Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaski,mam szczeniaka Siedzę z nim na dworcu,cały czas śpi.Jest prześliczny.Oby nie obudził się w pociągu i żeby nie piszczał.
hipisiątko, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Moa, Angela Be, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Janess a czy było cos konkretnego, jakies podejrzenie ze zrobilas to badanie ANA czy bylo w pakiecie badan do zrobienia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 19:20
25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
Będziemy starać się od nowa.
Nic nie dzieje się bez przyczyny. -
nick nieaktualnyDziewczyny używała któraś z Was henny w żelu do brwi? Czy wgl coś stosujecie na przyciemnienie brwi, jeśli tak to co polecacie by nie wyszły sztucznie jak u lalki Znalazłam to w necie: RefectoCil Henna do brwi i rzęs - kolor 1 Głęboka Czerń - 15ml
i ciekawa jestem czy rzeczywiście efekt będzie naturalny bo obecnie używam tylko cienia ale wolałabym robić to rzadziej niż codziennie, tak jestem leniuch
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się po pracy tez jestem ciekawa pieska Hipi napisz co tam u Ciebie się dzieje :* co ten szpieg nawyprawial.
Dziś w pracy mój powiedział ( razem pracujemy) ze idzie do urologa to się ucieszyłam to zbada tez plemniki oznajmił mi też ze co raz mniej pali. Jestem szczęśliwa ze tak się staraZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Szczesliwego nowego roku dziewczyny! Niech obdarzy wszystkie w piekne dwie kreseczki!
Ostatnio malo co zagladalam bo samopoczucie fatalne a jak lepsze to tule do nadrobienia... wczoraj praktycznie caly dzien przespalam z przerwami na jedzenie cala noc przespana a obudzilam sie dopiero o 11:20 i to tylko dlatego ze telefon zadzwonil... mogla mnie wczeaniej psina obudzic ale w nosie miala sikanie w deszczowy dzien i wolala pospac ze mna
Ona ja niby widzie potem nie widze sama pewna nie jestem ale pamietam ze moj bladzioch pierwszy na zdjeciach wychodzil ledwo co i to tylko jak robilam zdjecie przy oknie jak lezal na parapecie... najpewniejsza chyba bylaby beta... trzymam mocno kciuki!
Misia gratuluje psiaka na pewno da ci mega duzo szczęścia!Znowu.ta.kryska, MisiaABC, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Witam z rana.
Chyba jakies choróbsko sie do mnie dobiera ;/ Cala klatka piersiowa mnie boli przy oddychaniu I głowe chce rozsadzic. Pewnie dlatego tempka poszła dzisiaj w góre. trzeba sie dzisiaj ogarnąc w pracy i jutro wolne sobie zrobicSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka wszystkim
Ja już z kawunią. Dziś praca w domu więc mam czas jeszcze poogarniać troszkę.
Cccierpliwa wyśpij się póki możesz a tak ogólnie jak się czujesz?
Ona daj znać jak dzisiejszy sikaniec, cały czas kciukam &&Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Witam właśnie zmierzam do pracy.. ale mi się nie chce jutro się wyspie trochę bo mam na nocke miłego dnia
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina :* czesto mam wstretny smak w ustach i tak niedobra sline ze az mnie do mdlosci prowadzi... no i jedzenie musze wpychac w siebie bo poki co mogloby dla mnie nie istniec... ale tyle czekalam na te objawy ze dam rade...
Ona nie lubieKarolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyCccierpliwa pewnie że dasz radę! Każda z nas czeka na te wszystkie objawy i zniesie wszystko dla szczęścia w brzuszku Mam nadzieję że przyniesiesz nam na wątek szczęście i już niedługo zobaczymy kolejne plusiki na wykresach.
P.S Bardzo fajny suwaczekZnowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość