X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale zaczekam :)

Anet_86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet nieiwem!!

Ohhh doszłam w końcu do odpowiedzi dotyczącej moich palpitacji serca ...

A mianowicie wszystko zwalam na magnez !!!
    3 dzień z rzędu próbuje, i mam go ; lykam , 20 minut późnej przyspieszone bicie serca, dosłownie
    I tak znów dziś przyszłam zjadłam lykam magnez i znów pach pach pach
    Czyli że co? Za dużo?

Karola w życiu jeszcze kołdry nie pralam no chyba że miałam jakaś stara , zazwyczaj wietrze w oknie
    No w Twoja Za to będzie pachnąca:-P
    No i pewnie się narobiłaś:-P

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wracam z miasta...myślałam ze jakos fajnie i inaczej spedzimy ten dzien bo obiad na miescie...ale jak zwykle on jak nsjszybciej do domu bo musi odpocząć...a to ja będę jutro tyrac a on lezakował...a młody u dziadkow do jutra..
    Czy wolne niedziele cos dadza? Watpie...bo w soboty bedzie dluzej otwarte i będą tłumy..tak czy siak beda tylko 2 niedziele w miesiacu...
    Caly czas rozgladam sie za jakas inna praca w innej branzy...ale ciezko jak mam nieskonczone studia..wiec będę sie męczyć do emerytury...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JE SIĘ NIĄ

Znowu.ta.kryska, Karolina2787, MisiaABC, Anet_86, Angela Be, Moa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Ona u mnie PMS jest dzien przed @. A po czym poznaje?? Sam widok męża doprowadza mnie do chęci mordu. I tylko on tak na mnie dziala nikt inny :)
    Ja tak mam od wczoraj hehhh....a jeszcze 5 dni

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia wcześniej pytałaś a nie odpowiedziałam to teraz piszę że kołdra nie żadna puchowa bo zwykła tylko wielka i na nasze łoże doskonale pasuje :)

Ona Kołdrę musiałam odświeżyć ale w życiu się tak nie namęczyłam :/ Mój na szczęście nie opierdzielił mnie tylko zatachał na suszarę i teraz wisi i kapie w salonie na ręczniki :P

Kryska szczerze to ja to już dawno zauważyłam tyle że nie potrafię tak pocisnąć petardę jak Ty ;) dlatego wolałam się wgl nie udzielać. Szacun for you za to :)

Znowu.ta.kryska, MisiaABC, Anet_86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jeny bez przesady...każdy jest dorosły...kazdy ma czasem gorszy dzień itp itd.
    Jestesmy tu po to by sie wspierac i się wygadać bo każda z nas ktira tu jezt nie moze zajsc w ciaze...a do tego trzeba normalnie zyc...a se czasem zycie plata figle to coz...tak bylo jest i będzie...
    Moj sie na mnie obrazil bo za tydzien nie chce z nim jechac do tesciow..nie rozukie ze nuedziele pracuje...on na to ze moge wziac urlop na zadanie...ale to mbie potem zjedza w pracy zywcen...a prosic sie nie doproszw by ktos za mnie przyszedl...

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryska, już pisałam, że brakowało Cynamonowej odrobiny dystansu do siebie i musiało się to tak skończyć. Dojdzie do siebie, to wróci pod innym nickiem.

Załamana wygrałaś :) mój samochód do sprzątania. Nagroda czeka na odbiór już od dziś. Adres wyślę na priv. Buhahahahah :D
    Z tą pracą może nie będzie tak źle i w końcu coś się trafi, a może trzeba dokończyć studia? Może jakiś kurs albo coś w ten deseń. Wiem, że łatwo tak siedzieć przy kompie i mądre rady na prawo i lewo rozdawać, ale może trzeba się spiąć i spróbować czegoś innego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet_86 wrote:
    Kryska, już pisałam, że brakowało Cynamonowej odrobiny dystansu do siebie i musiało się to tak skończyć. Dojdzie do siebie, to wróci pod innym nickiem.

Załamana wygrałaś :) mój samochód do sprzątania. Nagroda czeka na odbiór już od dziś. Adres wyślę na priv. Buhahahahah :D
    Z tą pracą może nie będzie tak źle i w końcu coś się trafi, a może trzeba dokończyć studia? Może jakiś kurs albo coś w ten deseń. Wiem, że łatwo tak siedzieć przy kompie i mądre rady na prawo i lewo rozdawać, ale może trzeba się spiąć i spróbować czegoś innego?

Tak...jyz probowalam i nie dalam rady...przy takich zmianach w pracy bez szans...a co kogo obchodzi ze masz szkole..o rodzinie nie wspominając...

Hehe spoko dawaj adres i jestem...tylko uszykuj wisnioweczke hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim przypadku ciaza bylaby wybawieniem chcby przed ta praca...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Hehe spoko dawaj adres i jestem...tylko uszykuj wisnioweczke hahaha

A co Ty chcesz wiśniówką paćkać po mojej białej strzale???

Winko mam jak coś, nawet grzańca mogę Tobie zrobić. Ale po robocie, żebyś smug nie zostawiła :P

Trzymam kciuki, żeby jednak się udało zmienić pracę :) a co chciałabyś robić?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 16:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha dzis mam takiego wku*rwa ze w mig bym wypucowala....

Wsxystko Anet byleby przestać sie użerać z tymi ludźmi...czasem jest naprawde nieprzyjemnie...jeszcze jakby to moja wina byla ze nie chca nikogo wiecej zatrudnic i sa kolejki...
    Myslalam swego czasu by cos wlasnego otworzyc...ale funduszy brak...i pomyslu

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess wrote:
    To powiedz jak jej to wytłumaczyć? Na spokojnie sie nie da. Groźba też sie nie da.
    Do tego po powrocie z odstresowującej wycieczki dostałam zjebkę ze sie niczym nie interesuje...
    Ja juz k** nie moge. Chce zyc swoim zyciem a nie jej chorobami, żalami i wieczymi pretensjami o wszystko.

No jak z moim ojcem. Dokładnie tak samo. Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale nic nie poradzisz, Twoja mama jest dorosła.

Prog chyba niski, co?

Załamana, mam nadzieję, że znajdziesz lepszą pracę :) trzymam kciuki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 18:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A prog w ciazy jakby co ile powinien wynosic? Byc w normie czy wyzej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/fad98a31bac0a.png.html

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalamana ja ci mowie testuj bo masz proga wysokiego i moze swiadczyc o ciazy

KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale prl mam niską. ..
    Myślisz ze moge jyz w pon.zrobic bete?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce fisiowac a chyba zaczynam...

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2017, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powinna byc za wysoka. Z tego co sie orientuje za wysoka to zle. Ale moge sie mylic.

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem po leczeniu bo mialam wysoka...a na poczatku cyklu za niska i odstawilam leki..teraz w normie. W ciazy ponoc wzrasta.

‹‹ 137 138 139 140 141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ