Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA przy okazji melduję, że u mnie tłusty czwarek jest już dziś. Wysmażyłam 21 dorodnych sztuk pączusiów z dżemikiem w środku. Jednego już skonsumowałam, mąż-dwa, bo jest większy Reszta może uchowa się jednak i mimo wszystko do jutra, choć takie świeżuteńkie mają niepowtarzalny smak
hipisiątko, Karolina2787, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Nadziejka nienwiem teraz dokladnie bo regularnie bralam go w 2015 roku ale dosc dlugo...
Jesli chodzi o zelazko tez mam phillipsa jak sie nie myle gc3320... mamy juz je 6 lat i jestem z niego bardzo zadowolona...
Dziewczyny poslijcie troche wypiekow tlustoczwartkowychKarolina2787, Moa lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyMoa wrote:Też mam z Philipsa, mam je już jakieś 8-9 lat. Kupiłam za niecałe dwie stówki. Jest niezawodne.
ALE marzy mi się powoli stacja parową. Moja mama ma z Brauna i prasowanie trwa sekundę. A ja baaaardzoooo nie lubię prasowania i z utęsknieniem czekam, aż ktoś kiedyś wynajdzie taką pralkę, z której wyciągnę czyste i WYPRASOWANE pranie...
A ile kosztuje to cudo? tzn stacja parowa nie pralka piorąco-susząco-prasującaMoa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hipi dokladnie takie samo! Blekitne tez je uwielbiam prasuje jak marzenie a para idzie ze nieraz paluchy poparzylam... no i ten dlugi kabel chyba najdluzszy na swiecie juz mnie nieraz ratował jak na szybko cos trzeba bylo ogarnac...
hipisiątko, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyFilm średni. Na szczęście mam kartę unlimited, więc jeden film w tą czy w tamtą nie robi różnicy. Zdecydowanie bardziej podobał mi się "Exterminator". Przynajmniej śmiesznie było.
Co do żelazka,to aż sama poszłam zobaczyć jak nazywa się moje i..nie ma nazwy. Napisane tylko "żelazko ze stopą ceramiczną". Oczywiście wyprodukowane w Chinach Dostałam je kiedyś od mamy, bo ona je znów dostała w gratisie? Prasuje się spoko, jestem zadowolona.
Gaszę światło, dobranoc!Karolina2787, Moa lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
Jestem tu nowa więc może kilka słów o moim problemie.
Właśnie skończyłam 27 lat, z mężem staramy się o dziecko od 3 lat. W sierpniu 2017 roku miałam laparoskopię -stwierdzona niedrożność lewego jajowodu. Na prawym jajniku były zrosty więc miałam nacinane i owulacja wróciła (jak się okazało wcześniej w ogóle jej ni było mimo że moja była ginekolog uparcie twierdziła, że owulacja występuje...). Przyjmowane leki: Duphaston, Clostibelgyt, Estrofem. Aktualnie od grudnia wszystkie leki odstawione bo moja Pani Doktor stwierdziła, że jajniki pracują prawidłowo. Więc staramy się i czekamy co będzie z wielką nadzieją, że w końcu coś się ruszyKarolina2787, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
16 04.2018 -beta 1770
18.04.2018-beta 4551
20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! -
Witaj
Tez miałam iść z koleżankami na film do kina ale ciągle przekładamy. Może w następnym tygodniu pójdziemy. Ja to ciągle myślę co ten mój wymyślił na te walentynki bo taki tajemniczy chodzi.Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w ten piękny czwartek ja już z kawunią na razie jeszcze bez pączusia ale mam zamiar dziś iść do fryzjera więc ogarnie się po drodze
Moa no to trochę kosztuje to cudo jednak mi aż takiego sprzętu nie potrzeba wystarczy mi zwykłe DOBRE żelazko, mam nadzieję że tym razem wybiorę dobre.
Motylku dobrze wiedzieć to nie pójdę na ten film za to sprawdzę ten drugi jakie ma opinie
Vajolet Witam z nadzieją że zagościsz u nas na dłużej
Werni Pewnie wyskoczy na golasa bądź w stringach z bukietem czerwonych róż i już ma stresa co zaśpiewać haha
Kryska z racji że cierpisz biedulko i masz przymusowe leżenie no to kobieto czemuż masz sobie jednego małego pączusia odmawiać przynajmniej taką przyjemność sobie spraw a z tego co pamiętam to u Ciebie z wagą nie jest tak źle O specjalnie dla Ciebie mam tu coś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48562cb606f4.gif
SMACZNEGO LASKI! Ten raz można a co tamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 06:32
KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, Moa, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie z poczekalni na badanie krwi...znalazlam skierowanie wiec korzystam na nfz prolaktyne.....wstalam jakas zła...
Zazdroszcze Wam paczkow....ja nie wiem czy sie skusze z uwagi na diete wątrobową....choc pewnie cos tam ugryze..
Oby kolejka mi szybko zleciala...Schmetterling, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmacznego pączkowania wszystkim!
@ Załamana, może symbolicznie kęsika? Ale jak coś to nie chcę Cię do złego namawiać
@ Vajolet, witamy na pokładzie Życzymy powodzenia w staraniach.
Ja z mokrą głową siedzę i nie mogę się zebrać do pracy..
W Krakowie kupa śniegu, a u Was?Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis witam się migreną... Ktoś reflektuje? Chętnie oddam
Mam nadzieję, że ten słodki dzień jednak wpłynie na nasze nastroje pozytywnie
Kryśka, ja Ci współczuję tego uziemienia, też bym chyba do głowy dostawała od przymusowej nieruchliwości. Ale tak jak Karolina, uważam że powinnać zjeść dziś pączka! Tak tak tak!!
Załamana, ty też-jest wyjście z sytuacji, bo wiele cukierni ma już w ofercie pączki pieczone, czyli w zasadzie to bardziej drożdżówka z dżemem, ale wygląda jak pączek
No to miłego dnia! Pamiętajcie-dziś ciacha nie tucząKarolina2787, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWracając kupilam 6 paczkow dla moich glodomorow....
I skusilam sie na 1....od razu kibel, ale nie jest źle...generalnie po miesiącu trzeba zaczynać wszystko wprowadzac...bo suma sumarum ta cala dieta jedt bardzo niezdrowa..zaczelam łykać wit E...czy to tylko do owulacji sie bierze? Bo czytalam różnie...Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z mega wkur.....
Obdzwoniłam w poniedziałek wszystko wkolo o badanie nasienie. Pani w lab powiedziała że oczywiście robią badanie i jeszcze posiew moge zrobic. Nie traeba sie umawiac tylko dowieśc "próbke". Dzisiaj kombinowanie z "nabraniem probki", jade szybko zawieśc, ze 2 razy na czerwonym przejechałam żeby szybko i co.... Oni nie robią badania nasienia.......aaaaaaaaa...... jak jestem spokojna tak mi nerwy pusciły......Znowu.ta.kryska, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling wrote:No to kobieta nie wie jakie u nich badania się robi? Skąd to nieporozumienie?
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejooo
U mnie ostatnio w pracy to masakra jakaś dzien za dniem cos sie dzieje ...
Ostatnio pracownice policja wyprowadzala nikt nic nie wie co sie stalo ale n
ormalnie mieliśmy nalot na sklep
Co do zelazek to ja mialam pare ladnych lat zelmera kupilam na allegro za grosze zelazko elektronicznie sterowane z wyswietlaczem , potem dalam siostrze je i poprosiłam mojego zeby kupil mi nowe , kupil philipsa nie wiem jaki to model ale badziewe totalne
Za to moja szwagierka ma stacje parowa i uwaxam to za cud techniki nawet chętnie jej pomagam w prasowaniu
Karolcia cwiczenia w domu to tez dobry pomysl ja tak zaczelam nim na silownie poszlam
Hipi z ta ziemia nie do końca się zgadzam - to bardzo ciezka praca fizyczna ,za ktora oczywiscie Cię podziwiam ale zapewne nie wyzwala ona endorfin , niewiem jak to poroenac ide do pracy i przyjeżdża towar mam np 10 palet do rozladowania czuje siępo tym zmeczona i fizycznie i psychicznie i powiedzmy po tak ciezkiej pracy ide na silownie wracam zmeczona ale inna- szczesliwa
Nie mam pojęcia jak to działa ale tak wlasnie jest ...
Apropo badan moj pojechal do golibrody i wlasnie mi pisze ze moze zrobimy ? Wow zaskoczyl mnie myslalam o tym ale dopiero w przyszlym miesiącu bo aktualnie bierze pregnyl
Schmetterling, Karolina2787, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam, jestem i żyję po wizycie u fryzjera. W sumie szału nie ma bo nie wyglądam jakoś inaczej, bardziej to podcięła mi końcówki niż wycieniowała ale zawsze to świeżej bo końcówki to miałam mega zniszczone. Babeczka bardzo sympatyczna nawet wiedziała na której stronie sypiam bo włosy tam bardziej zniszczone zapłaciłam 20zł ale na podcięcie końcówek na pewno wrócę. Pączki pochłonęłam 3!!! a co tam pojadę do Hipi to się spali w mig
Nova współczuję Ci masakra jakaś! Ja bym tą babę z miejsca zjeb...a no jak to tak można ludzi w balona robić grrr...też bym się wściekła potwornie. Zjedz pączka na pocieszenie po słodkim zawsze lepszy humor
Kryska no na bank mniej kaloryczne to co zjadłaś niż pączek a nawet powiedziałabym żę fit
Ona no to ładna historia
Załamana z ciast to może ala karpatka na krakersach bardzo łatwa i szybka w wykonaniu, bądź brownie. Możesz zrobić galaretkę z pianką z winiar dla dzieciaków fajne i koloroweZnowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość