Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Moa wrote:A ja nie lubię chipsów. Wolę słone paluszki, ryż preparowany albo zwykłe kukurydziane chrupki. Nie przepadam za słodyczami. Tabliczka czekolady wystarczyłaby mi na tydzień-dwa, gdyby nie mój mąż, który kocha słodycze. I kocha też chipsy Ja jestem bardziej owocowo-warzywna. Jak mam ochotę pochrupać, to szybciej zjem słoik kiszonych ogórków,pokrojonych w plasterki, niż cuksy. Ale też nie mam póki co tendencji do tycia. Generalnie wolę piec i gotować, niż jeść. Mój mąż mą odwrotnie
Znowu.ta.kryska, Janess, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:W sumie to chyba dobrze ze sie nie znamy bo jakbysmy sie spotkaly to jadlybysmy caly czas
Zasiadły byśmy do jednego stołu i nie byłoby końca hehe a tak wgl to chakalaka można jeszcze gdzieś dostać bo u nas nie widaćZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Witam. To ja poprosze coś rozkurczowe ;/
Sie z rana najadlam strachu...... Taki silny ból brzucha mnie rano złapał ze przez 30 min nie mogłam sie z podłogi podnieśc. To były skurcze porodowe w ciągu, bez przerwy. Aż mi sie niedobrze zrobiło. Juz sie wystraszyłam że może torbiel pękła ale po 2 tabsach przeszło...... To było strasznie dziwne biorac pod uwage że @ jeszcze nie przyszła. Od wczoraj mam plamienia tzn dużo przezroczystego, rozciągliwego sluzu z domieszką różu ale minimalnie, tylko na papierze.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Witam. To ja poprosze coś rozkurczowe ;/
Sie z rana najadlam strachu...... Taki silny ból brzucha mnie rano złapał ze przez 30 min nie mogłam sie z podłogi podnieśc. To były skurcze porodowe w ciągu, bez przerwy. Aż mi sie niedobrze zrobiło. Juz sie wystraszyłam że może torbiel pękła ale po 2 tabsach przeszło...... To było strasznie dziwne biorac pod uwage że @ jeszcze nie przyszła. Od wczoraj mam plamienia tzn dużo przezroczystego, rozciągliwego sluzu z domieszką różu ale minimalnie, tylko na papierze.
To mnie tak zlapalo w skepie w nuedziele...stanelam i mowie do meza." rodze"..masakra brr
Moj oktes trwal 1 dzien...wczoraj tez róż. A spalam bezpodpaski bo bez sensu..
Rano poki co nic i nie wiem co o tym myśleć vo nie dosc ze skape okresy mam to teraz jak znikną to bedzie...
Nova moze siknij?
A dupka odstawilas?Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
odstawiłam dupka temperatura spadła ponizej a dzisiaj znow ciut w góre. sikałam w czwartek lub piatek i - . Narazie przeszło ale mi niedobrze ;/
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:odstawiłam dupka temperatura spadła ponizej a dzisiaj znow ciut w góre. sikałam w czwartek lub piatek i - . Narazie przeszło ale mi niedobrze ;/
Nova87, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Madzix88 wrote:Nova ja takie coś miałam przy skręcie torbieli jajnika.... ból okropny...byłam pewna że torbiel mi pękła i mąż mnie zawiózł na IP. Masakryczny ból to był...
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Madzia nie strasz jak to sie skończyło? Tak sie składa że koło pracy mam szpital wiec w razie czego podjade jak bede sie gorzej czuła.
Nie martw się niczym... nic nie stwierdzili...podejrzewają właśnie skręt torbieli jajnika samo przeszło i lezalam trzy dni w szpitalu..dali kroplowke usg dwa razy zrobili podstawowe badania z krwi i tyle....Pojechałam na IP tylko dlatego że bałam się ze torbiel pękła to było by w sumie gorsze jak ten skręt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 08:45
Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim
Ja już w pracy, po kawce i sniadanku. Dziś serek wiejski więc chyba ciutke zdrowiej niż ostatnio
Janess w marketach nie szukałam tylko w mniejszym sklepach dlatego znaleźć nie mogłam
Nelcia hejo to Ty tamte konto usunełaś? Bo ja nadal mam Cię w znajomych. Długo coś czekacie na ten zabieg. Mój już jest dawno po i wyniki się poprawiłyNova87, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZarejestrowalam sie do gina na jutro...aktywowal mi sie pakiet medyczny z pracy w Polmedzie i chociaz takich kolejek tam nie ma...ciekawe co nowy lekarz mi powie...martwię sie tymi bólami ( Madzix nastraszylas heh) i okres sie zatrzymal więc dziwnie...i chce wysepic monitoring...
Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny