa wstawka 67%
nieprawidłowy rozmiar wstawki 21%
nieprawidłowy kąt wstawki 3%
nieprawidłowa insercja 10%
Kształt prawidłowy 58%
- stożkowane 1%
- cienkie 0%
- gruszkowate 5%
- okrągłe 23%
- amorficzne 13%
Prawidłowy akrosom 47%
nieprawidłowy akrosom 53%
Prawidłowa witka 98%
skręcona 2%
-
nick nieaktualnykatrina wrote:Cześć dziewczyny! Prosimy o lajki dla Kubusia
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1957842834231812&id=175483942467719
Na każdym wątku zostawiasz ten link licząc na zaskakująco dużą ilość głosów na Kubusia?
Trochę nie halo.Karolina2787, MisiaABC, Parsleyek, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Najlepiej ignorować takie osoby albo zgłosić. Włazi z buciorami na wątek i wstawia post oderwany od naszej rzeczywistości.
hipisiątko, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny