X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa wrote:
    A ja nie lubię chipsów. Wolę słone paluszki, ryż preparowany albo zwykłe kukurydziane chrupki. Nie przepadam za słodyczami. Tabliczka czekolady wystarczyłaby mi na tydzień-dwa, gdyby nie mój mąż, który kocha słodycze. I kocha też chipsy ;-) Ja jestem bardziej owocowo-warzywna. Jak mam ochotę pochrupać, to szybciej zjem słoik kiszonych ogórków,pokrojonych w plasterki, niż cuksy. Ale też nie mam póki co tendencji do tycia. Generalnie wolę piec i gotować, niż jeść. Mój mąż mą odwrotnie ;-)
    Jejjjjuuu to ja tabliczke czekolady przed snem pochlaniam :) przewaznie przed @. To tez znak dla męzulka. Jak widzi ze koncze jeśc czekolade slysze " to juuuzzzz"??

Znowu.ta.kryska, Janess, werni lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja generalnie lubię soczki odkąd sama je robie i nawet z buraka przełkne..wole owocowe slodkie, z ananasa mmm miodzio...
    Słodycze. ..bez nich nie umiem żyć. ..

Znowu.ta.kryska, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess wrote:
    W sumie to chyba dobrze ze sie nie znamy bo jakbysmy sie spotkaly to jadlybysmy caly czas :)

Zasiadły byśmy do jednego stołu i nie byłoby końca :D hehe a tak wgl to chakalaka można jeszcze gdzieś dostać bo u nas nie widać :/

Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heeeej :) pamietacie mnie? wrócilam na forum, niestety dalej bez ciązy czekamy na operacje zpn, jakie macie dosiwadczenia, pomoze?

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Jeszcze mam nadzieję
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa! Byle z mleczkiem :D

Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. To ja poprosze coś rozkurczowe ;/
    Sie z rana najadlam strachu...... Taki silny ból brzucha mnie rano złapał ze przez 30 min nie mogłam sie z podłogi podnieśc. To były skurcze porodowe w ciągu, bez przerwy. Aż mi sie niedobrze zrobiło. Juz sie wystraszyłam że może torbiel pękła ale po 2 tabsach przeszło...... To było strasznie dziwne biorac pod uwage że @ jeszcze nie przyszła. Od wczoraj mam plamienia tzn dużo przezroczystego, rozciągliwego sluzu z domieszką różu ale minimalnie, tylko na papierze.

Schmetterling lubi tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Witam. To ja poprosze coś rozkurczowe ;/
    Sie z rana najadlam strachu...... Taki silny ból brzucha mnie rano złapał ze przez 30 min nie mogłam sie z podłogi podnieśc. To były skurcze porodowe w ciągu, bez przerwy. Aż mi sie niedobrze zrobiło. Juz sie wystraszyłam że może torbiel pękła ale po 2 tabsach przeszło...... To było strasznie dziwne biorac pod uwage że @ jeszcze nie przyszła. Od wczoraj mam plamienia tzn dużo przezroczystego, rozciągliwego sluzu z domieszką różu ale minimalnie, tylko na papierze.

To mnie tak zlapalo w skepie w nuedziele...stanelam i mowie do meza." rodze"..masakra brr
    Moj oktes trwal 1 dzien...wczoraj tez róż. A spalam bezpodpaski bo bez sensu..
    Rano poki co nic i nie wiem co o tym myśleć vo nie dosc ze skape okresy mam to teraz jak znikną to bedzie...
    Nova moze siknij?
    A dupka odstawilas?

Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie ze wszystkimi...po kawie w łóżku...
    Zasnelam kolo 1 i jestem półprzytomna

Nova87, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odstawiłam dupka temperatura spadła ponizej a dzisiaj znow ciut w góre. sikałam w czwartek lub piatek i - . Narazie przeszło ale mi niedobrze ;/

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova ja takie coś miałam przy skręcie torbieli jajnika.... ból okropny...byłam pewna że torbiel mi pękła i mąż mnie zawiózł na IP. Masakryczny ból to był...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    odstawiłam dupka temperatura spadła ponizej a dzisiaj znow ciut w góre. sikałam w czwartek lub piatek i - . Narazie przeszło ale mi niedobrze ;/
    Nova moze jedz do lekarza...na usg..tak dla pewności czy wszystko ok

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Nova ja takie coś miałam przy skręcie torbieli jajnika.... ból okropny...byłam pewna że torbiel mi pękła i mąż mnie zawiózł na IP. Masakryczny ból to był...
    Madzia nie strasz :( jak to sie skończyło? Tak sie składa że koło pracy mam szpital wiec w razie czego podjade jak bede sie gorzej czuła.

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Madzia nie strasz :( jak to sie skończyło? Tak sie składa że koło pracy mam szpital wiec w razie czego podjade jak bede sie gorzej czuła.

Nie martw się niczym... nic nie stwierdzili...podejrzewają właśnie skręt torbieli jajnika samo przeszło i lezalam trzy dni w szpitalu..dali kroplowke usg dwa razy zrobili podstawowe badania z krwi i tyle....Pojechałam na IP tylko dlatego że bałam się ze torbiel pękła to było by w sumie gorsze jak ten skręt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 08:45

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Ja już w pracy, po kawce i sniadanku. Dziś serek wiejski więc chyba ciutke zdrowiej niż ostatnio ;)

Janess w marketach nie szukałam tylko w mniejszym sklepach dlatego znaleźć nie mogłam :)

Nelcia hejo to Ty tamte konto usunełaś? Bo ja nadal mam Cię w znajomych. Długo coś czekacie na ten zabieg. Mój już jest dawno po i wyniki się poprawiły :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na usg bym na Twoim miejscu dla własnego spokoju pojechała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelcia a nie sorki pomyłka znajoma ma podobny nick i też czekali na zabieg na ŻPN ;) jakbyś chciała coś wiedzieć to służę pomocą na tyle co wiem ;)

Nova87 lubi tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poki sie uspokoiło troszke to poczekam i w razie czego zakupie sikańca i zrobie jutro jakby @ sie nie pojawila.

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelcia wrote:
    heeeej :) pamietacie mnie? wrócilam na forum, niestety dalej bez ciązy czekamy na operacje zpn, jakie macie dosiwadczenia, pomoze?

Nelcia mój miał 8 grudnia zabieg masz pytania pisz śmiało

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarejestrowalam sie do gina na jutro...aktywowal mi sie pakiet medyczny z pracy w Polmedzie i chociaz takich kolejek tam nie ma...ciekawe co nowy lekarz mi powie...martwię sie tymi bólami ( Madzix nastraszylas heh) i okres sie zatrzymal więc dziwnie...i chce wysepic monitoring...

Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie muszą być od razu nie wiadomo jakie straszne rzeczy. Po prostu nie powinno się takich boli bagatelizować i dla własnego spokoju zrobić kontrolnie usg.

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ