Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNova akysz@
Moja chyba sie zatrzymala. W nocy czysto, teraz poki co tez..co kolejny cykl to bardziej popierdzielony...
Wczoraj cos tam lecialo ale moje@ to juz nie to co kiedys...teraz to jakieś gęste i wymieszane ze śluzem po prostu..1,2 dni a potem plamienia do 5dnia...
Moze mi sie macica źle oczyszcza i dlatego nie moze sie nic zagniezdzic...
Wstalam na wkurwie...znów mam zlosc do calego świata i do siebie ze za późno sie wzielam za badania...
Ahh..ide dopic sok na sniadanie bo nawet apetytu brakSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Moa tak się składa, że na tym forum jestem dłużej od Ciebie
Nie mam w zwyczaju obserwować, kto był, zniknął i znowu się pojawił, tym bardziej pod nowym nickiem. Jak dla mnie jestes tu nowa, chciałam cie tylko przywitac. Sorki wiec, jeśli urazily cie moje przyjacielskie chęci i że odebrałam ci palmę pierwszeństwa.Znowu.ta.kryska, hipisiątko, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dziś pomidorowa. I to nie z rosołu od wczoraj
Na śniadanie też był chlebek i dżemik
I zazdro wszystkim, którzy dziś mogą posiedzieć w domu, bo mi się taaaaaaaaak nic nie chce....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 10:45
Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oo tez mnie kusi dzemik a mam pozeczkowy w lodówce taki len dziś ze mnie ze masakra hehe
Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
hipisiątko wrote:Ło Panie ale bym zjadła pierogów. Weź się podziel bo smaka mi narobiłaś.
Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
Zjadlam paczke kinder czekoladek poprawilam serkiem waniliowym a teraz ide robic kanapki z dzemem i kakao...... @ nadchodziiiiiiii.
Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
O ja tez lubie chipsy. Najbardziej kebab i serowo cebulowe z biedry. A za czekolade z calymi orzechami z lidla życie oddam
Znowu.ta.kryska, Janess, Karolina2787, hipisiątko, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ostatnio przeginam z chipsami ...ale po zabiegu nie będę mogla z pol roku..
Mi pms chyba jeszcze nie minął...mega wkurw...tyle ze juz jesc mi sie nic nie chce..a dzis moje@ sa rozowe plamienia więc chyba koniec..
Znowu.ta.kryska, Janess, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
To ja powiem co lubie ze zdrowej zywności....no wiec ogórka zielonego i kiełki rzodkiewki...no to tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 20:17
Janess, hipisiątko, Karolina2787, Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Ze zdrowej zywnosci ja lubie czosnek. Najlepiej w postaci sosu do kebaba
A z orzechow uwielbiam nerkowce. Za to nie rozumiem idei masla orzechowego. To jest tak szorstkie ze przelknac nie potrafie.Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness lofciam Cię za te chipsy i masło orzechowe no dosłownie uwielbiam te same smaki a masła nie trawię. Kupiłam w biedrze żeby spróbować czym to się tak ludziska podniecają i kuźwa nie wiem bo jak spróbowałam bleee... już wolę orzechy włoskie połupać albo tak jak piszesz nerkowca. Te same smaczki mamy
A z owoców uwielbiam banany, ze zdrowej żywności to hmmm raczej wszystkie warzywa a najbardziej brokuł, marchewkę, brukselkę z resztą wszystkie warzywa. Nie lubię pomidorów fu fu fu, oliwek i fetyJaness, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHipi u nas pizza dziś na kolacyjkę będzie z mega porcją sera i o taaak sos czosnkowy koniecznie! A mi tylko brzuchol rośnie i nic poza tym w dupę i cycki jakby szło to bym przyjęła
hipisiątko, Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie lubię chipsów. Wolę słone paluszki, ryż preparowany albo zwykłe kukurydziane chrupki. Nie przepadam za słodyczami. Tabliczka czekolady wystarczyłaby mi na tydzień-dwa, gdyby nie mój mąż, który kocha słodycze. I kocha też chipsy Ja jestem bardziej owocowo-warzywna. Jak mam ochotę pochrupać, to szybciej zjem słoik kiszonych ogórków,pokrojonych w plasterki, niż cuksy. Ale też nie mam póki co tendencji do tycia. Generalnie wolę piec i gotować, niż jeść. Mój mąż mą odwrotnie
Janess, hipisiątko, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:A mi poszlo z cycki i w uda i pupe. Duza sie zrobilam. Ale chudego latwiej porwac
Ogolnie lubie warzywa. Np ziemniaki w postaci frytek posypane kebabem. A tak na powaznie to jem i lubie chyba wszystkie warzywa i owoce.
Ostatnio np wyciskam pol pomaranczy do czarnej herbaty i dodaje miodek. Pysznosci.
Janess, zazdroszczę kształtów. Może przesadnie chuda nie jestem, ale moje chrześniaki wytrzymują do 5 minut na moich kolanach, po czym schodzą i bezwiednie rozmasowują swoje pośladki :-p
Herbatki wszelakie, czarne i zielone z dodatkami kocham I chyba zaraz sobie z tą pomarańczką zrobięKarolina2787, Znowu.ta.kryska, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość