Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Dziś już na szczęście drugi dzień w pracy po urlopie, więc będę nadrabiać partiami
Aa..Madzix fajnie,że jesteś z nami
Jesteśmy z tego samego rocznika.
Skąd mnie pamiętasz z wątku 88? Dawno już tam nie pisałam i to jeszcze pod starym NickiemSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka tez musiałam nadrobić piszecie jak burza wczoraj po spotkaniu jeszcze ze znajoma poszlysmy do kumpli i nam się zeszło. Heh tez rozmawialiśmy o jedzeniu
Karolina2787, Schmetterling, Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa oczywiscie " po drodze " zajechalam do Rosmana w celu poorawy humoru...i zostawilam ponad 50zl...
@ powrocila jednak a jutro i tak do gina sie przejde...co mi szkodzi...najwyzej mnie nie zbada. ..Schmetterling, Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChryste Panie, dałam radę!
Przeczytałam wszystkie wątki od 1go stycznia haha
Podobał mi się burzliwy wątek od psach, ale nie wiem czy jeszcze w niego wchodzić?
Każdy widzi na moim awatarku jakie to słodkie :*
W każdym razie szkoda, że Misi już nami nie ma.
Pytałyście o nałogi. Ja mam chyba ten najgorszy - palę. Uwielbiam do książki w nocy i dzień też zaczynam od papierosa. Nie mogę się wziąć za siebie, za jakieś zdrowe odżywianie. Przy wzroście 165 ważę 74kg, z czego cycyki dużo, bo mam rozmiar 85G.
Czekolady mgoę nie jeść, ale herbaty gorzkiej nie wypiję.
Dziś mam 20dc. Owulacja stwierdzona w 8dc. Czy to znaczy, że @ się pojawi wcześniej?
Jeszcze tylko godzinka w pracy. Ostatnio nie mogę się dobudzić i wstaję o 8.30, w pracy jestem tym samym o 10..
Wczoraj zaczęłam podstawowy kurs fotografii. Bardzo mi się podoba, mam nadzieję, że to się nie zmieni. A Wy? Lubicie fotki cykać?
Miłego wieczorku!Znowu.ta.kryska, Nova87, Karolina2787, Madzix88, Moa, Janess, werni lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja mam takie pytanko. Wszedzie pisze ze faza lutealna trwa zawsze tyle samo.czyli jesli cykl normalny mam 27 dni, owulke 13dc to faza lutealna 13-14dni. A jak zdarzy sie cykl 30 dniowy to owulka wypada 16? Mimo ze np ovu wyznaczy tego 13dc?
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Dziewczyny ja mam takie pytanko. Wszedzie pisze ze faza lutealna trwa zawsze tyle samo.czyli jesli cykl normalny mam 27 dni, owulke 13dc to faza lutealna 13-14dni. A jak zdarzy sie cykl 30 dniowy to owulka wypada 16? Mimo ze np ovu wyznaczy tego 13dc?
Niestety nie za bardzo pomogę. Zawsze miałam owulację przed 14dc, nawet kiedy cały trwał 30-31dni, ale brałam wtedy dupka lub luteinę. -
nick nieaktualnyMi sie wydaję ze owulka sie przesuwa i faza lutealna jest na ogól podobna..u mnie gdy odczuwalam bol owu tak było..raz 14, a inny i na ogól 19dc..
Tyle o zarciu mowicie ze glodna jestem...
Na obiad u mnie dziś każdy co innego..
Ja bigos..a teraz cos słodkiego bym pocisnela
Psa musze kapać bo capi już..a nie chce sie...
Zasypiam na stojąco...
Jutro wizyta u anestezjologa i u gina nowego...a @ jest jeszcze..musze błagać o monitoring..chce wiedzieć czy mam owulke na powazbie czy na niby...szczególnie teraz gdy odstawilam dostinexZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Wczoraj zaczęłam podstawowy kurs fotografii. Bardzo mi się podoba, mam nadzieję, że to się nie zmieni. A Wy? Lubicie fotki cykać?
Motylku ja lubię cykać fotki ale przeważnie nie podoba mi się moja gęba na nich i kilka razy musiałabym powtarzać ale ogólnie i tak tylko z telefonu cykam czasem więc mogę sobie wybrać najlepsze jeśli takowe wgl będzie
Ja w domku i też obiady dziś mamy co kto woli. Ja dziś jem brokuła z sosem serowym i makaronem bo mam na chwile obecną już dosyć mięsa a mój schaba se walnie.
No ja też wywołuję LAGO! Gdzie żeś Ty jest babo?!
No i może Misia zagląda tu jeszcze bo ogólnie to szkoda że jej nie ma więc jakby jednak do nas powróciła to byłoby fajnie MISIA wróć do nas przecież każdy jest tylko człowiekiem. PozdrówkaZnowu.ta.kryska, hipisiątko, Schmetterling, Moa, KoniczynkaNaSzczęście, Lago, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dziś cd. pomidorowej. Bo jak zupę ugotuję, to zazwyczaj gar taki, że na dwa dni mamy
Rano miałam jakieś dziwaczne mdłości, mimo lekkiego śniadania, a pod koniec pracy dopadł mnie taki ból głowy, że musiałam przytulić ketonal, bo już na oczy nie widziałam. Kimnęłam się 15 minut po obiedzie i teraz jest już lepiej, więc czeka na mnie góra naczyń do pozmywania i sterta prania do prasowania. Potem musze powtórzyć słówka na niemiecki, a potem może jakiś mały handemade. Koleżanka poprosiła mnie o odtworzenie starego szydełkowanego obrusu. Wyzwanie jest.
Ja też foty cykam tylko amatorsko, ale czasem nawet z tego coś wychodzi Siebie nie lubię, za to psinę oraz swój ogródek to już tak;-)
Motylku, fajnie Cię widzieć\czytać
No i też mam postulat do Misi - wróć!!!
I co to jest ta chakalaka??? Po czemu to takie dobre, że szukacie tego po sklepach?
Kryśka, podziwiam, że jedziesz z żarciem na dwa gary. Na dwa gary to jadę od wielkiego dzwonu, czyli tylko wtedy, jak chce być nieco milsza dla mojego i gotuję mu flaczki, których osobiście nie jem. To w ogóle jedyne danie, które gotuję bez kosztowania, ale chyba dobre mi wychodzi, bo mąż zawsze pieje nad tymi flakami z zachwytu :-p Ja wtedy jem makaron ze szpinakiem. Tego akurat on nie bardzo trawiZnowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj leże i pachne po pracy. Na obiad zjedlismy pizze i teraz pije wyjatkowo piwko owocowe bo mi tak cieżko na żoładku. A niech sie beknie porzadnie
Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoa chakalaka to chipsy które osobiście bardzo lubię, Janess też (tak twierdzi) i szukam ich po sklepach bo u mnie na osiedlu nie ma więc bd musiała się wybrać do hiperka po nie ale polecam bo bardzo ciekawy smak. O masz fotkę
[img][/img]Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHipi a może to nie był okres? No kurde dwa dni??? Testa robiłaś?
Do mnie niestety należy mycie garów bo mój przeważnie gotuje ale dziś gotuje tylko dla siebie a ja dla siebie w końcu warzywko Ja bardziej lubię piec tylko nie mam dla kogo bo mój nie przepada za ciastami i słodyczami więc ich nie robię może to i dobrze bo i ja nie tyję chociażhipisiątko, Schmetterling, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Po laparo moje @ tak wyglądają. Max 2 dni porządnego krwawienia a potem 2 dni plamienia.
A no to co innego, kurczę dobrze Ci chociaż moje @ też niezbyt długie i krwawe. Unormuje się to mam nadzieje u CiebieSchmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość