Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny Można dołączyć do grona staraniowych weteranek? Leci nam właśnie 23 cs
Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
Nova87 wrote:Dziewczyny sorki za zmiane tematu ale macie jakies sprawdzone patenty,maski, kremy it na wągry i zaskórniki?
Krem z kwasami (mi ostatnio podpasowal triacneal) tylko juz troche poznawo, bo taka kuracje najlepiej robic od listopada, olejki do twarzy zamiast kremow z rossmana, odpowiednie odzywianie i dermaroller...moze tez byc szczoteczka do mycia ale ona raczej zapobiega a nie likwidujeSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Dziewczyny, czy tylko ja nie mogę wprowadzić danych do wykresu?
Mam komunikat "edycja tylko dla użytkowników premium"...
Bo od dziś wykres jest płatny 30 zł... Powinnaś meila dostać. Chyba że masz konto premium to jest on w tedy w pakiecieJaness lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytuję meila: "Witaj,
z początkiem Nowego Roku przygotowaliśmy dla Ciebie kilka zmian w OvuFriend!
Chcemy wspierać Twoje starania o ciążę w bardziej kompleksowy sposób, na kilku płaszczyznach:
analiza płodności pod kątem szans na zajście w ciążę
dobór diety płodności do Twoich potrzeb i profilu
wsparcie w przypadku nieudanych starań o ciążę - pokierujemy Cię do jednej z najlepszych klinik na bezpłatną wizytę diagnostyczną.
wsparcie w przypadku zajścia w ciążę - zaprosimy Cię do naszego Kalendarza Ciąży!
W związku z powyższymi zmianami wdrożyliśmy jednolitą politykę cenową - od 12 stycznia za dostęp do wszystkich powyższych funkcjonalności będzie obowiązowyała jedna cena - 29 zł miesięcznej opłaty. Płacisz raz a my odnowimy dla Ciebie opłatę co miesiąc! W każdym momencie możesz zrezygnować. Zależy nam na szczęśliwych użytkowniczkach, dlatego jeśli nie spełnimy Twoich oczekiwań w przeciągu pierwszych 30 dni korzystania z OvuFriend możesz zażądać zwrotu, a my bez żadnych pytań w przeciągu dwóch dni zwrócimy Ci zainwestowaną kwotę.
Jeśli nie zdecydujesz się na abonament Premium w dalszym ciągu możesz korzystać ze społeczności OvuFriend, jednak w tej wersji abonamentu nie będzie już możliwe korzystanie z kalendarza cyklu, z żadnych jego funkcjonalności.
Staramy się dla Was ulepszać, aby jeszcze lepiej być w stanie pomóc kobietom zajść w ciążę i jeśli trzeba pokonywać problemy z niepłodnością - pracujemy teraz nad wdrożeniem algorytmów sztucznej inteligencji do analityki cykli miesiączkowych. Już wkrótce dostępna będzie również aplikacja mobilna.
Jesteśmy tutaj dla Ciebie - jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, napisz do nas!
Z pozdrowieniami,
zespół OvuFriend"Janess lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koteł akurat nie mój, chociaż całkiem podobny
Z tym nowym abonamentem trochę zaszaleli, wcześniej w tej cenie były prawie 3 miesiąceZnowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
Starania od marca 2016
PICSI nr 1 - 3 zarodki, 3 nieudane transfery
PICSI nr 2 - 6 śnieżynek, 3 nieudane transfery
PICSI nr 3 - ❄❄❄
27.08.20 - 3.1.1.
5dpt - beta-HCG 25,8; 7dpt - 71; 11dpt - 669; 15dpt - 5420; 18dpt - 14301, 19dpt - USG - 1,5mm szczęścia, 30dpt
Bobas 1: 04.2021
7.03.24 ETM 3.1.1.
beta-HCG 5dpt - 18,37; 7dpt - 68,32; 9dpt - 68,82; 12dpt - 666,15; 15dpt - 2864
-
nick nieaktualny
-
Z cena poszaleli bo jeszcze kilka dni temu na rok kosztowal jakies niespelna 72zl
Znowu.ta.kryska, Janess, Karolina2787 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Z cena poszaleli bo jeszcze kilka dni temu na rok kosztowal jakies niespelna 72zl
I na rok nadal tyle pakiet premium kosztuje. Ale jak nie masz premium to możesz sam wykres wykupić na miesiąc 30 zł... jest to chore bp to się w ogóle nie opłaca...Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Nie, nie, nie. Teraz bez pakietu premium nie można samego wykresu. I nie można na cały rok. Tylko co miesiąc 29zł.
Aaa faktycznie sorry za pomyłkęWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 10:50
Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
-
Ja korzystam caly czas z enpr i tutaj w ogole wykresow nie prowadzilam bo mi sie nie podobalo wiec jakos mega nie ubolewam na szczescie
Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Hejka co do wykresu 1 raz zaplacilam bo nie mogłam wpisać objawów aż się zła zrobiłam.
Wczoraj mieliśmy upojna noc hihi a teraz szykuje się do pracy.
Co do masek jedna zrobiłam czarną fajna jest po niej skóra miękka. Używam tez żel do mycia twarzy bielendy (czy jakoś tak) detoxWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2018, 12:57
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka!
witam się z moją wstrętną małpą blee
Cieszę się, że dziś piątunio.
Będę mogła poświęcić się mojej książce, którą zaczęłam czytać.
Wczoraj udało się zebrać 10cioro z 13ciorga wnuków mojej babci. Jako ta najmłodsza wnuczka podjęłam się organizacji jej 85tych urodzin, w pierwszy weekend lutego. Miejscówka już znaleziona, idę tam zobaczyć dziś jak to wygląda, bo polecona przez jedną kuzynkę. Bardzo się cieszę, że ludzie są dogadani
@ Bruised, witamy i liczymy na czynną aktywność
Miłego dnia i weekendu!werni, Karolina2787, Janess, Znowu.ta.kryska, Nova87, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się w 1dc....mojej psiurki No więc już nie mam szczeniaczka, mam młodą sunię Biedulka chodzi taka zdezorientowana, nie wie, co z nią się dzieje
Z tym opłacaniem wykresu to faktycznie kicha. Pewnie większość użytkowniczek nie wykupywała pakietów (ja też), a oni chcą kasę, więc zrobili takie oto "udogodnienie". No nic, muszę sobie nowy zeszyt kupić i wracam na stare śmieci - notowanie cyklu na papierze.
Ale tutaj z Wami też oczywiście zostaję. Chyba,że też tu jakiś bilet wprowadzą...Schmetterling, Znowu.ta.kryska, hipisiątko, Janess lubią tę wiadomość
-
Janess wrote:Właśnie! Zastanawiam się nad taką elektryczną szczoteczką. Używałaś?
Mam soniczna i ja uwielbiam. Buzia po niej jest taka napieta i doczyszczona. Fakt ze wibracje na poczatku denerwuja ale idzie sie przyzwyczaic podobnie jak do elektrycznej szczoteczki do zebow. Ona dodatkowo pilinguje i pobudza krazenie krwi w skorze wiec dla mnie superJaness, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
A zapomnialam ze dzis piatek i Was nie ma......to sobie posiedze tu troche sama. Moze po wino pojde, bo jak kupowalam bulki to mnie mierzilo ze o czyms zapomnialam i dopiero teraz dotarlo...wino Bede pila wino i podziwiala moje 3 trzypedowe storczyki ktore zawinelam z roboty...znaczy przed smietnikiem uratowalam bo po przekwitnieciu chcieli je wyrzucic
Znowu.ta.kryska, Karolina2787, hipisiątko, Janess, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość