X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    A wiesz, ze piszac o piciu myslalam wlasnie o tobie? ;-)

Ja Cię proszę, nie kojarz mnie tylko z tym ;)
    Do końca roku nie piję :P

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana, przykro mi z powodu odejścia Twojego dziadka.Trudne to i smutne. Trzymaj się.

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale sie wzruszyłam......Właśnie byłam na poczcie a tam był taki starszy Pan, można powiedzieć dziadziuś. Siedzial sobie w kącie i....wypisywał kartki świąteczne :) Co prawda 1 karte wypisywał z 5 min ale widać że mu się nie spieszyło. Nie wiem czemu ale tak mi sie spodobał ten widok że do teraz gęba mi się cieszy :) Może przez to że w dzisiejszych czasach już nikt kartek światecznych nie wysyła. Dlatego moje mikołajkowe postanowienie to iśc dzisiaj kupic kartki i wysłac najbliższej rodzinie :)

MisiaABC, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski

Dawno się nie udzielałam ale w sumie nie miałam zbytnio co do powiedzenia. Teraz piszę iż, ponieważ dzwoniłam wczoraj do mojego gina z zapytaniem o hsg i dupa :/ powiedział tylko że jak coś będzie wiadomo to do mnie zadzwoni i powiadomi mnie ale chyba zdaje sobie sprawę że zabieg ten trzeba wykonać przed owulacją i że zbytnio czasu nie ma, no chyba że bierze pod uwagę brak moich naturalnych owulek i wsio ryba kiedy hsg zrobi. Nie wiem ale nie liczę na to w tym cyklu dlatego też uznaję go za luzacki i bez starań.

Załamana bardzo mi przykro z powodu dziadka Tulam mocno do serducha <3

Nova jak wyślesz do mnie to też się ucieszę :D ;)

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina daj adres to wyśle :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła zakupy online w rossmanie? Ja niedawno kupowałam dwa zestawy kosmetyków, jeden dla mnie a drugi dla Mojego lubego. Zapłaciłam jak za jeden a teraz dostałam na e-mail wiadomość że za zamówienie online dostanę 3 kody na wybrane filmy z ich listy. I tak ciekawi mnie czy któraś z Was może już oglądała i czy warto któryś wgl obejrzeć?

Tu jest lista filmów do wyboru polecacie któryś?
    https://vod.pl/rossmann?utm_source=Redlink.pl&utm_medium=email&utm_campaign=2017-12-06%20Email%20GRUPA_1_CC

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żadnego nie widziałam i raczej na żaden bym nie poszła bo to nie mój gust :)

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój też nie ale jak za darmo mogę luknąć to czemu nie :D

P.S dramaty ogólnie bardzo lubię ale chciałam znać opinię czy któreś wgl warto zalukać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 13:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam zamówić kwiaty...
    Co do kartek..moj dziadek tez zawsze wysyłał..
    W aptece zostawilam ponad stówę...masakra...sama recepta na infekcje 90zl, fakt dokupilam jeszcze probiotyk..
    Dostinex na szczescie mozna na tabletki kupować.

Pozatym od rana u mnie leje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła zakupy online w rossmanie? Ja niedawno kupowałam dwa zestawy kosmetyków, jeden dla mnie a drugi dla Mojego lubego. Zapłaciłam jak za jeden a teraz dostałam na e-mail wiadomość że za zamówienie online dostanę 3 kody na wybrane filmy z ich listy. I tak ciekawi mnie czy któraś z Was może już oglądała i czy warto któryś wgl obejrzeć?

Tu jest lista filmów do wyboru polecacie któryś?
    https://vod.pl/rossmann?utm_source=Redlink.pl&utm_medium=email&utm_campaign=2017-12-06%20Email%20GRUPA_1_CC

Widzialam tylko " Jackie" z tych podanych filmow sredni, ale da sie obejrzeć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle ze pewnie wszystkie sa na CDA

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzałam właśnie na zalukaj i może coś tam wybiorę ale skoro jest zalukaj i cda to po co rossmanowskie oglądać :D heh no ale może jakiś z tych ich propozycji będzie w miarę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi to poleć jakiś dobry horror bo ja dawno nie oglądałam takiego porządnego. Lubię dramaty i dobre komedie również ^_^

A ja kupiłam mix dekoracyjny i bd się zabierać niedługo za pierniczki, nigdy nie robiłam więc chcę spróbować przed świętami co mi wyjdzie :P sałatę dziś z moim zrobiliśmy tak dla wszamania na wieczorek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:01

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Bez litości wszystkie części. ;)

Obejrzane :) dobreee...

A wyżej miało być sałatkę a nie sałatę :D hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:43

• Fantasmagoria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rzadko oglądam filmy, ale czasami mąż mnie zabierze do kina na coś. Z tych co proponują widziałam tylko Pitbulla i moim zdaniem niezły. Tyle, że mocno odgrzewane, premiera była chyba w zeszłym roku.

Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
    AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
    I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
    II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych :(
    III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
    AZ - transfer 02.12. ☹️
    Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A ja całkiem dużo filmów oglądam, ale nie w kinie, zwykle na cda czy you tubie czy jakoś tak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio oglądałam nawet fajny i wciągający Volta

• Kreatorka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana, bardzo mi przykro z powodu dziadka... trzymaj się! Mocno tulę!

Dzięki dziewczyny, że mnie uspokoiłyście z tym AMH... w ogóle ostatnio o tym nie myślałam, zresztą w ogóle się tym nie zadręczam, bo mam wrażenie, że owuluję, choć nie mam pewności, że na 100% pęcherzyki pękają... ale najpierw te plemniczory trzeba rozruszać. Dzisiaj sok z granatu dodam do diety mojego lubego.

Robiłam dzisiaj w pracy imprezę urodzinową, bo pomimo tego, że jutro kończę 30., to biorę urlop na 2 dni, żeby nieco dom przygotować na imprezę w sobotę i w ogóle poświętować, odpocząć...
    I zgadnijcie, czego mi życzyło większość współpracowników?
    Dzidziusia!! (choć nikt, naprawdę nikt nie wie o naszych ponad rocznych staraniach...) I nawet nie było mi przykro, tylko w duchu marzyłam, żeby te ich zduplikowane życzenia naprawdę się spełniły i żeby coś wreszcie we mnie zakiełkowało...

Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa! <3
    #30 lat #hashimoto #wegemama
    relgljue1y3bkinw.png
  • Kreatorka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa.... i jeszcze jedne jaja doszły.
    Wczoraj pomagałam (;)) mojemu mężowi przygotować nasienie do posiewu, a dzisiaj zadzwonili do niego z laboratorium, że im przykro i przepraszają, ale żeby jeszcze raz przyszedł i je przyniósł... bo im się przez przypadek rozlało... ;D niezłe jaja i jednocześnie żenada. Ale cóż. Byleby na wtorek, na wizytę urologa zdążyli z wynikami.

Fantasmagoria, Karolina2787, Angela Be, KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

relgljue1y3bkinw.png
  • Kreatorka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, ja z tych filmów mogę polecić tylko Twin Peaks, którego jestem fanką.... pod warunkiem, że widziałaś cały stary serial ;)

Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

relgljue1y3bkinw.png
‹‹ 213 214 215 216 217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ