Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mi hormony buzują. Jest mi źle smutno wściekła jestem. Mam ochotę się napic i płakać mi się chce. Masakra jakas....
Nova87, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Ja już z kawką w pracy. Spac mi się chcę i marzy mi sie taki miesięczny urlop
Dzisiaj mi sie śniło że miałam mleko w piersiach i co sie ruszyłam to tryskałam mlekiemJaness, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Oczywiście z nudów sprawdziłam sennik i o ile można mnie uznac jako młodą kobiete to :
Quote:Jeśli młoda kobieta śni, że ma mleko w piersiach, jest to znak, że urodzi ona szczęśliwie dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 07:35
KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, Janess, werni, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Na 12...tyle, ze ide do innego i bede musiala tlumaczyc pewnie wszystko by dostac L4...ale tamta mowila, ze absolutnie dzwigac nie moge...
No to bd 3mać kciuki żeby wszystko poszło pomyślnie &&
Nova mi się kiedyś śniła latająca krowa serio! I w senniku sprawdziłam i pisało że to z płodnością jest związane, coś w ten deseń haha już widać jak się u mnie sprawdziłoZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Jak wstałam to pierwsze co to sprawdzałam czy mi mleko cieknie
Ja nie sprawdzam nigdy w senniku. Tak teraz z nudów sobie sprawdziłam i oczywiście dobrałam to co mi najbardziej pasujeZnowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez musze isc obciąć moje długie wlosy...codzienne mycie ich mnie wykancza hehe...tyle ze u mnie to tylko z dlugosci bo proste druty mam i nic innego sie nie da...a swoja droga nie lubie chodzic do fryzjera...nigdy nie farbowalam..taki ze mnie ewenement☺
Janess, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Ale się zsynchronizowałyśmy
Do fryzjera w tym samym czasie.....@ w tym samym czasieKarolina2787, Janess, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Janess wrote:Dziewczyny HIT!!!Quote:Dziewczyny mam pytanie do was. 12 stycznia miałam @ przy cyklach 28-30 dni. Współżyliśmy z mężem 28 - stosunek przerywany. Następnego dnia na chwile wsadzilismy penisa ale mąż doszedł poza mną. Czy jest szansa ze mogłam zajść w ciążę? Ile plemnik żyj na czlonku?
KoniczynkaNaSzczęście, Janess, Karolina2787, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Dziewczyny HIT!!!Quote:Dziewczyny mam pytanie do was. 12 stycznia miałam @ przy cyklach 28-30 dni. Współżyliśmy z mężem 28 - stosunek przerywany. Następnego dnia na chwile wsadzilismy penisa ale mąż doszedł poza mną. Czy jest szansa ze mogłam zajść w ciążę? Ile plemnik żyj na czlonku?
Janess gdzieś Ty to znalazła haha dobre! Ile ona ma lat? No bez kitu...
Załamana u mnie tylko winko słodkie więc nie doradzę
Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hehe wy to dziewczyny poprawcie mi humor
Tak się składa że też muszę pójść do fryzjera obciąć końcówki
O ince czytałam ze obniża cholesterolJaness, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość