Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
U mnie całkiem przyzwoicie.
Uwaga zrobiłam z psem 10 km pieszo.
Czuję się fantastycznie.[/QUOTE]
Wow !! Szacun i podziwiam!!!
Ja popijam lampke wina juz tradycja sie to zaczyna robic...na endometrium to obojętnie jakie wino byle czerwone??? Migdaly tez podjadam...
hipisiątko, Znowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Co tu tak ostatnio mało zapisane? Wstawać laski i kawunię pić albo co kto tam lubi
Ja z kawką już i budzę się
Kryska jak się dziś czujesz?
Motylku jak książki?
Załamana winko mówisz? Myślę żeby pić takie jakie się najbardziej lubi, ja np. lubię tylko słodkie i nie napiłabym się np. wytrawnego ostatnio też lampkę winka strzeliłam i być może to z połączeniem z jacuzzi @ mi sprowadziło na miejsceKoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ja ostatnio podczytuje ale nie pisze bo w sumie nic sie nie dzieje
jutro ide do gin zobaczyc jak tam sprawy sie maja z moją torbielą. Akurat bede w okresie okołoowulacyjnym to zobacze co tam powie, czy szykuje sie jakas owulka.
Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness...nie poddawaj sie...a jaki to nowy trop jeśli można zapytać?
Ja sie ostatnio zadtanawialam czy na własną rękę wziąć np. Clo...dzis man wizyte i juz nie wiem co mam mówić...a moj przezywa przed badaniem nasienia...ahhhh co za dzień..
Ja tez mam caly czas spięte miesnie szyji i karku...moze cos w tym jest...Schmetterling, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova 3mam kciuki za wizytę
Janess a jekież to nowe plany w leczeniu?
Załamana lepiej nie brać leków na własną rękę. Pogadaj o tym z ginem bo jeśli nie masz owu to sam powinien Ci przepisać Clo
Kryska zdecydowanie nie lubię To w którym dniu cyklu jesteś że tak ujowo się czujesz nadal?Znowu.ta.kryska, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Hej! Ja już dzisiaj po kontroli, 8 dc i pęcherzyk 14 mm, zioła sroki i dong robią robotę w sobotę prawdopodobnie inseminacja, chociaż nie nastawiam się na pozytywny rezultat. Mąż wyzywa mnie od pesymistów, ja myślę, że to po prostu realizm, statystyki nie kłamią przygotowuję się już psychicznie na in vitro.
Janess wrote:Anetolek, pisałaś o bólach głowy od spiętych mięśni. Mogłabyś mi coś więcej napisać na ten temat? Wysłałam Ci zaproszenie na priv.
Załamana ja na Twoim miejscu nie brałabym clo bez konsultacji z lekarzem. Po 1 pisałaś, że masz cienkie endometrium, a clo podobno je pogarsza jeszcze bardziej. Po 2 ja miałam clo przy dobrej owulacji, tylko po to, żeby poprawić pracę jajników i nabawiłam się przy tym torbieli. Lekarka nie zleciła mi nawet monitoringu, który przy clo jest podstawą, zrobiłam na własną rękę, dobrze, że te torbiele nie pękły, bo odczuwałam je już dość mocno.Znowu.ta.kryska, KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKryska to w 3dc jeszcze masz bóle? Kurde ja tylko w pierwszym dniu cierpię najbardziej wczoraj łyknęłam dwa ibupromy te po 200mg czyli jakby jeden ten lepszy co ma 400 ale akurat pod ręką nie było a jakie Ty dawki przyjmujesz? Wiem że ibupromu nie powinno się brać zwłaszcza w mojej sytuacji gdy się ma problem z owu ale ten pierwszy dzień jest czasem nie do zniesienia i niestety trzeba się czymś znieczulić a nic innego nie pomaga.
Anetolek ładny pęcherzyk i zaciskam kciuki za inseminację. My też o tym ostatnio rozmawialiśmy z moim, może też zdecydujemy się niedługo.
Załamana daj znać jak po wizycieZnowu.ta.kryska, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wpadłam na genialny pomysł uwolnienia się od wszystkich nałogów na czas Wielkiego Postu. Wczoraj ogłosiłam wszystkim na fejsie, że mnie nie będzie aż do Świąt.No więc wstyd byłoby wchodzić zaraz z rana Wczoraj wieczorem wypaliłam też całą paczkę fajek z myślą, że dziś już nie zapalę i co? Kupiłam rano fajki, ale do tej pory wypaliłam tylko 2 To już sukces. Właśnie sciągam sobie jakąś aplikację no i wygrzebałam Desmoxan
Jak myślicie? Dam radę?Znowu.ta.kryska, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMotylku żadne desmoxany, srany Ci nie pomogą tylko i wyłącznie silna wola! Jeśli powiesz sobie rzucam raz na zawsze to musisz tego na prawdę chcieć. Wtedy się uda
Kryska no to ta Twoja @ szczególnie podła jędza jest, współczuję. Może warto sprawdzić czy coś się nie dzieje złego?
Znowu.ta.kryska, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Motylku żadne desmoxany, srany Ci nie pomogą tylko i wyłącznie silna wola! Jeśli powiesz sobie rzucam raz na zawsze to musisz tego na prawdę chcieć. Wtedy się uda
Kryska no to ta Twoja @ szczególnie podła jędza jest, współczuję. Może warto sprawdzić czy coś się nie dzieje złego?
Sama tak rzucałaś?
Chcę się wspomóć, żeby łagodnie pozbyć się nikotyny z organizmu, bo kogoś zabijęZnowu.ta.kryska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Kryska więc wierzę że to drugie nadejdzie pierwsze
Motylku dokładnie tak rzuciłam palenie Może zamiast zapalić weź cukierka bądź gumę zawsze to paszcza czymś zajęta a i od palenia odciąga
To gratulacje! Cukierek odpada- postanowienie wielkpostne nie jeść słodyczy
Ale jakoś sobie poradzęKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem dupa...nie spytalam o endometrium...dzis 11dc...pęcherzyk dominujacy w jednym jajniku...drugi pusty. Wg niego...wszystko ok...pokazalam badania. ..popatrzyl...pousmiechal sie...moge przyjsc za kilka dni by zobaczyc czy pecherzyk pękł...on problemu nie widzi...moze kiedyś zaskoczy...sratatata bla bla bla...nie wiem czy jeszcze do niego pójdę...bez sensu sie to zaczyna robic...mowilam ze sie wybieram do kliniki... Jak zaczelam mowic, pytac czy to moze zapchane jajowody..albo slaba jakosciowo owulacja itp itd to tylko stwierdzil, ze tak mozemy sobie gdybac......
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny