Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś

U mnie całkiem przyzwoicie.
    Uwaga zrobiłam z psem 10 km pieszo.
    Czuję się fantastycznie.[/QUOTE]

Wow !! Szacun i podziwiam!!!
    Ja popijam lampke wina juz tradycja sie to zaczyna robic...na endometrium to obojętnie jakie wino byle czerwone??? Migdaly tez podjadam...

hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Co tu tak ostatnio mało zapisane? Wstawać laski i kawunię pić albo co kto tam lubi :)
    Ja z kawką już i budzę się

Kryska jak się dziś czujesz?

Motylku jak książki? :)

Załamana winko mówisz? Myślę żeby pić takie jakie się najbardziej lubi, ja np. lubię tylko słodkie i nie napiłabym się np. wytrawnego ostatnio też lampkę winka strzeliłam i być może to z połączeniem z jacuzzi @ mi sprowadziło na miejsce ;)

KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Ja ostatnio podczytuje ale nie pisze bo w sumie nic sie nie dzieje :)
    jutro ide do gin zobaczyc jak tam sprawy sie maja z moją torbielą. Akurat bede w okresie okołoowulacyjnym to zobacze co tam powie, czy szykuje sie jakas owulka.

Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Janess...nie poddawaj sie...a jaki to nowy trop jeśli można zapytać?
    Ja sie ostatnio zadtanawialam czy na własną rękę wziąć np. Clo...dzis man wizyte i juz nie wiem co mam mówić...a moj przezywa przed badaniem nasienia...ahhhh co za dzień..

Ja tez mam caly czas spięte miesnie szyji i karku...moze cos w tym jest...

Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry rzecz jasna

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nova 3mam kciuki za wizytę :)

Janess :) a jekież to nowe plany w leczeniu?

Załamana lepiej nie brać leków na własną rękę. Pogadaj o tym z ginem bo jeśli nie masz owu to sam powinien Ci przepisać Clo

Kryska zdecydowanie nie lubię :( To w którym dniu cyklu jesteś że tak ujowo się czujesz nadal?

Znowu.ta.kryska, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Anetolek Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja już dzisiaj po kontroli, 8 dc i pęcherzyk 14 mm, zioła sroki i dong robią robotę :) w sobotę prawdopodobnie inseminacja, chociaż nie nastawiam się na pozytywny rezultat. Mąż wyzywa mnie od pesymistów, ja myślę, że to po prostu realizm, statystyki nie kłamią :) przygotowuję się już psychicznie na in vitro.
    Janess wrote:
    Anetolek, pisałaś o bólach głowy od spiętych mięśni. Mogłabyś mi coś więcej napisać na ten temat? Wysłałam Ci zaproszenie na priv.
    Janess jak nie wiem za dużo w tym temacie, ale co wiem, to podpowiem.

Załamana ja na Twoim miejscu nie brałabym clo bez konsultacji z lekarzem. Po 1 pisałaś, że masz cienkie endometrium, a clo podobno je pogarsza jeszcze bardziej. Po 2 ja miałam clo przy dobrej owulacji, tylko po to, żeby poprawić pracę jajników i nabawiłam się przy tym torbieli. Lekarka nie zleciła mi nawet monitoringu, który przy clo jest podstawą, zrobiłam na własną rękę, dobrze, że te torbiele nie pękły, bo odczuwałam je już dość mocno.

Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

Boże, daj mi te łaskę
    Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
    Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
    I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina...owu mam raczej...ale moze jest slabej jakości. ..nie wieeeemmmm juz...
    Chce wiosnę....
    Jedziemy do gina i potem do invicty....

Znowu.ta.kryska, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Anetolek...macie racje...lepiej nic nie robic bez konsultacji..
    Obym nie zapomniala zapytac o endometrium...

Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryska to w 3dc jeszcze masz bóle? Kurde ja tylko w pierwszym dniu cierpię najbardziej wczoraj łyknęłam dwa ibupromy te po 200mg czyli jakby jeden ten lepszy co ma 400 ale akurat pod ręką nie było a jakie Ty dawki przyjmujesz? Wiem że ibupromu nie powinno się brać zwłaszcza w mojej sytuacji gdy się ma problem z owu ale ten pierwszy dzień jest czasem nie do zniesienia i niestety trzeba się czymś znieczulić a nic innego nie pomaga.

Anetolek ładny pęcherzyk :D i zaciskam kciuki za inseminację. My też o tym ostatnio rozmawialiśmy z moim, może też zdecydujemy się niedługo.

Załamana daj znać jak po wizycie

Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wpadłam na genialny pomysł uwolnienia się od wszystkich nałogów na czas Wielkiego Postu. Wczoraj ogłosiłam wszystkim na fejsie, że mnie nie będzie aż do Świąt.No więc wstyd byłoby wchodzić zaraz z rana :P Wczoraj wieczorem wypaliłam też całą paczkę fajek z myślą, że dziś już nie zapalę i co? Kupiłam rano fajki, ale do tej pory wypaliłam tylko 2 :D To już sukces. Właśnie sciągam sobie jakąś aplikację no i wygrzebałam Desmoxan :D

Jak myślicie? Dam radę?

Znowu.ta.kryska, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Moa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku żadne desmoxany, srany Ci nie pomogą tylko i wyłącznie silna wola! Jeśli powiesz sobie rzucam raz na zawsze to musisz tego na prawdę chcieć. Wtedy się uda :)

Kryska no to ta Twoja @ szczególnie podła jędza jest, współczuję. Może warto sprawdzić czy coś się nie dzieje złego?

Znowu.ta.kryska, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Motylku żadne desmoxany, srany Ci nie pomogą tylko i wyłącznie silna wola! Jeśli powiesz sobie rzucam raz na zawsze to musisz tego na prawdę chcieć. Wtedy się uda :)

Kryska no to ta Twoja @ szczególnie podła jędza jest, współczuję. Może warto sprawdzić czy coś się nie dzieje złego?

Sama tak rzucałaś? :)
    Chcę się wspomóć, żeby łagodnie pozbyć się nikotyny z organizmu, bo kogoś zabiję :(

Znowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kryska więc wierzę że to drugie nadejdzie pierwsze :)

Motylku dokładnie tak rzuciłam palenie :) Może zamiast zapalić weź cukierka bądź gumę zawsze to paszcza czymś zajęta a i od palenia odciąga ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kryska więc wierzę że to drugie nadejdzie pierwsze :)

Motylku dokładnie tak rzuciłam palenie :) Może zamiast zapalić weź cukierka bądź gumę zawsze to paszcza czymś zajęta a i od palenia odciąga ;)

To gratulacje! Cukierek odpada- postanowienie wielkpostne nie jeść słodyczy :D
    Ale jakoś sobie poradzę :)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Schmetterling wrote:
    To gratulacje! Cukierek odpada- postanowienie wielkpostne nie jeść słodyczy :D
    Ale jakoś sobie poradzę :)

Wierzę że też dasz radę! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dupa...nie spytalam o endometrium...dzis 11dc...pęcherzyk dominujacy w jednym jajniku...drugi pusty. Wg niego...wszystko ok...pokazalam badania. ..popatrzyl...pousmiechal sie...moge przyjsc za kilka dni by zobaczyc czy pecherzyk pękł...on problemu nie widzi...moze kiedyś zaskoczy...sratatata bla bla bla...nie wiem czy jeszcze do niego pójdę...bez sensu sie to zaczyna robic...mowilam ze sie wybieram do kliniki... Jak zaczelam mowic, pytac czy to moze zapchane jajowody..albo slaba jakosciowo owulacja itp itd to tylko stwierdzil, ze tak mozemy sobie gdybac......

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Załamana a Ty miałaś robione hsg?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym badaniem. To kicha....nigdy wiecej nie da sie namowic....chcial jak najszybciej...i baaardzo malo tego bylo...
    Ludzi tam tlumy...masakra....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mialam hsg

‹‹ 302 303 304 305 306 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ