Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Karolina oby @ zrobila ci abonamentowego psikusa i jeszcze dlugie miesiace nie przyszla
Raczej bez objawów to nie liczę na to ale dzięki za wiarę kochana
Janess olej z sieminia w kapsułkach lub w butelce polecam jak najbardziej bo jest bez smaku i nie zmienia też smaku potraw. Ziarenka w całości lub zmielone i dosypywane do np. jogurtu też są ok bo bez smaku a tylko chrupiesz ale jeśli chodzi o gluta to nieeee i nigdy w życiu
Nova a to nie wiedziałam że to tak wygląda z tym abonamentem hmm... ja to już mam tyle wykresów że dlatego mam możliwość za dycheJaness, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heheh się uśmiałam jak nie katar to picie w pokoju
Oo super ze zmienili abonament. Tez mam 1zl tak samo długo jestem jak Hipi.hipisiątko, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Tez jestem od 2014 ale lacznie na 2 roznych kontach niestety...
Karolina czasem brak objawow to tez dobry objaw ja na poczatku mialam objawy tylko na @ i to w obu ciazachwerni, Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Tylko, że ja nie mam karty do bankomatu ani kredytowej zacofana jestem
Aaa no to zmienia postać rzeczy szkoda że nie zrobili sms-owo bo mnie też byłoby łatwiej a tak kartę nosi mój przy dupie i jak coś chce to on musi wiedzieć a wiadomo że nie musi wszystkiego wiedzieć zawsze Dlatego gotówkę noszę jaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 11:05
hipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Tez jestem od 2014 ale lacznie na 2 roznych kontach niestety...
Karolina czasem brak objawow to tez dobry objaw ja na poczatku mialam objawy tylko na @ i to w obu ciazach
Niby tak ale przeważnie cycki bolą a mnie nic, fakt bóle @ jako takie były jakby przewidujące @ ale dwa testy sikane negatywne więc nie ma na co liczyć nawetSchmetterling lubi tę wiadomość
-
Chyba zrobię badania we wtorek bo mam wtedy wolne.
Wczoraj jak rozmawialam z moim o badaniu nasienia to zaraż przeszliśmy na inny tor rozmowy. Ze chciało mu się sexuKarolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Mi się wyświetla. Na początku jak przyszlam były darmowe później zrobili ze się płaci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 11:23
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka..
Co do siemienia to mielone trzeba zalewac wrzatkiem.
Cale ziarenka można jak sie chce...tyle ze cale jedzone nic nie daja bo tylko przelatują przez przewód pokarmowy i nic z tego sie nie skorzysta...chyba ze sie z nich " kisiel ugotuje.
Pilam mielone zalewane goraca woda..moze sprobuje od @ tylko musze doczytac czy moge juz po operacji...chce zainwestowac tez w dobre wino czerwone na endometrium(musi byc wytrawne?)...i migdaly- te ze z tym tez mysze doczytac bo tłuszcz...albo wit E ktora już kupilam tylko chce zaczac od @
Co do abonamentu to jedna wielka lipa i czysty biznes na tym robia...jest wiele aplikacji na telefon darmowych, gdzie jest to samo...a my weteranki juz wiemy kiedy mamy owulacje☺Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKiedy byłam dzieckiem, często chorowałam na zapalenie oskrzeli. Mama wtedy gotowała mi mleko z lnem, przelewała przez sitko i takie gładkie, lekko zagęszczone mleko piłam na te moje choróbska. Czasem dla odmiany było kakao. Rok temu przechodziłam dość ciężkie zapalenie płuc i przypomniało mi się o tym mleku, więc sobie gotowałam. I ta forma jest jak dla mnie do przyjęcia niż glut z proszku lnianego. Oczywiście przechodziłam etap lnu mielonego, ale mieszałam go w małej ilości letniego soku, np.pomarańczowego i piłam, zanim glut zrobił się na dobre, wychodząc z założenia, że i tak się zrobi, ale jak już będzie w środku Generalnie jestem wielką fanką lnu i mielony dodaję np.do panierki, a ziarenka sypię gdzie popadnie-do owsianki, do sałatek, nawet posypuję wierzch szarlotki lub murzynka.
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:A mnie cycki bola dzisiaj juz mnie ćmi na @... wiec najwyzsza pora pozegnac sie z urojona ciaza..
Ps. Bierzecie jakies witaminy? Ja zaczelam po zabiegu i sie zastanawiam czy nie za duzo..
Wit C 3x2 po 200mg
Wit Bcomplex 3x1
Wit D 1x2 po 1000mg
Magne b6 3x2 lub 2x2 jak zapomne
Dzis zauwazylam ze mi drżą dłonie...może przedawkowalam wit B6? W sumie biore dziennie 45mg..
Do tego nieszczesny Inofolic 2x1 ( byl w promocji to wzielam....)Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jak wygląda badanie na krzywa insul. Czy glukozę?
Samą glukozę robiłam to mam w normie.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny