Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
No Załamana nie ma co sie łamac wkońcu trafiłas na kogos normalnego co coś wyszukał. Przynajmniej wiesz z czym walczysz.
KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Załamana85 wrote:Co do hybrydy- mi odpada zawsze sama.
Teraz na świata robilam z żelem proteinowym i odpadły niektóre to cale dosłownie. .plytki nie zniszczylo...a robione byly dobrze...
Ponoć osoby ktore maja problemy z hormonami tak maja..nie wiem ile w tym prawdy ale cos musi byc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Laski,
ja dziś obudziłam się z takim małpowym bólem, że dramat. Od liceum chyba nie miałam takich skurczów. Wziałam ibum, bo tylko to mi pomaga. Gdy już zasypiałam, to Baton został obudzony przez Panią sprzątającą klatkę i stwierdził, że lepiej ją ostrzeże, że tu jesteśmy i śpimy, szczekając na całą parę.
Dziś 22dc, 2 tygodnie po owulce. @ brak. Zaczynam się nakręcać..
Miłęgo dnia!KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Hej Laski,
ja dziś obudziłam się z takim małpowym bólem, że dramat. Od liceum chyba nie miałam takich skurczów. Wziałam ibum, bo tylko to mi pomaga. Gdy już zasypiałam, to Baton został obudzony przez Panią sprzątającą klatkę i stwierdził, że lepiej ją ostrzeże, że tu jesteśmy i śpimy, szczekając na całą parę.
Dziś 22dc, 2 tygodnie po owulce. @ brak. Zaczynam się nakręcać..
Miłęgo dnia!KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Moa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Janess ja polecam baze proteinowa Indigo
A co do umiejetnosci to napewno nie twoja wina ze odchodza jesli uzywasz bazy semilac... co druga osoba ktora znam skarzy sie ze szybko odchodza czesc tez sie skarzyla ze progeinowa baza z semilaca zniszczyla im paznokcie... u mnie sie semilac tez szalowo nie trzymal... a jak bazy i topu uzywam z neonail albo baza indigo top neonail a kolory tylko semilac to trzymaja sie super zero odpryskuJaness lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Cierpliwa widze ze mialas UIU..
Jak to wyglada?Schmetterling, KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Schmetterling wrote:Chryste Panie, dałam radę!
Przeczytałam wszystkie wątki od 1go stycznia haha
Podobał mi się burzliwy wątek od psach, ale nie wiem czy jeszcze w niego wchodzić?
Każdy widzi na moim awatarku jakie to słodkie :*
W każdym razie szkoda, że Misi już nami nie ma.
Pytałyście o nałogi. Ja mam chyba ten najgorszy - palę. Uwielbiam do książki w nocy i dzień też zaczynam od papierosa. Nie mogę się wziąć za siebie, za jakieś zdrowe odżywianie. Przy wzroście 165 ważę 74kg, z czego cycyki dużo, bo mam rozmiar 85G.
Czekolady mgoę nie jeść, ale herbaty gorzkiej nie wypiję.
Dziś mam 20dc. Owulacja stwierdzona w 8dc. Czy to znaczy, że @ się pojawi wcześniej?
Jeszcze tylko godzinka w pracy. Ostatnio nie mogę się dobudzić i wstaję o 8.30, w pracy jestem tym samym o 10..
Wczoraj zaczęłam podstawowy kurs fotografii. Bardzo mi się podoba, mam nadzieję, że to się nie zmieni. A Wy? Lubicie fotki cykać?
Miłego wieczorku!Schmetterling, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:Masz jakąś fajną lustrzankę?
Schmetterling, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Nie no bez przesady. Co Ty tam robiłaś? Hybrydy nie robi się 3 godziny. No chyba że miałaś wzory ręcznie malowane, ale jakieś obrazy czy coś skomplikowanego.
I tym bardziej jeśli robiłaś w salonie to odstawili jakąś fuszerkę.
Ona mi żelem wzmacniala..by sie lepiej trzymalo..niektore przedluzala by byly równe..
Trzymaly sie 2 tyg..
Fakt sama je zdjelam..bo zaczely mi odchodzic..ale wiele sily nie uzylam..i plytka ok jest terazSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny