Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA u m nie po prostu zimno.
Cccierpliwa, wspaniałe wieści,GRATULACJE!
W końcu ktoś w ciąży na naszym wątku
Wróciłam z drobnych zakupów.Kupiłam getry z C&A. Ale się uśmiałam, wyobraźcie sobie, że musiałam wziąć rozmiar S A zawsze noszę ubrania M, czasem nawet L na te dolne partie ciała. Fajną mają tam rozmiarówkę Ale na wszelki wypadek wzięłam drugie w rozmiarze M, bo te cztery kilogramy sprzed zabiegu szybko wrócąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2017, 14:12
Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHipi u mnie wczoraj wiało tak że myślałam że mi łeb urwie. Dziś już ok ale na zakupy też w sobotę mykam coś dla małej muszę wyszukać
Anetolek lubię za Bawarie a nie za burzę
Cccierpliwa szczęście i nadzieję na wątek nam wnosisz więc teraz musi być tylko lepiej
Misia ja ostatnio w sinsay miałam podobnie bo chciałam piżame sobie kupić a normalnie noszę S i wzięłam takową a w domu okazuje się za duża no ale kit tam w końcu tylko spać w niej bd. Z tą rozmiarówką to wszędzie inaczej. Najtrudniej to mi jest stanik dobrać bo kompletnie się na tym nie znamMisiaABC, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż lubię francuskie kryminały
Lubię też niemieckie filmy obyczajowe... No trochę to dziwne, ale generalnie większośc życia uczę się niemieckiego i ciągle nie umiem tak, jakbym chciała. I lubię słuchać, jak inny beblają po niemiecku, stąd moja sympatia do ichnich filmów
Hipi, ja tak ci jakoś nie potrafię uwierzyć w tą Twoja "bezrobotność"...Mam wrażenie, że jesteś najbardziej pracowitą kobitką na tym forum
Ja pracuję, ale nie na całym etacie. Reszta czasu w większości przeznaczona jest na dom, bo ja lubię być "pracującą kurą domową".
Cccierpliwa-dołączam do gratulacji i trzymam kciuki !
No i na dziś to tyle. Jestem już po kąpieli, w dresiku, ogądam Ally McBeal i jeszcze chwila, a zniknę w sypialni... Dobrej nocki, kochane!! :-*hipisiątko, MisiaABC, Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiestety śnieg padal a ja jechalam wg nawigacji do klientki ma okna(dorabiam sobie czasem) i skrecam a auto jedzie prosto..i bum..na szczescie tylko zderzak odpadł i dalam rade przyczepić.
Zdycham po tych oknach...Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia witam w klubie...
Dlatego pijam zdrowe soki by sie dokarmic...ale slodkie tez wpitalam niestety...zostaly mi 4 tabletki nysrvaginu jeszcze...brrr a mam wtazenie ze tam w środku mnie boli az tak rozpiera..Znowu.ta.kryska, MisiaABC lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny:* mam nadzieje ze teraz rozwiaze sie woreczek ciazowy na watku...
Karolina2787, hipisiątko, MisiaABC, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Zalamana szacun za te 16 okie. Ja wczoraj umylam 3, posprzatalam w zabawkach mlodej, wypralam wszystkie pluszaki i to wszysctko w 2dc. popoludniu myslalam ze zemdleje tak mnie glowa i brzuch napitalaly. Wyjatkowo nie fajna @ w tym cyklu .
I dzieńdoberek tak wogóleMisiaABC, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola ja sie z checia napije druga kakwe:)
Mloda odstawiona do przedszkola a ja sie biore za wieszanie firanek. Chyba ze ktoras chetna wyreczyc mnie ??MisiaABC, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny