Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w wieku 18lat miałam podobno torbiel taka fest duża i mnie nastraszyli ze pęknie.
Po@ nic nie bylo i inny lejarz stwierdził ze to pętla jelitowa a nie torbiel...ale jak bylo to nie wiem...
Inny lekarz zobaczył kiedys miesniaka...jeszcze inny guza w trzonie macicy...
Od lat zaden lekarz nic nie widzi na usg więc czy tak bylo czy oni ślepi byli...Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Madzix a jak Ci sie objawiała endometrioza? Podobno ból przy @.. ?
Tak nie tylko silnymi bólami Ale też bardzo obfite pierwsze dni @ wręcz ze skrzepami (sorry za opis Ale pytasz to opisuje jak to jest naprawdę) długie miesiączki trwające od 7-10 dni ból przy stosunku i pieczenie przy oddawaniu moczu. Przed @ i podczas @ mam bóle w dole pleców.zdarzają też się u mnimnie torbiele endometrialne. Teraz te objawy endomendy mam mniejsze A @ też lagodniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 09:09
Nova87, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Madzix88 wrote:Tak nie tylko silnymi bólami Ale też bardzo obfite pierwsze dni @ wręcz ze skrzepami (sorry za opis Ale pytasz to opisuje jak to jest naprawdę) długie miesiączki trwające od 7-10 dni ból przy stosunku i pieczenie przy oddawaniu moczu. Przed @ i podczas @ mam bóle w dole pleców.
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A to nie wiedziałam. Zreszta w czasie @ to sama sie pozbywam krwi nie potrzebuje by jeszcze ktoś mi ja podbierał Robiłam akurat w 22dc
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:A to nie wiedziałam. Zreszta w czasie @ to sama sie pozbywam krwi nie potrzebuje by jeszcze ktoś mi ja podbierał Robiłam akurat w 22dc
To dobrze bo jest wtedy zawyżone wynik podczas @ więc nie wolno wtedy badacSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Dobry. To sobie te CA125 machne przy nastepnej wycieczce do ojczyzny. Robia w platnych labo typu Diagnostyka? Czy czeka mnie przeprawa z polska ginekologia i skierowaniem (gdzie? Kto?)? Niby mi tak mocno objawy zycia nie upiekszaja, ale lubie wiedziec na co ewentualnie zejde
Nie trzeba mieć skierowania idziesz do labo typu diagnostyka i robisz tylko nie pamiętam czy wynik tego samego dnia czy kolejnego. Tyle że jeśli się nie mylę to kosztuje 5kosztuje9-60 zł chybaZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Hej Dziewczyny. Długo mnie nie było, ale w zeszłym tygodniu miałam urlop i jeszcze więcej obowiązków niż zwykle..Pytanie tylko kiedy ja Was nadrobię?
Hej trochę się rozpisalysnySchmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość