Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny@Karolina, ja te kalorie spalałam 12h. Padłam o 20 i już się nie obudziłam.
@Kryśka, uważam że trochę przeginasz. Nadzieja nie zwracała się do Ciebie
@Lilly_Ana: witamy
Dziś w Biedronce kupiłam kolejne 3 książki. Już nie mogę się doczekać, kiedy będę mogła do nich zaziąść
Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Moa lubią tę wiadomość
-
Haha czyli o wszystkim ja dziś wcinam wczorajsze burgery wołowe
Schmetterling, Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Moa lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNapisze wprost...
Nadziejo brzmisz jak przedstawiciel farmaceutyczny..i koniec.
Ja tu w temacie chciałam :
Czy takie czarne kropki w kapuscie pekinskiej to robale????? Bo nie chce mi sie tego wycinac...
Czy jak robie biszkopt z galatetka to go nasaczyc?
Zalać taka tezejaca galatetka czy wystarczy zimna???
hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wróciłam właśnie do domku, zadowolona z zakupów w Rossmanie znów jest promocja 2+2 tylko tym razem kosmetyki dla mężczyzn. Obkupiłam swojego i będzie spokój na pół roku chociaż perfumy to on chyba pije bo znikają w zastraszającym tempie, nawet moje tak szybko nie ubywają.
Kryska fajnie zarymowałaś hehe
Motylku ja już jakiś czas temu książkę kupiłam a przeczytałam zaledwie kilka stron brak czasu i jakoś chęci ostatnio nawet.Znowu.ta.kryska, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:
Motylku ja już jakiś czas temu książkę kupiłam a przeczytałam zaledwie kilka stron brak czasu i jakoś chęci ostatnio nawet.
Marna książka w takim razie
Jak coś Cię wciągnie, to wszystko idzie na dalszy plan!Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Marna książka w takim razie
Jak coś Cię wciągnie, to wszystko idzie na dalszy plan!
Wiesz bardziej o mnie chodzi że się ostatnio skupić na niczym nie mogę, jak nigdy czuję się całkiem do D bo jak nie humor pogrzebowy to brak koncentracji i rozkojarzenie itd chyba brak słońca po prostu
Znowu.ta.kryska wrote:Bardziej ze Salzburg czy bardziej ze z szefem?
hahaZnowu.ta.kryska, Moa, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Bardziej ze Salzburg czy bardziej ze z szefem?
Haha, akurat bardziej że do Salzburga. Szef to dobry kumpel, niewiele starszy ode mnie i kompletnie niepociągający
@Karolina: rozumiem. Zrób coś dla siebie, żeby ten humor poprawićWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 17:05
Znowu.ta.kryska, Moa, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZnowu.ta.kryska wrote:Bardziej ze Salzburg czy bardziej ze z szefem?
A tak poza ty, to u mnie dziś dość emocjonujący dzień. Zaczynamy krótki urlop nartowy i wieczorem wyjeżdżamy, więc pewnie nie będzie mnie tu kilka dni i pewnie Was nie nadrobię, ale z drugiej strony czy tak w ogole moje przewredne kochane koleżanki zauważą moją nieobecnośc? No nie liczę i też się oczywiście nie focham
Moje dzisiejsze emocje nie są związane z wyjazdem, bo tak na prawdę nawet jeszcze nie wyciągnęłam walizek i nawet jeszcze nie wiem, co spakować, ale z pewną ważną decyzją, którą podjęliśmy jakiś czas temu. Pewnie domyślacie się o co chodzi, ale pozwólcie, że podzielę się tym z Wami po powrocie, bo dziś nawet nie wiem, od czego zacząć.
Załamana, sałatę bym powycinała i zjadła. Biszkoptu z galaretką nie nasączam, ale jeśli masz gruby ten biszkopt, to chyba warto jednak go lekko zamoczyć.
Krycha, ostra jak brzytwa wystrachała następną... Aż się dziwię, że do tej pory ze mną się nie rozprawiła A tak poważnie, to jeśli dziewczyna chciała się pochwalić, że znalazła złoty środek, to w sumie czekamy na rychłe jego rezultaty w postaci ciąży, co nie? Może wtedy reklama zadziała??
To zmykam gotować obiad. U mnie dziś prosto: ziemniaki, jajo i groszek z marchewką. A potem pakowanie...
Karolina2787, Schmetterling, hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam jyz dość .....
Robalu nie wycielam- niech jedza na zdrowie!
Nic mi nie idzie i nic nie wychodzi...
Moj mnie wkurwil i tyle z tego...taka robota...nie pomaga a jeszcze marudzi...wrrrr trzymajcie mnie bo zabijeKarolina2787, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałamana lubię za robale haha aż mi się stary dowcip przypomniał:
-co jesz Jasiu?
-mięsko
-a skąd masz?
-przypełzło
Moa udanego szusowania i odstresuj się kochana!
Wszystkie już weekendują?Schmetterling, Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Janess, hipisiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHipi więc ja robię podobnie, nie śpię ale Geslerówkę oglądam i pączka browarkiem zapijam coby poleciał dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 19:33
hipisiątko, Schmetterling, Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStwierdzam, ze czas zakonczyc ten paskudny dzien...
Wiecie co moj stary wymyślił? Ze sobie kupi pompke do penisa! Kompleksów się na stare lata nabawił..albo wrażeń szuka...gdybym mogła to bym go dziś udusila..wrrr...a juz [email protected] sumie dzis ostatni dzień 6..dlugo w tym miesiacu..
Ja spijam wino...mam 3ciasta w tym 1 nieudane to z galatetka...brak słów...zalalam i biszkopt wypil...wiec potem znow to samo... I dwie salatki...nie wiem czy cos jeszcse zrobie czy kupie parowki czy cos...juz sie nie nadaje do robienia imprez...
Upije sie i zasne..o! Dobry plan!Moa, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyELEA25 wrote:https://ovufriend.pl/graph/9d5caa8add81068fb132783809d8ee5d
Jak myślicie coś z tego może być?
Nie obraz sie...ale na podstawie wykresu w 25dc nie da sie stwierdzic ciazy czy na odwrót...
Cierpliwosc...cierpliwość. ..cierpliwość....
Znowu.ta.kryska, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość