X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dosc, ze sie synchronizujemy z @ to jeszcze nam sie skracaja heh...u mnie teraz takie ledwo co brazowawe..
    Pozarlam bułkę z nutella..
    Co procz monitoringu moge wysepic jeszcze od gina?

Schmetterling, Karolina2787, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja bym takie chciala @.... ja 4 dni krwawie a 3 plamie. Ale wole w tygodniu dostac bo jakos tak zleci szybciej i na weekend prawie nie ma :)

Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa wrote:
    U mnie dziś cd. pomidorowej. Bo jak zupę ugotuję, to zazwyczaj gar taki, że na dwa dni mamy ;-)
    Rano miałam jakieś dziwaczne mdłości, mimo lekkiego śniadania, a pod koniec pracy dopadł mnie taki ból głowy, że musiałam przytulić ketonal, bo już na oczy nie widziałam. Kimnęłam się 15 minut po obiedzie i teraz jest już lepiej, więc czeka na mnie góra naczyń do pozmywania i sterta prania do prasowania. Potem musze powtórzyć słówka na niemiecki, a potem może jakiś mały handemade. Koleżanka poprosiła mnie o odtworzenie starego szydełkowanego obrusu. Wyzwanie jest.
    Ja też foty cykam tylko amatorsko, ale czasem nawet z tego coś wychodzi :-) Siebie nie lubię, za to psinę oraz swój ogródek to już tak;-)
    Motylku, fajnie Cię widzieć\czytać :-)
    No i też mam postulat do Misi - wróć!!!
    I co to jest ta chakalaka??? ;-) Po czemu to takie dobre, że szukacie tego po sklepach?
    Kryśka, podziwiam, że jedziesz z żarciem na dwa gary. Na dwa gary to jadę od wielkiego dzwonu, czyli tylko wtedy, jak chce być nieco milsza dla mojego i gotuję mu flaczki, których osobiście nie jem. To w ogóle jedyne danie, które gotuję bez kosztowania, ale chyba dobre mi wychodzi, bo mąż zawsze pieje nad tymi flakami z zachwytu :-p Ja wtedy jem makaron ze szpinakiem. Tego akurat on nie bardzo trawi ;-)

Miło mi to czytać :) jakie słówka powtarzasz?

Moa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to wygląda tak: mam płodne = On wie ale mało co jest ochoczy, mam @ = On jak pies z wywieszonym ozorem chce seksu no kuźwa :/ chyba działa to jak w życiu zwierząt bo nie wiem jak to wytłumaczyć inaczej.

A tak w innym temacie nie wiem czy oglądacie na tvn style coś nie coś ale teraz leci życie bez wstydu i kobitko-facet (no bo wygląda jak babka ale ma penisa) chce się zmienić na babeczkę ale głosy ma dwa :D tn dwa tony głosu żeński jakim mówi i męski pokazała łooo kurdę szkoda mi takich osób

Lago, Schmetterling, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuch, niuch wyczuwam Lago :D nooo dawaj tu kobieto tęsknota nas wzięła za Tobą ;)

Lago, Moa, Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu.ta.kryska wrote:
    Lago, wylaz zza krzaka, tyle postow o zarciu to tu jeszcze nie bylo!

Glupio mi, bo nawet zyczen na swieta Wam nie zlozylam, ale wiecie ze wszystkim dobrze zycze :D Zjechala sie do mnie rodzina i dopiero kilka dni temu pojechali a ja nie moge wyjsc z amoku. O zarciu nie chce slyszec nawet, wlasnie rozmrozilam kawal pasztetu i zezrlam sloik bigosu no bo przeciez nie moze sie zmarnowac:D Czuje sie jak opasla krowa...doslownie sesese. 2 dni temu zlapalam gume na wiejskiej drodze, na szczescie ludzie sa tu pomocni i 3 samochody plus policja sie zatrzymali zeby mi pomagac, ale sie nie dalo. Skonczylo sie na holowaniu do domu po 5 godzinach na mrozie. Jeden mily Pan nalegal ze musze zaczekac u niego w domu i za ch..ja nie dalo mu sie wytlumaczyc ze nie moge u niego siedziec bo nie dziala mi telefon a bez tego nie zadzwonie na ubezpieczlni. No cyrk normlnie. A wogole to od nowego roku mialam isc na diete, ale ze niedlugo mam urodziny wiec nie oplacalo sie zaczynac. Takim oto sposobem, codziennie po pracy racze sie niezdrowym zarciem :D Acha i jakby kto pytal, to w ciazy jeszcze nie jestem :D

Schmetterling, Karolina2787, Moa, Janess, Znowu.ta.kryska, werni lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Niuch, niuch wyczuwam Lago :D nooo dawaj tu kobieto tęsknota nas wzięła za Tobą ;)

hahhhahahahhahha nie dosc ze malpy synchrnizuja to jeszcze telepatycznie sie lacza :D

Schmetterling, Karolina2787, Janess, Znowu.ta.kryska, werni lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago jakies ciazy? Przeciez to watek małpowy :) wszystkie sie skrzykuja i dostaja w tym samym czasie :)

KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za to mojemu dzis oznajmilam ze przez 3miesiace chce co dwa dni...sprobowac...czy to cos da..zareagowal ochoczo...i co? Wyszedl sobie do kolegow na piwko...wrócił..bylo spięcie i znów sobie idzie..no to palnełam, ze predzej chyba jakiegoś innego dawce znajde....
    Czy nigdy nie może być normalnie....aghhh

Witaj Lago!!☺

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 20:02

Lago, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Lago jakies ciazy? Przeciez to watek małpowy :) wszystkie sie skrzykuja i dostaja w tym samym czasie :)

ale serio cos w tym jest, bo jak kiedys mieszkalam w akademiku, to sie zsynchronizowalam z kumpela i teraz w pracy tez...to jest jakas masakra bo i ja i laska z ktora pracuje jestesmy nie do wytrzymania podczas @. Wiekszosc wolnego czasu spedzam wtedy z nosem w telefonie i staram sie jej unikac bo chyba bym rozszarpala :D

Schmetterling, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, werni lubią tę wiadomość

• Lago Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana85 wrote:
    Ja za to mojemu dzis oznajmilam ze przez 3miesiace chce co dwa dni...sprobowac

Dla mnie to hardcore.....wymieklabym po 2 tygodniach :D

Schmetterling, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Cccierpliwa Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez tu dyskusje ostatnio byly...

Najbardziej rozsmieszylo mnie zdanie ktore napisala Janess ze ciocia jest mieciutka hahaha...

A co do psa dla mnie moj pies jest jak dziecko jest jak najwazniejszy czlonek rodziny jak rodzice rodzenstwo dzieci czy maz... dla mnie jest calym swiatem i nigdy nikomu nie pozwolilabym powiedziec ze to tylko pies i nic wiecej...
    Zawsze uwazam ze tekst ze pies zawsze bedzie tylko psem jest nie na miejscu bo dla wielu ludzi pies nie bedzie nigdy psem a najwazniejszym czlonkiem rodziny, dzieckiem, rodzenstwem itp...

A tak poza tym uwielbiam was podczytywac jak mam dluzsza chwile zawsze sie posmieje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 20:29

Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Moa, Janess, Znowu.ta.kryska, werni lubią tę wiadomość

Vf81p2.pngvqiep2.png

Instagram
    @invitro.mama

Rozpakowane mamusie

https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
    Starania start -> 2013
    [*] 10tc (2015)
    [*]8tc (2018)
    3xIUI :(
    1 ICSI
    ->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
    ->27.11 transfer 🐣🐣
    ->14dpt beta 1700
    ->21dpt beta 10275
    ->31dpt biją <3 <3
    -> 39dpt bije <3
    -> 18.08.2018 (40+0) córeczka <3

-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
    -> 25.08 start Cyclo Progynova
    -> 14.09 💉
    -> 25.09 Punkcja
    -> 29.09 Transfer 🐣
    -> 14dpt beta 1700
    -> 23dpt <3
    -> 16.06.2021 (39+5) synek <3

⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
    http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lago wrote:
    Dla mnie to hardcore.....wymieklabym po 2 tygodniach :D
    Dla mnie tez...ale sie zawzielam...choc pewnie i tak do bani.....

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie się chyba @ w nocy rozkręci, cały dzień mnie brzuch pobolewa. Jutro 22dc..Jako pierwsza gaszę światło :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling..oby szybko poszla

Schmetterling lubi tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sie nabzykamy w dni płodne a potem reszte cyklu mi sie nie chce :) a i tak nic z tego nie ma....

Kiedys mojemu pokazywalam tu wykre gdzie w ciagu 1 cyklu bylo z 35 <3 to stwierdzil ze to nie mozliwe albo ktos namietnie żarl wiagre :)

Karolina2787, Schmetterling, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    My sie nabzykamy w dni płodne a potem reszte cyklu mi sie nie chce :) a i tak nic z tego nie ma....

Kiedys mojemu pokazywalam tu wykre gdzie w ciagu 1 cyklu bylo z 35 <3 to stwierdzil ze to nie mozliwe albo ktos namietnie żarl wiagre :)
    No mam tak samo...ale sie naczytalam o nasieniu..bla bla...i tak nic z tego nie wyjdzie...nie przy naszych sprzeczkach...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam i mi się usunęło grrr...

Motylku nie za szybko na @? Zawsze takie krótkie cykle masz?

U mnie seksu ostatnio mało ale sama nie mam jakoś ochoty. Libido spadło do zera ech...

Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kiedyś tylko czekalam na owulke i tylko wtedy❤
    Tak źle i tak nie dobrze...
    Czemu ten czlowiek zawsze na noc musi mnie wykurzyć...nie dość ze sie stresuje tym zabiegiem to musi dolozyc swoje...
    Zaczelam sie nawet zastanawiać nad IUI...ale nie znam tematu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zwierzaków to ja się już nie udzielam na ten temat. Dla mnie najważniejsze by zwierz był dobrze traktowany, szczęśliwy i nie krzywdzony. Jak dzisiaj rano usłyszałam w tv o biednym kotku to cały dzień miałam smutny i płakać mi się chciało :( nie wiem jak ludzie mogą być takimi bestiami.

‹‹ 251 252 253 254 255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ