Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej ho a co tu taka cisza? Co u Was laski?
Ja powoli zaczynam kolejny cykl bo dziś już plamienia i ból brzucha także @ za rogiem. No ale ostatni cykl z Clo przede mną a potem odliczanie do hsg zostanie jak tylko ginek poda termin. Skrobnijcie co tam, jak tamZnowu.ta.kryska, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKryska stanowczo nie lubię i współczuję bo wiem co to znaczy. Mam nadzieję że szybko zadziałasz i równie szybko minie ból gardła. Od siebie polecam strepsils intenive oraz gorąca herbatkę, cytrynę i miodek zdrówka dla Ciebie
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Niezupełnie cala ja. Ale w moim stylu Dość sportowo się prowadzę.
To zazdraszczam bo ja tak nie potrafię chociaż w pracy cały czas się ruszam. BMI ponoć mam w normie hehe
Misia akuku, widzę Cię Ty się nie chowaj tylko pisz co słychować u CiebieZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidzę że dziś każda na coś narzeka, nie ma jak to babskie grono hehe ale nie smutajcie tak kochane bo po każdej burzy wychodzi słońce
Anet a niedługo będziesz zmieniać pieluchy i wstawać z cyckiem żeby dokarmiać więc ciesz się chwiląZnowu.ta.kryska, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet_86 wrote:3 dc... zakupy na cały miesiąc, padam twarzą na pysk... Kiedyś o tej porze poprawiałam makijaż, teraz zmywam i zakładam piżamę
Super napisane pamiętam te czasy:-) jak prosto z imprezy szłam do pracy haha
Karolina a Ty slyszalas o tej termoablacji miesniakow ? -
nick nieaktualny
-
Cześć kochane :*. U mnie rozpoczynają się płodne i starania pełna para ale co z tego jak jakieś przeziębienie łapie... Jajnik prawy wczoraj pulsował na potęgę ale to jeszcze nie owu chyba bo temperatura mimo że niska to bez znacznego spadku . W tym miesiącu mąż powtórzy badanie nasienia i ma wizytę u urologa więc zobaczymy co tam, jak tam . Zamówiłam też żel conceive i czekam aż listonosz przyniesie bo śluzu nie mam tak dużo jak miałam kiedyś więc spróbujemy z tym żelem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:40
Karolina2787, Anet_86 lubią tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
nick nieaktualnyOna coś czytałam na temat tej metody ale chyba nie wszędzie ją wykonują no i jest droga.
Janess Tak mój miał zabieg na żylaki w maju, jednak na razie nie sprawdzaliśmy nasienia. We wtorek Mój był u urologa który zbadał go i zrobił usg jąder. Co się okazało że żylak jest i to 5mm! poza nim jeszcze kilka mniejszych. Ogólnie Mój przechodził przez zabieg wykonany jakąś nową metodą a urolog nie jest jej sprzymierzeńcem więc kazał zrobić laparo ale przed tym jeszcze b. nasienia i wizyta u niego z wynikami. Okaże się czy jest jakaś poprawa. Mam tylko nadzieję że się nie pogorszyło. Mój ma żylaki 3 stopnia więc już jest źle dlatego musi koniecznie podejść do laparo. Jednakże mimo tak dużego stopnia wcześniejsze wyniki były dobre jedynie co to mała ilość ale lekarz powiedział że z takimi wynikami mogę zajść w ciążę więc jeśli nawet wyniki się nie poprawiły a co ważniejsze nie pogorszyły to ja za miesiąc (mam nadzieję) idę na hsg i wtedy się okaże czy moje drogi do szczęścia są czyste. -
nick nieaktualnyŻylaki lubią się odnawiać niestety, tym bardziej jeśli facet pracuje ciężko fizycznie i się nadwyręża. Kiedy robicie b. nasienia?
Mój miał małe nacięcie w pępku i tyle ale co z tego że tak wszystko ładnie pięknie jak nawet nie usunęli najważniejszego żylaka urolog powiedział że musi być laparo wtedy wszystko ładnie widać i lekarze mają wygodniej. Szkoda mi tylko tego czasu który straciliśmy oby nasienie się nie pogorszyło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Ale kiedy miałaś to plamienie? Właśnie ok 6dpo czy zaraz po owulacji?
W sumie akurat ja miałam jakoś w terminie spodziewanej @ tyle że nieiwem kiedy miałam owu ale te plamienia były na 100 % implantacyjne bo testy jeszcze przez tydzień wychodziły mi negatywne
Chodzi o sam fakt że były- i mogą świadczyć o implantacji nawet w Twoim wypadku! Trzymam kciuki żeby tak właśnie było
Karolina tak to prawda jednak w PL jest szpital który wykonuje ten zabieg w ramach NFZ - dzwoniłam jestem umówiona na wizytę kwalifikacyjna- zalapalam się
Wymogów jako takich nie ma warunkiem jest że nie masz dzieci a chcesz mieć, następnie rodzaj miesniaka ( ja mam srodscienny) i wielkość do 12 cm maksymalnie dwa jako że ja mam 3 ale ten najmniejszy ma 14mm Pani mnie zapisała;-)Janess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDominisia883 wrote:Cześć kochane :*. U mnie rozpoczynają się płodne i starania pełna para ale co z tego jak jakieś przeziębienie łapie... Jajnik prawy wczoraj pulsował na potęgę ale to jeszcze nie owu chyba bo temperatura mimo że niska to bez znacznego spadku . W tym miesiącu mąż powtórzy badanie nasienia i ma wizytę u urologa więc zobaczymy co tam, jak tam . Zamówiłam też żel conceive i czekam aż listonosz przyniesie bo śluzu nie mam tak dużo jak miałam kiedyś więc spróbujemy z tym żelem
Mi na śluz pomógł inofen zresztą z nim też w 3 cyklu zaszłam w ciążę ( po paru latach ) nie mam pojęcia czy się przyczynił natomiast sluzu miałam zdecydowanie więcej
Od wczoraj pika mnie lewy jajnik mam duzzzzooo sluzu plodnego i aż mnie korci żeby coś porobićDominisia883 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny