X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    A wiesz, ze piszac o piciu myslalam wlasnie o tobie? ;-)

Ja Cię proszę, nie kojarz mnie tylko z tym ;)
    Do końca roku nie piję :P

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana, przykro mi z powodu odejścia Twojego dziadka.Trudne to i smutne. Trzymaj się.

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale sie wzruszyłam......Właśnie byłam na poczcie a tam był taki starszy Pan, można powiedzieć dziadziuś. Siedzial sobie w kącie i....wypisywał kartki świąteczne :) Co prawda 1 karte wypisywał z 5 min ale widać że mu się nie spieszyło. Nie wiem czemu ale tak mi sie spodobał ten widok że do teraz gęba mi się cieszy :) Może przez to że w dzisiejszych czasach już nikt kartek światecznych nie wysyła. Dlatego moje mikołajkowe postanowienie to iśc dzisiaj kupic kartki i wysłac najbliższej rodzinie :)

MisiaABC, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski

Dawno się nie udzielałam ale w sumie nie miałam zbytnio co do powiedzenia. Teraz piszę iż, ponieważ dzwoniłam wczoraj do mojego gina z zapytaniem o hsg i dupa :/ powiedział tylko że jak coś będzie wiadomo to do mnie zadzwoni i powiadomi mnie ale chyba zdaje sobie sprawę że zabieg ten trzeba wykonać przed owulacją i że zbytnio czasu nie ma, no chyba że bierze pod uwagę brak moich naturalnych owulek i wsio ryba kiedy hsg zrobi. Nie wiem ale nie liczę na to w tym cyklu dlatego też uznaję go za luzacki i bez starań.

Załamana bardzo mi przykro z powodu dziadka Tulam mocno do serducha <3

Nova jak wyślesz do mnie to też się ucieszę :D ;)

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina daj adres to wyśle :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła zakupy online w rossmanie? Ja niedawno kupowałam dwa zestawy kosmetyków, jeden dla mnie a drugi dla Mojego lubego. Zapłaciłam jak za jeden a teraz dostałam na e-mail wiadomość że za zamówienie online dostanę 3 kody na wybrane filmy z ich listy. I tak ciekawi mnie czy któraś z Was może już oglądała i czy warto któryś wgl obejrzeć?

Tu jest lista filmów do wyboru polecacie któryś?
    https://vod.pl/rossmann?utm_source=Redlink.pl&utm_medium=email&utm_campaign=2017-12-06%20Email%20GRUPA_1_CC

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żadnego nie widziałam i raczej na żaden bym nie poszła bo to nie mój gust :)

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój też nie ale jak za darmo mogę luknąć to czemu nie :D

P.S dramaty ogólnie bardzo lubię ale chciałam znać opinię czy któreś wgl warto zalukać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 13:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bylam zamówić kwiaty...
    Co do kartek..moj dziadek tez zawsze wysyłał..
    W aptece zostawilam ponad stówę...masakra...sama recepta na infekcje 90zl, fakt dokupilam jeszcze probiotyk..
    Dostinex na szczescie mozna na tabletki kupować.

Pozatym od rana u mnie leje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Dziewczyny czy któraś z Was robiła zakupy online w rossmanie? Ja niedawno kupowałam dwa zestawy kosmetyków, jeden dla mnie a drugi dla Mojego lubego. Zapłaciłam jak za jeden a teraz dostałam na e-mail wiadomość że za zamówienie online dostanę 3 kody na wybrane filmy z ich listy. I tak ciekawi mnie czy któraś z Was może już oglądała i czy warto któryś wgl obejrzeć?

Tu jest lista filmów do wyboru polecacie któryś?
    https://vod.pl/rossmann?utm_source=Redlink.pl&utm_medium=email&utm_campaign=2017-12-06%20Email%20GRUPA_1_CC

Widzialam tylko " Jackie" z tych podanych filmow sredni, ale da sie obejrzeć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle ze pewnie wszystkie sa na CDA

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzałam właśnie na zalukaj i może coś tam wybiorę ale skoro jest zalukaj i cda to po co rossmanowskie oglądać :D heh no ale może jakiś z tych ich propozycji będzie w miarę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hipi to poleć jakiś dobry horror bo ja dawno nie oglądałam takiego porządnego. Lubię dramaty i dobre komedie również ^_^

A ja kupiłam mix dekoracyjny i bd się zabierać niedługo za pierniczki, nigdy nie robiłam więc chcę spróbować przed świętami co mi wyjdzie :P sałatę dziś z moim zrobiliśmy tak dla wszamania na wieczorek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:01

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    Bez litości wszystkie części. ;)

Obejrzane :) dobreee...

A wyżej miało być sałatkę a nie sałatę :D hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 15:43

• Fantasmagoria Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rzadko oglądam filmy, ale czasami mąż mnie zabierze do kina na coś. Z tych co proponują widziałam tylko Pitbulla i moim zdaniem niezły. Tyle, że mocno odgrzewane, premiera była chyba w zeszłym roku.

Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
    AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
    I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
    II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych :(
    III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
    AZ - transfer 02.12. ☹️
    Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. A ja całkiem dużo filmów oglądam, ale nie w kinie, zwykle na cda czy you tubie czy jakoś tak :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio oglądałam nawet fajny i wciągający Volta

• Kreatorka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana, bardzo mi przykro z powodu dziadka... trzymaj się! Mocno tulę!

Dzięki dziewczyny, że mnie uspokoiłyście z tym AMH... w ogóle ostatnio o tym nie myślałam, zresztą w ogóle się tym nie zadręczam, bo mam wrażenie, że owuluję, choć nie mam pewności, że na 100% pęcherzyki pękają... ale najpierw te plemniczory trzeba rozruszać. Dzisiaj sok z granatu dodam do diety mojego lubego.

Robiłam dzisiaj w pracy imprezę urodzinową, bo pomimo tego, że jutro kończę 30., to biorę urlop na 2 dni, żeby nieco dom przygotować na imprezę w sobotę i w ogóle poświętować, odpocząć...
    I zgadnijcie, czego mi życzyło większość współpracowników?
    Dzidziusia!! (choć nikt, naprawdę nikt nie wie o naszych ponad rocznych staraniach...) I nawet nie było mi przykro, tylko w duchu marzyłam, żeby te ich zduplikowane życzenia naprawdę się spełniły i żeby coś wreszcie we mnie zakiełkowało...

Szczęście po prawie dwóch latach starań... Niech trwa! <3
    #30 lat #hashimoto #wegemama
    relgljue1y3bkinw.png
  • Kreatorka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa.... i jeszcze jedne jaja doszły.
    Wczoraj pomagałam (;)) mojemu mężowi przygotować nasienie do posiewu, a dzisiaj zadzwonili do niego z laboratorium, że im przykro i przepraszają, ale żeby jeszcze raz przyszedł i je przyniósł... bo im się przez przypadek rozlało... ;D niezłe jaja i jednocześnie żenada. Ale cóż. Byleby na wtorek, na wizytę urologa zdążyli z wynikami.

Fantasmagoria, Karolina2787, Angela Be, KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

relgljue1y3bkinw.png
  • Kreatorka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, ja z tych filmów mogę polecić tylko Twin Peaks, którego jestem fanką.... pod warunkiem, że widziałaś cały stary serial ;)

Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

relgljue1y3bkinw.png
‹‹ 213 214 215 216 217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ