Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej Dziewuszki!
witam się po stanowczo za krótkim weekendzie.
Nie chce mi się pracować jak fix.
Wczoraj byliśmy z Mopkiem na wystawie w Katowicach, tak rozejrzeć się w temacie. Przegrzeczny był, cały czas przy nodze chodził. Aż w szoku byłam.
Chyba zbliża mi się powoli owulacja. W związku? Dobrze, ale szału nie ma.
Nie trafimy zbyt szybko do łóżka..
Miłego!Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, hipisiątko, Znowu.ta.kryska, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Jakas taka niemoc, zrezygnowanie i taka *ujnia...
Dosłownie bo ja nawet chęci do niczego nie mam przez cały dzień, mimo że na popołudnie do pracy miałam to nic w domu nie zrobiłam prócz prania, o dziwo na spacer z małą poszłam a tak leń w tyłku jak nie wiem. Kiedy ta wiosnaKoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też tak się czuję.I idac za mottem pier... nie robię, poszłam do lekarza i wzięłam zwolnienie do końca tyg:) przy okazji dostałam skierowanie na masaże, bo mięśnie mam za mocno spięte i głowa mnie od tego boli.
KoniczynkaNaSzczęście, Znowu.ta.kryska, Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
nick nieaktualnyJa dostalam dzis propozycje "pracy" dorobienia sobie...
Kiedys zajmowalam sie dzieckiem takiej laski z osiedla ..teraz ma drugie...i sie spytala czy bym chciala...dziecko 6mc...tylko na spacer jak spi 3godz dziennie...rano lub popołudniu...i...nie wiem...nie wiem czy z takim maluchem nie popadne w gorsza depreche....Schmetterling, Karolina2787, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Ja dzis wstalam lewa nogą i od rana sie ze wszystkimi kloce...ze starym bo po grzyba mnie budzi o 4 grajac na telefonie! Z mlodszym, ktory nie chcę isc do szkoły i ryczy.."cos sie stalo? Nie. " to czemu placzesz?" NIEWIEM ....
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Patrz to już wiem do kogo poszła moja @
Franca spieprzyła bez słowa, nawet nie powiedziała " dowidzenia". Mam nadzieję, że równie niespodziewanie się nie pojawi w następnym cyklu.
Ja miałam po raz pierwszy tak długo trwający cykl 49 dniowy! Cieszę się że w końcu @ przyszła bo bałam się że popierdzieliło się w hormonach. Mogłoby teraz zaskoczyćKoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Karola Ty jestes opiekunka?
Ile bys wziela za taki 3godzinny spacer na godzinę?
Ja mam płacone za cały miesiąc, na godziny zawsze bierze się więcej, zależy jakie stawki w danym mieście bo to różnie jest. Ja jak byłam na godziny u byłej pracodawczyni to dała mi 12zł za godzinęKoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Ja wcześniej bralam 10zl/h ale to juz było jakis czas temu...a 3h dziennie to tez nie dużo...i 4 dni w tygodniu..musze to przemyśleć...
A Tobie życzę stosunkowo udanego nowego cyklu❤
Słuchaj jeśli masz czas i ochotę to czemu nie, zawsze to czas dobrze wykorzystany no i grosik wpadnie
Co do mojego cyklu mam nadzieję że teraz @ nie będzie trwała dwa tygodnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2018, 11:03
KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja siedzę w pracy i muszę jeszcze jeden raport zrobić. Mało nas, bo w zespole tylko 4 z 8, a że szef gdzieś z rodzinką pojechał, to i luźniej się człowiek czuje
Namawiam koleżankę, żeby do kina ze mną poszła, bo mojego kanapowca nic nie ruszy. Nawet kino za daleko ehh:/
@Kryśka, trzymaj się!
@Załamana, nie dałabym rady zajmować, więc podziwiam i Ciebię i Karolina
Reszta dziołszek, gdzie jesteście?KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż się zadtanawiam bo na ogól zajmowalam sie dziećmi 2lata wzwyż...a taki malec to moze źle to zniose...nie wiem...myślę....tak czy siak kasa by sie przydala poki siedze na L4...tymbardziej ze zaczynam odkładać kase na marzec na klinikę....i nie wiem co on tam jeszcze wymodzi...jutro ze starym jedziemy oddac nasienie....a ja na monitoring...takie walentynki nas czekają hahaha
Ps.Nie ma jeszcze mojego wyniku hist-pat z zabiegu...dzis dzwonilam i babka mowila ze lekarze wzieli to do konsultacji do innych lekarzy...i jeszfze ze sie dlugo odbarwialo czy cos takiego...nie wiem...nie znam sie...ale sie zdenerwowałam bo to chyba znaczy, ze cos tam wykryli?? Nic mi nie chcieli powiedziec...mam dzwonic w czwartek...Schmetterling lubi tę wiadomość