Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
kaaarolynaaa wrote:Chyba wolę chodzić do pracy niż codziennie zmagać się z bolącym kolanem. Serio...
Co do zachety wladcow pilotow to na mojego najbardziej dziala jak dam mu sie przylapac na ogladaniu xxxZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nova87 wrote:Kurczaczek dziewczyny dzisiaj przy badaniu szyjki zauwazylam cos jakby bialy rozmokły strup w kremowym śluzie. Sorki za opis ale tak to wyglada. Pierwszy raz takie cos mam. Może to po dupku ?
Nikt z takim czyms sie nie spotkal?? -
nick nieaktualny
-
Nareszcie w domku. Padnieta po szkoleniu. Dużo emocji..super było.
Widzę stare/nowe dziewczyny super ze jesteście z nami
Lecę spać do jutra :*Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Załamana85 wrote:Ale taki jakby grudek?
Mi dzis pidobnie sie zaczal okres..
Tak wogole to witam i zapalam światlo. Mozna pisacZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:To nawet nie była grudka tylko tak jakby zmokły strup ale bielutki jak śluż kremowy. Dzisiaj spadek temp juz ponizej normy i dzisiaj @ powinna byc ale narazie cisz. Nawet nic nie boli na @. Dupek robi cuda
Tak wogole to witam i zapalam światlo. Mozna pisac
Mi wczoraj coś takiego " wypadlo" wielkosci groszku a potem @
Witam sie ze wszystkimi.
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
To czekam na @. Zobaczymy jaka będzie. Ja to sobie wkręciłam już że może torbiel sie "złuszczyła" i wypadło kawałek Nie ma to jak bujna wyobraźnia
Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hejka mój organizm się obudził chyba ma mierzenie. Ale dalej postaram się usnac. Dziś wkoncu trochę podskoczyla tempka.
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to dziś I jutro mam wolne. Ale dziś mam spotkanie biznesowe po południu to trochę popracuje.
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Janess wrote:Nova, a to nie luteina dowcipna? Albo jakiś probiotyk tego typu?
Witam się z Wami z rana z kromką w ręce. Dżemik. Nie ma jak pożywne odchudzające śniadanie.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Janess wrote:No to nie mam pomysłu. Myślę że to nic strasznego. Pewnie gdybyś tak nie patrzyła na cykl to nawet byś nie zwróciła uwagi.
Ale @ mogłaby juz przyjscSchmetterling lubi tę wiadomość