Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kryska hahahahahahaha naprawde boska jestes hahahaha historia z kiblem mega usmialam sie... mam nadzieje ze stary juz odetkal...
Anetolek ehhh nie lubie! A bylas teraz stymulowana w klinice? Bo ja nie w temacie...
A co do wina racja Madera jest cudowna! Kupujesz ja gdzies tutaj? Bo ja jeszcze nigdy nie spotkalam jej tutaj...
My mamy jeszcze jedna ostatnia butelke przywieziona z Madery ale ona to chyba bedzie stala na wieki wiekow na starosc ja dopiero wypije jak dozyje bo mi szkoda ruszac ostatniej hehe...Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Hahha uwielbiam Was dawno tak się nie uśmiałam :* :* :*
Własnie wracam z pracy i spotkania z moim i jego braćmi. Hehe jego bracia mówią na mojego golabeczek hehKarolina2787, Janess, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
My też sie za czyms na walentynki rozglądamy. Mój chciał jakies niedrogie spa. Pewnie nic z tego nie wypali ale chęci są zwłaszcza ze jak @ przyjdzie o czasie to owu powinna byc w week po walentynkach
Janess, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
no u mnie 36,62 tez niby jeszcze nad linią ale juz pagórki sie robią. 12dpo i chyba zakupie dzisiaj test, jak jutro nie spadnie ponizej to sikne. W 16dpo była bym juz po 10 sikańcach gdzie ja raczej z tych malo sikających:)
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć laski.
Nie spalam w nocy..krecilam sie z boku na bok co chwile...normalnie sie rzucałam jak opętana.
Wstalam o 6 wykapalam sie..umalowalam..bylam po buleczki i z psem na spacerze...wdtalam jakas pelna energii jak nigdy...moze to dzieki słońcu nie wiem.
Mam juz umyte okna w salonie...pranie sie suszy i kwiaty ogarnelam po zimie na balkonie...z tego wszystkiego kreci mi sie w glowie i jest mi niedobrze bleee
Kawe normalna na czczo wypilam taka normalna rozpuszczalna - głupia ja☺Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Zalamana wstyd mi ty tyle zrobilas a my z pieselem jeszcze nawet z lozka nie wyszlismy a piesel w ogole jeszcze spi w najlepsze
Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualny
-
U mnie snieg dzis wiec okna tez wolaja o pomste ale szkoda ich myc jak u mnie aktualnie dzien sniegu dwa dni ulewa i tak na okretke
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
Ja mam żelowe naklejki świąteczne na oknach i nie ściagam ich narazie bo by trzeba okna umyć bo ślady zostają
Janess, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Ja mam żelowe naklejki świąteczne na oknach i nie ściagam ich narazie bo by trzeba okna umyć bo ślady zostają
Wiosno przybywaj. U mnie ani jednej chmurkiNova87, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Mnie dzisiaj głowa boli, spac bym najchętniej poszła i nic mi sie nie chce ;/ walne sobie dzisiaj jakiego drinka.
-
Witam Was Drogie Panie!
Jestem studenką psychologii i piszę pracę magisterską na temat kobiet z niepłodnością, które mają do czynienia z in vitro. Dlatego bardzo chciałabym zaprosić Was do rozmowy na temat doświadczeń płynących z przeżywania niepłodności oraz oczekiwań wobec proceudry in vitro. Moją metodą badawczą są wywiady. Zdaję sobie sprawę, że rozmawianie ne ten wrażliwy temat może być dla Pań trudne i kłopotliwe,aczkolwiek uważam też, że mimo to,warto ten temat podnosić.
Jeśli czują się Panie na siłach, żeby sprostać temu wyzwaniu, to zapraszam Was do skontaktowania się ze mną drogą mialową, ponieważ każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna. Czekam z niecierpliwością, mój adres mailowy: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHanna Holovkova wrote:Witam Was Drogie Panie!
Jestem studenką psychologii i piszę pracę magisterską na temat kobiet z niepłodnością, które mają do czynienia z in vitro. Dlatego bardzo chciałabym zaprosić Was do rozmowy na temat doświadczeń płynących z przeżywania niepłodności oraz oczekiwań wobec proceudry in vitro. Moją metodą badawczą są wywiady. Zdaję sobie sprawę, że rozmawianie ne ten wrażliwy temat może być dla Pań trudne i kłopotliwe,aczkolwiek uważam też, że mimo to,warto ten temat podnosić.
Jeśli czują się Panie na siłach, żeby sprostać temu wyzwaniu, to zapraszam Was do skontaktowania się ze mną drogą mialową, ponieważ każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna. Czekam z niecierpliwością, mój adres mailowy: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie
Praca pracą....ale pospamowalas pol forum...Janess, Nova87, Moa, Znowu.ta.kryska, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny