Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywerni wrote:Hehhe to tak jak ja
A teraz szykuje się do pracy
No kurde bo nie ma dla mnie takiego fryzjera co by mi zrobił włosy tak jak chce
Ja już pomyłam gary, pościerałam kurze, pranie zrobiłam i podłogę zmyłam to teraz też pora się szykować do pracyZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLekarz stary ch*j nie chcial mi dac zwolnienia...twierdzac, ze jak to tak skoro nie jest3m jego pacjentka!
Tłumacze dziadowi, ze moja Pani doktor jest na urlopie i kazala mi isc do kogos innego jyz z gory...
A on, ze czemu w szpitalu mi dali tyljo na 2 tyg, ze przeciez to oni powinni mi dac na miesiąc! !!!
Tak sie z nim poklocilam, ze w koncu dal i nawet mnie nie zbadal- czujecie to?Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Janess no brzmi absurdalnie jak i wiele innych rzeczy czasem tak brzmi ale niestety tak to juz jest ze niektore laboratoria/lekarze maja swoje widzimisie i jakkolwiek nie sa te wymysly bez sensu to juz nic na nie nie poradzimy...
A ten cytat co dalas o tej spermie na czlonku hahahahahahaha padlam i leze!
Zalamana o matko! Kolejny absurd! Co za roznica czy jestes jego pacjentka czy nie jesli wymagasz zwolnienia i nie jest to jedynie kaprys... no szok... to tak jakby sie z zapaleniem oskrzeli poszlo do rodzi nego ale nie swojego bo jest na urlopie i wyszlo bez zwolnienia bo niech ci twoj da jak za 2 tyg z urlopu wroci... wspolczune nerwow i takiej wizytyJaness, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJanes no właśnie tak to jest jak sie na takich konowałów trafi...mi zależało by mnie zbadal bo nadal mnie boli i szew na pepku w polowie nie moze sie zagoic i mam wrażenie ze sie rozeszlo ciut..nie dramatycznie, ale jednak...i czasen krew mi leci..no, ale co tam...moze by powiedzial bym sie nie ruszala haha
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Nie moje, psa. Jemu dupe wycieram chusteczkami dla dzieci
aaa haha to zwracam honor w takim bądź razie. Sikaj do słoika albo do miski no chyba że już po wannie jesteśJaness, Znowu.ta.kryska, hipisiątko, Nova87, KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:pipkę
KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, Janess, Schmetterling, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Załamana dobre ja też chcę! Gdzie dostanę? Z chęcią już bym odwróciła tym denkiem do mojego haha
Wyskoczyla mi reklama na fb http://zolza.com.pl/kategoria/kubki gdyby byl tanszy to bym kupila...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 20:49
Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina przybijam piątkę, jeżeli chodź o betę, u mnie wyszło dzisiaj piękniutkie 0. Niczego innego się nie spodziewałam, ale zawsze to przykro się robi, jak dzwonią z kliniki i mowia: niestety tym razem nie została u pani stwierdzona ciaza. Teraz zostaje czekać na IUI. Załamana pytałaś o wino, moje ulubione to Madera, najlepsze jest polwytrawne, polecam, jeżeli chciałabyś zaskoczyć czymś gości jest wzmacniane, więc potrafi też trochę sponiewierac ja też czuje się dzisiaj sponiewierana po pracy, więc leżę już w łóżeczku:)
Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, Janess, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
A ja dzisiaj dla rozladowania emocji poszlam z mloda do kina na "coco ". Wypłakałam sie za wsze czasy
Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, Janess, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis uslyszalam ze jestem zimna osobą i dlatego costam costam sie stalo kiedyś. ..wtajemniczeni wiedza o co kaman.
Pozatym leze glodna i mega wku*rwiona..chce płakać i sie śmiać...chce seksu a z drugiej strony kogos pie*dolnac...@ przybywaj...bo juz mam dosc...oczekuje jej jak nigdy.....werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnetolek przytulam i jednocze się w bólu ❤
Załamana tym bardziej ten kubek trza kupić bo najpierw chłopu pokażesz denko a potem mu przypier...sz nim w łeb bezcenne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 21:44
Janess, hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość