X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moa wrote:
    A ja nie lubię chipsów. Wolę słone paluszki, ryż preparowany albo zwykłe kukurydziane chrupki. Nie przepadam za słodyczami. Tabliczka czekolady wystarczyłaby mi na tydzień-dwa, gdyby nie mój mąż, który kocha słodycze. I kocha też chipsy ;-) Ja jestem bardziej owocowo-warzywna. Jak mam ochotę pochrupać, to szybciej zjem słoik kiszonych ogórków,pokrojonych w plasterki, niż cuksy. Ale też nie mam póki co tendencji do tycia. Generalnie wolę piec i gotować, niż jeść. Mój mąż mą odwrotnie ;-)
    Jejjjjuuu to ja tabliczke czekolady przed snem pochlaniam :) przewaznie przed @. To tez znak dla męzulka. Jak widzi ze koncze jeśc czekolade slysze " to juuuzzzz"??

Znowu.ta.kryska, Janess, werni lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja generalnie lubię soczki odkąd sama je robie i nawet z buraka przełkne..wole owocowe slodkie, z ananasa mmm miodzio...
    Słodycze. ..bez nich nie umiem żyć. ..

Znowu.ta.kryska, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess wrote:
    W sumie to chyba dobrze ze sie nie znamy bo jakbysmy sie spotkaly to jadlybysmy caly czas :)

Zasiadły byśmy do jednego stołu i nie byłoby końca :D hehe a tak wgl to chakalaka można jeszcze gdzieś dostać bo u nas nie widać :/

Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nelcia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heeeej :) pamietacie mnie? wrócilam na forum, niestety dalej bez ciązy czekamy na operacje zpn, jakie macie dosiwadczenia, pomoze?

Karolina2787 lubi tę wiadomość

Jeszcze mam nadzieję
  • Sylwiaa992 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kawa! Byle z mleczkiem :D

Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

25 cykl starań- nasz Aniołek czuwa nad nami z góry 9tc
    Będziemy starać się od nowa.
    Nic nie dzieje się bez przyczyny.
  • Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. To ja poprosze coś rozkurczowe ;/
    Sie z rana najadlam strachu...... Taki silny ból brzucha mnie rano złapał ze przez 30 min nie mogłam sie z podłogi podnieśc. To były skurcze porodowe w ciągu, bez przerwy. Aż mi sie niedobrze zrobiło. Juz sie wystraszyłam że może torbiel pękła ale po 2 tabsach przeszło...... To było strasznie dziwne biorac pod uwage że @ jeszcze nie przyszła. Od wczoraj mam plamienia tzn dużo przezroczystego, rozciągliwego sluzu z domieszką różu ale minimalnie, tylko na papierze.

Schmetterling lubi tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Witam. To ja poprosze coś rozkurczowe ;/
    Sie z rana najadlam strachu...... Taki silny ból brzucha mnie rano złapał ze przez 30 min nie mogłam sie z podłogi podnieśc. To były skurcze porodowe w ciągu, bez przerwy. Aż mi sie niedobrze zrobiło. Juz sie wystraszyłam że może torbiel pękła ale po 2 tabsach przeszło...... To było strasznie dziwne biorac pod uwage że @ jeszcze nie przyszła. Od wczoraj mam plamienia tzn dużo przezroczystego, rozciągliwego sluzu z domieszką różu ale minimalnie, tylko na papierze.

To mnie tak zlapalo w skepie w nuedziele...stanelam i mowie do meza." rodze"..masakra brr
    Moj oktes trwal 1 dzien...wczoraj tez róż. A spalam bezpodpaski bo bez sensu..
    Rano poki co nic i nie wiem co o tym myśleć vo nie dosc ze skape okresy mam to teraz jak znikną to bedzie...
    Nova moze siknij?
    A dupka odstawilas?

Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie ze wszystkimi...po kawie w łóżku...
    Zasnelam kolo 1 i jestem półprzytomna

Nova87, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odstawiłam dupka temperatura spadła ponizej a dzisiaj znow ciut w góre. sikałam w czwartek lub piatek i - . Narazie przeszło ale mi niedobrze ;/

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova ja takie coś miałam przy skręcie torbieli jajnika.... ból okropny...byłam pewna że torbiel mi pękła i mąż mnie zawiózł na IP. Masakryczny ból to był...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    odstawiłam dupka temperatura spadła ponizej a dzisiaj znow ciut w góre. sikałam w czwartek lub piatek i - . Narazie przeszło ale mi niedobrze ;/
    Nova moze jedz do lekarza...na usg..tak dla pewności czy wszystko ok

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Nova ja takie coś miałam przy skręcie torbieli jajnika.... ból okropny...byłam pewna że torbiel mi pękła i mąż mnie zawiózł na IP. Masakryczny ból to był...
    Madzia nie strasz :( jak to sie skończyło? Tak sie składa że koło pracy mam szpital wiec w razie czego podjade jak bede sie gorzej czuła.

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova87 wrote:
    Madzia nie strasz :( jak to sie skończyło? Tak sie składa że koło pracy mam szpital wiec w razie czego podjade jak bede sie gorzej czuła.

Nie martw się niczym... nic nie stwierdzili...podejrzewają właśnie skręt torbieli jajnika samo przeszło i lezalam trzy dni w szpitalu..dali kroplowke usg dwa razy zrobili podstawowe badania z krwi i tyle....Pojechałam na IP tylko dlatego że bałam się ze torbiel pękła to było by w sumie gorsze jak ten skręt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 08:45

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Ja już w pracy, po kawce i sniadanku. Dziś serek wiejski więc chyba ciutke zdrowiej niż ostatnio ;)

Janess w marketach nie szukałam tylko w mniejszym sklepach dlatego znaleźć nie mogłam :)

Nelcia hejo to Ty tamte konto usunełaś? Bo ja nadal mam Cię w znajomych. Długo coś czekacie na ten zabieg. Mój już jest dawno po i wyniki się poprawiły :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na usg bym na Twoim miejscu dla własnego spokoju pojechała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelcia a nie sorki pomyłka znajoma ma podobny nick i też czekali na zabieg na ŻPN ;) jakbyś chciała coś wiedzieć to służę pomocą na tyle co wiem ;)

Nova87 lubi tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poki sie uspokoiło troszke to poczekam i w razie czego zakupie sikańca i zrobie jutro jakby @ sie nie pojawila.

hrqoskjoayf3n559.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nelcia wrote:
    heeeej :) pamietacie mnie? wrócilam na forum, niestety dalej bez ciązy czekamy na operacje zpn, jakie macie dosiwadczenia, pomoze?

Nelcia mój miał 8 grudnia zabieg masz pytania pisz śmiało

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarejestrowalam sie do gina na jutro...aktywowal mi sie pakiet medyczny z pracy w Polmedzie i chociaz takich kolejek tam nie ma...ciekawe co nowy lekarz mi powie...martwię sie tymi bólami ( Madzix nastraszylas heh) i okres sie zatrzymal więc dziwnie...i chce wysepic monitoring...

Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie muszą być od razu nie wiadomo jakie straszne rzeczy. Po prostu nie powinno się takich boli bagatelizować i dla własnego spokoju zrobić kontrolnie usg.

Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość

‹‹ 248 249 250 251 252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ