Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPodłamałam sie po wizycie u endo...
Na samym poczatku cytuje" zmartwie Panią, ale tak naprawde to czy ma Pani Hashimoto czy tsh wyzsze czy jeszcze co innego- nie ważne bo istotna jest tylko owulacja- jesli wystepuje nawet przy podwyższonej prl to nie powinno sie jej leczyc" tak w skrócie. ..
Dostalam skierowwnie na badania i tyle -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez mam wysoka prl i ładne owulacje potwierdzona monitoringiem. Musze o tym pogadać ze swoją ginekolog jak to jest. Dla mnie tez są to bzdury.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 20:15
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWerni a czym zbijasz?
Ja mam brac dostinex 1.2 raz w tyg, ale zle sie po nim czulam i nie wzielam ostatnio...te badania mam zrobic po odstswieniu go za miesiąc. ..tyle czy to konieczne? Prl wiadomo ze przy braniu bedzie niższa ale reszta badan?Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam serdecznie wszystkie starające
Czy któraś z Was ma może mocno nieregularne cykle? Zawsze miałam jak w zegarku 26 dni, zawsze... a od 7 miesięcy to jakiś cyrk... 16-36 dni. Brałam już leki na wyrównanie, ale po odstawieniu dalej to samo a jak niby zajść na anty...
Czasami już mi się odechciewa wszystkiego... piszę chyba tylko dlatego, że mam jakiś dzień załamania... 1,5 r. i nic. Nic.
Mam straszne blizny na szyjce macicy po nieudanej elektrokoagulacji i poprzednich dwóch porodach. Może trzeba pomyśleć o inseminacji... tylko najpierw te cykle... eh chyba zaśmiecam, ale musze gdzieś to zrzucić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajgorsze, że jestem taka rozregulowana... nie chodzę na monitoringi teraz, bo chciałam trochę odpocząć od tego. Odciążyć psychikę, bo za bardzo się już nakręcałam... spóźniały mi się miesiączki i doszukiwałam się wszelkich symptomów na siłę wizytę mam teraz dopiero koniec stycznia
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo no ja tez powiem ze badania w normie mam choc polowa nie porobionych
Baaaa ostatnie badania jakie robilam to chyba bylo końcówka 2016 rok ( i wszystkie w normie )
Więc super poprostu
Ja juz po pracy teraz 2 dni wolnego
Az niewiem co zrobic ze soba ha ha
@ mi w tym nie pomaga jak zawsze skaaaapa i przy tym bardzo bolesna ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 22:06
Znowu.ta.kryska, MisiaABC, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny można dołączyć??
Co niektóre z Was mogą mnie skojarzyć po starym nicku Madziulla.
Z mężem o pierwsze dziecko staramy się od wiosny 2013 roku więc trochę czasu już minęło
w grudniu 2014 roku miałam ciąże biochemiczną. Mam endometrioze, niedoczynność tarczycy. w lutym 2016 miałam badanie hsg. w grudniu 2016 roku poszliśmy do kliniki niepłodności i latem 2017 mieliśmy podejść do kilku IUI. Jednak juz przy pierwszej probie okazało się że mężowi bardzo spadło nasienie. do IUI jednak podeszliśmy ponieważ wyniki były jeszcze na granicy. IUI była nie udana. przy kolejnym podejściu okazało się ze nasienie jest jeszcze gorsze i mąż udał się do androloga i zdiagnozowano żylaki jąder czyli żylaki powrózka nasiennego. 8 grudnia przeszedł operację laparoskopową i teraz czekamy na poprawę nasienia czyli jakies 3-4 mies. może w koncu sie kiedyś udaZnowu.ta.kryska, werni, MisiaABC, Moa, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość