Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Wam powiem ze maz mi wystarczy. Typowy kanapowiec jakbym miala psa to by wojny o miejsce na wyrku byly
Janess, werni, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:A ja Wam powiem ze maz mi wystarczy. Typowy kanapowiec jakbym miala psa to by wojny o miejsce na wyrku byly
ooo moj mąż kanapowcem nie jest to bardziej ja maz to raczej aktywny typ czlowieka bieganie rower lubi cos robicwerni, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Madzix88 wrote:ooo moj mąż kanapowcem nie jest to bardziej ja maz to raczej aktywny typ czlowieka bieganie rower lubi cos robic
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:O nie nie u mnie ruch to wrog dla męza. Fakt latem lubi rower, nie raz mnie przeciora ale to tyle.
Jatez lubie ruch ale wiosna lato wczesna jesien zima zasypiam w sen zimowy my kochamy gory wyjezdzamy dwa razy do roku w tatry i chodzimy po schroniskach. moj maz wogole schudl w przeciagu kilku lat 50 kg. podziwiam go za to straszniaMoa, Znowu.ta.kryska, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Tez się ciesze ze dolaczylam do super ekipy dziewczyny postawią na nogi jak któraś przegnie doradzą
Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
:* tule
Tez się witam z rana. moja tempka 36.02...pewnie za kilka dni wzrośnie zobaczymy... dawno nie mierzylamSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Ale idziecie z tymi cyklami, łeb w łeb.
Ja to w połowie jestem. Czyli albo dwa tyg.przed Wami, albo za-jak kto woli
Załamana, gdzie Twoj śliczny piesio?
A tak w ogóle to u mnie pochmurno, ciemno jak w kominie. Piję kawę i objadam się torcikiem bezowym z lemon curdem, żurawiną i orzeszkami laskowymi. Ktoś chętny? ZapraszamZnowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysiu zwiąż chłopa i się wyżyj..może zrozumie..
Ja powiem Wam, ze nie mam juz siły na kolejne badania...czekanie...itp itd...a mój mam wrażenie ma to gdzieś..
Nim się wszystko ruszy to bedzie wiosna...
Czy na nfz zrobia mi monitoring?
Jak znów pójdę do innego lekarza to mnie oleje...werni, Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się i ja w środku cyklu. Moa, Kryska jestem z Wami u mnie to w sumie obojętne czy jest seks czy go nie ma bo i tak dupa z tego także luz. Szykuje się i lecę na miasto, trzeba spalić trochę kalorii i połazić po Rossmannie
Miłej niedzieli!Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Cześć! Witam się i ja w 1 dc. Kilka dni już czułam,że @ idzie, więc winka nie żałowalam;) Wracam właśnie do domu po urlopie, cały dzień drogi przed nami. Ciężki to był tydzień, oczywiście wszyscy pytali kiedy dziecko itp, ja już nie wytrzymałam i się poplakalam przy mamie i babci. Ale przynajmniej lżej mi z tym, że wszyscy już wiedzą o naszych problemach. A i dowiedziałam się,że babcia 4 lata miała problem, by zajść w 1 ciążę, nie pomyslalabym... Moa przyłączam się do kawki, kupiłam właśnie w macu, do tego pierniczek:)
Nowe staraczki witajcie!!!Moa, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
nick nieaktualnyKarola tez jade do rosmana dzis hehh. Jakos trzeba przezyc ten czas.
Zapijam wlasnie dola czyms zdrowym dla odmiany ostatnich dni..
Ten cykl tez stracony przez zabieg..dobrze ze bede jyz po@ i ciekawe ile mi zajmie dojście do siebie
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny