Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tak samo czasami nie ma mnie przez godz dwie lub jak pracuje a tu tyle postów ale super ze wątek się rozwija i możemy tu pogadać o wszystkim
Schmetterling, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja jeszcze w łóżku bo dziś praca przyjeżdża do mnie a Mój właśnie wyszedł do pracy. Po mału się budzę i o kawce już myślę ale poczekam na Was, kawa w samotności nie smakuje tak dobrzeZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
2dc a ze mnie leje sie wodospad Niagara. W nocy 2 razy podpaske musiałam zmieniać a rano jak wyskoczyłam z wyrka bo wydawało mi sie że mnie zalewa to az starego obudziłam
Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry z pracy narazie mamy luzy to wpadla się przywitać
Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness ja nie próbowałam ale z tego co piszesz to warto się zaopatrzyć w takową hybrydę bd musiała sprawdzić na sobie bo ostatnio też robiłam pazury na święta i szlak mnie trafiał bo ciągle mi się marszczył i nie wiem czy to wina lampy czy lakieru albo jeszcze trzecia opcja że źle oddziałuje z lakierem do paznokci którym później je pomalowałam dla lepszego efektu. Musiała je poprawiać kilka razy ale też czytałam że kolory takie jak czerń czy biel są jakieś wyjątkowo wredne do utrwalenia. Janess podeślij linka do tych nowych jak możesz a i czy Ty robisz na pazurkach naturalnych czy przedłużasz?
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dopiero zaczyam przygodę z hybrydami mąż mi kupił na święta zestaw claresy i mam kilka ich lakierów. Będę dopiero pierwszy raz robić za tydzień góra dwa narazie pazurki odpoczywają bo od pół roku bez przerwy hybryda na zelach bo walczyłam z obgryzanien paznokci. Będę kłaść hybryde na swojej płytce Ale o tych lakierach chiodo czytałam dużo dobrych opinii i na pewno kupię i spróbuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 08:27
Karolina2787, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymałam je bardzo długo w lampie ale widocznie żarówki już na wykończeniu. Zakup nowej lampy konieczny, jak się spisuje Twoja lampa Janess? Jesteś zadowolona z zakupu? Neonowych kolorów też nie mam ale kto wie może na lato się pokuszę Jak na razie mam 2 kolory z semilaca czarny i chabrowy z brokatem, chce jeszcze czerwony kupić ale teraz myślę czy by nie ten z których Ty polecasz bo właśnie ta gęstość byłaby lepsza. Semilac mi szybko spływa. Ja niestety muszę przedłużyć paznokcie bo swoich w życiu nie uchoduję, są strasznie delikatne i błagie. Od czasu do czasu mogę sobie pozwolić na tipsy teraz póki co mam krótkie. Dzięki za link zajrzę ale też poszukam w okolicy może gdzieś dostanę
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Ja nie polecam odżywki eveline.
Dopiero regenerum do paznokci mi pomogło i naprawiło to co zepsuła eveline.
Hipi długo stosowałaś regenerum by zauważyć efekty? Paznokcie się utwardziły od tego? Bo myślę też nad zakupem ale głównie chciałabym utwardzić paznokcie bo są bardzo miękkie.hipisiątko, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Po umyciu rąk wieczorem przed spaniem wcierałam go w paznokcie. A robiłam to może max dwa tyg. Tubka choć mała jest bardzo wydajna.
Mi utwardził paznokcje i rosną szybciej i się nie łamią.
Bd musiała zatem sprawdzić
Co do lampy muszę się zastanowić czy kupić nową czy lepiej żarówki ale w sumie można to i to wtedy bd miała porównanieSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem że je osłabi ale też chce mieć paznokcie a nie ciągle odłamki, bo tak czy siak są cały czas do D a raz na jakiś czas chce mieć dłuższe i ładne pazurki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 09:12
-
Ja to przeważnie maluje zwyklymi lakierami. Czasami na okazję pomaluje hybrydami
Schmetterling, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Wracam o gina...trochę podłamana..
Zrobił szxzegolowe usg..
1.Nadzerka
2. Zrosty na macicy(pytał czy mialam cesarke)
3.Pidejrzenie PCOS lewego jajnika(sporo malych komórek jajowych)
4. W prawym jajniku komorka jajowa 1cm( dzis 4dc)
Mam zrobić badania od endokrynologa i przyjsc za tydzień na monitoring.
-
nick nieaktualnyCo do hybrydy- mi odpada zawsze sama.
Teraz na świata robilam z żelem proteinowym i odpadły niektóre to cale dosłownie. .plytki nie zniszczylo...a robione byly dobrze...
Ponoć osoby ktore maja problemy z hormonami tak maja..nie wiem ile w tym prawdy ale cos musi byc.