Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale sie wzruszyłam......Właśnie byłam na poczcie a tam był taki starszy Pan, można powiedzieć dziadziuś. Siedzial sobie w kącie i....wypisywał kartki świąteczne Co prawda 1 karte wypisywał z 5 min ale widać że mu się nie spieszyło. Nie wiem czemu ale tak mi sie spodobał ten widok że do teraz gęba mi się cieszy Może przez to że w dzisiejszych czasach już nikt kartek światecznych nie wysyła. Dlatego moje mikołajkowe postanowienie to iśc dzisiaj kupic kartki i wysłac najbliższej rodzinie
MisiaABC, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski
Dawno się nie udzielałam ale w sumie nie miałam zbytnio co do powiedzenia. Teraz piszę iż, ponieważ dzwoniłam wczoraj do mojego gina z zapytaniem o hsg i dupa powiedział tylko że jak coś będzie wiadomo to do mnie zadzwoni i powiadomi mnie ale chyba zdaje sobie sprawę że zabieg ten trzeba wykonać przed owulacją i że zbytnio czasu nie ma, no chyba że bierze pod uwagę brak moich naturalnych owulek i wsio ryba kiedy hsg zrobi. Nie wiem ale nie liczę na to w tym cyklu dlatego też uznaję go za luzacki i bez starań.
Załamana bardzo mi przykro z powodu dziadka Tulam mocno do serducha
Nova jak wyślesz do mnie to też się ucieszęZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy któraś z Was robiła zakupy online w rossmanie? Ja niedawno kupowałam dwa zestawy kosmetyków, jeden dla mnie a drugi dla Mojego lubego. Zapłaciłam jak za jeden a teraz dostałam na e-mail wiadomość że za zamówienie online dostanę 3 kody na wybrane filmy z ich listy. I tak ciekawi mnie czy któraś z Was może już oglądała i czy warto któryś wgl obejrzeć?
Tu jest lista filmów do wyboru polecacie któryś?
https://vod.pl/rossmann?utm_source=Redlink.pl&utm_medium=email&utm_campaign=2017-12-06%20Email%20GRUPA_1_CC -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bylam zamówić kwiaty...
Co do kartek..moj dziadek tez zawsze wysyłał..
W aptece zostawilam ponad stówę...masakra...sama recepta na infekcje 90zl, fakt dokupilam jeszcze probiotyk..
Dostinex na szczescie mozna na tabletki kupować.
Pozatym od rana u mnie leje... -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was robiła zakupy online w rossmanie? Ja niedawno kupowałam dwa zestawy kosmetyków, jeden dla mnie a drugi dla Mojego lubego. Zapłaciłam jak za jeden a teraz dostałam na e-mail wiadomość że za zamówienie online dostanę 3 kody na wybrane filmy z ich listy. I tak ciekawi mnie czy któraś z Was może już oglądała i czy warto któryś wgl obejrzeć?
Tu jest lista filmów do wyboru polecacie któryś?
https://vod.pl/rossmann?utm_source=Redlink.pl&utm_medium=email&utm_campaign=2017-12-06%20Email%20GRUPA_1_CC
Widzialam tylko " Jackie" z tych podanych filmow sredni, ale da sie obejrzeć.Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHipi to poleć jakiś dobry horror bo ja dawno nie oglądałam takiego porządnego. Lubię dramaty i dobre komedie również
A ja kupiłam mix dekoracyjny i bd się zabierać niedługo za pierniczki, nigdy nie robiłam więc chcę spróbować przed świętami co mi wyjdzie sałatę dziś z moim zrobiliśmy tak dla wszamania na wieczorekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:01
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja rzadko oglądam filmy, ale czasami mąż mnie zabierze do kina na coś. Z tych co proponują widziałam tylko Pitbulla i moim zdaniem niezły. Tyle, że mocno odgrzewane, premiera była chyba w zeszłym roku.
Schmetterling lubi tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Załamana, bardzo mi przykro z powodu dziadka... trzymaj się! Mocno tulę!
Dzięki dziewczyny, że mnie uspokoiłyście z tym AMH... w ogóle ostatnio o tym nie myślałam, zresztą w ogóle się tym nie zadręczam, bo mam wrażenie, że owuluję, choć nie mam pewności, że na 100% pęcherzyki pękają... ale najpierw te plemniczory trzeba rozruszać. Dzisiaj sok z granatu dodam do diety mojego lubego.
Robiłam dzisiaj w pracy imprezę urodzinową, bo pomimo tego, że jutro kończę 30., to biorę urlop na 2 dni, żeby nieco dom przygotować na imprezę w sobotę i w ogóle poświętować, odpocząć...
I zgadnijcie, czego mi życzyło większość współpracowników?
Dzidziusia!! (choć nikt, naprawdę nikt nie wie o naszych ponad rocznych staraniach...) I nawet nie było mi przykro, tylko w duchu marzyłam, żeby te ich zduplikowane życzenia naprawdę się spełniły i żeby coś wreszcie we mnie zakiełkowało...Schmetterling lubi tę wiadomość
Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa!
#30 lat #hashimoto #wegemama
-
aaa.... i jeszcze jedne jaja doszły.
Wczoraj pomagałam () mojemu mężowi przygotować nasienie do posiewu, a dzisiaj zadzwonili do niego z laboratorium, że im przykro i przepraszają, ale żeby jeszcze raz przyszedł i je przyniósł... bo im się przez przypadek rozlało... niezłe jaja i jednocześnie żenada. Ale cóż. Byleby na wtorek, na wizytę urologa zdążyli z wynikami.Fantasmagoria, Karolina2787, Angela Be, KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Karolina, ja z tych filmów mogę polecić tylko Twin Peaks, którego jestem fanką.... pod warunkiem, że widziałaś cały stary serial
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość