Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Ona...no to super ze trafilas na takiego lekarza..wiesz na czym stoisz...a cos na poprawe endo mowila? Ja tez mam skape@ i to chyba ma zwiazek z malym endo...
Zamowilam suple mojemu i suma sumarum 170zl nie ma...a jak nie bedzie bral to zabije!!!!!!
U mnie chyba Pms zaczyna sie dzis....
Na chwile obecna duza i dluga dawka luteiny nic wiecej nie zrobi. Na wszystko w sumie na endo na prog i na " lepsze " miesiaczki
Suma sumarow przyjmowalam dupka 10 mg raz dziennie na lepsze miesiaczki a luteiny dziennie mam przyjmowac 200 mg różnica ogromna no zobaczymy jaki tego rezulat bedzie
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
Ona29 wrote:Na chwile obecna duza i dluga dawka luteiny nic wiecej nie zrobi. Na wszystko w sumie na endo na prog i na " lepsze " miesiaczki
Suma sumarow przyjmowalam dupka 10 mg raz dziennie na lepsze miesiaczki a luteiny dziennie mam przyjmowac 200 mg różnica ogromna no zobaczymy jaki tego rezulat bedzieSchmetterling lubi tę wiadomość
Boże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
Ona super ze wizyta taka udana! Oby ta lekarka pomogla!
Anetolek to malutko tego proga bierzesz! Przynajmniej moze nie spisz na stojaco ja po iui bralam 600mg proga i 6mg estradiolu... Ledwo zylam... Po zwyklych probach z sama stymulacja mialam 400mg progaSchmetterling lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyAnetolek wrote:Ona29 ja biorę progest 200 mg dziennie, mi niestety nie bardzo pomógł na skąpe @. Daj znać jak u Ciebie zadziała
Tzn mnie kazala wydluzyc czas z dwoch na 3 tygodnie od owulacji stwierdzila ze w tym czasie endo powinno narosnac i przez to @ powinny byc obfitsze
Dziewczyny dla mnie to i tak nowosc wiecej niz 10mg nie przyjmowalam
Wiec cos sie rusza
Jutro ja tez ruszam robic amh i tsh maz pogania - wiec nie ma co czekaćSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Ona, super wieści. W końcu zaczyna się coś dziać i w końcu ktoś z Tobą rozmawia. Fantastyczne uczucie, prawda? A mnie nadal dziwią się niektóre dziewczyny, że tak negatywnie wypowiadam się na temat naszej pseudo kliniki.
Ja dzisiaj mam 7dpo. I nawet nie mam zamiaru iść na krew. W tym cyklu ograniczam się do rysowania wykresu. I chyba odwołam najbliższą wizytę, bo powinniśmy mieć na nią nowy posiew męża, a raczej nie zdążymy. I w sumie za te 200zł kupiłabym sobie spodnie Potrzebuję spodnie na motor. Z obecnych wyrosłam. 200zł braknie, ale to już będzie przynajmniej jedna nogawka. Do tego dochodzi dzień kobiet i urodziny i chyba mi braknie pieniędzy w marcu. Zdecydowanie nie stać mnie na wizytę w marcu
Matko, ale ja stara jestem...
Szczerze powiedziawszy chyba pierwszy raz trafilam na takiego lekarza , nie komentowala wogole zadawala pytania dopytywala kalkulowala i na sam koniec powiedziala co mysli , jade zaraz na amh
Mowie wczoraj mezowi o tym badaniu ale tez mowie mu ze nie mam kasy rozwalilam wyplate a jeszcze mam pazury i tel do opłacenia a on mi na to : paznokcie ważniejsze? Dam Ci pieniadze i jedz jak najszybciej to zrob
No takie podejscie mi się podoba
Rozumiem Twoj bol odkad mam " swoja " wyplate tez wszystko kalkuluje a i tak mi nic z tego nie wychodzi nie umiem oszczedzac ile mam tyle przewale dlatego glowna gotowke w domu trzyma maz i chyba dzieki temu cos mamy.
Jannes czasem warto sie odchamic - mysle ze zasluzylas na ta nogawke spodni a nawet dwie ! i napewno polepszylo by Ci to humor baaaaa sezon tuz tuz trzeba sie szykowacKoniczynkaNaSzczęście, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZałamana85 wrote:Witam sie z Wami i ja z ogromnym bolem ...macicy? Jakby ktos mi noze wbijali promieniuje jakby do odbytu doslownie...o 3 mnie to obudzilo. Mysle sobie...mize owu? Ale to zupelnie inny bol i dotknac sie nie moge, kluje na samym srodku zaraz za linia włosów...wczoraj 36,8 dzis 9 wiec owu powinna byc przedwczoraj...ide do gina dzis to ciekawe jak to bedzie jak bedzie robic usg...brrrrr
Koncze ten cykl i chyba odpuszczam to wszystko...co ma byc to bedzie.
Hmmm taki promieniujacy bol do dupy * ( ) to dla mnie to bol owu ale z tego co sie orientuje , bol owulacyjny może tez wystapic przed w trakcie jak i po owulacji
Znam to uczucie i szczerze na to pomaga mi nospa a jak czuje ze mnie bierze to odrazu lykam tabletke bo to cholerstwo powoduje ze sztywnieje i na uuupie siąść nie moge czy to to ?Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ona kciuki za wyniki!
Co do auta my niedlugo takie odbieramy poki co tylko jazde probna w takowym mialamSchmetterling lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualnyZalamana 128 zl
Dziewczyny mam wlasnie takowy samochod chodzo mi o jego odpalanie , orientujecie sie jak to jest zima ? Nie trzymam tego przycisku , tylko naciskam bo trzymac to tak jakby klucz trzymac ( przekrecajac) - na chlopski rozum
Tyle ze no akurat dzis odpalił od strzala , czasem poprostu " kreci "
No i teraz takie dziwne pytanie , bo przeciez my specjalistki od wszystkiego czy pd tego krecenia to rozrusznik nie siadzie ? Jakbym miala stacyjke to bym wiedziała a tu kompletnie jestem zielona w temacie, czy moze to akumulator ? Nie mam tego postojowego na szczescie , mialam okazje takowym pare razy jechac ale przecież jaka to przyjemnosc kiedy dojeżdżasz do czerwonego gasnie , 3sekundy zielone a Ty czekasz zeby ruszyć to bez sensu totalnie i przez to odpalanie i gaszenie rowniez uwazam ze zre paliwa wiecej , a opcje wolne rece akurat mam i jestem zadwolona.
-
Cccierpliwa wrote:Ona super ze wizyta taka udana! Oby ta lekarka pomogla!
Anetolek to malutko tego proga bierzesz! Przynajmniej moze nie spisz na stojaco ja po iui bralam 600mg proga i 6mg estradiolu... Ledwo zylam... Po zwyklych probach z sama stymulacja mialam 400mg progaBoże, daj mi te łaskę
Bym przyjęła to, czego nie mogę zmienić,
Daj odwagę, bym zmieniła to, co zmienić mogę,
I mądrość, bym odróżniła jedno od drugiego. -
Zalamana zle wyniki niczego nie przekreslaja a dobre nie gwarantuja
U nas morfologia byla 40% u mnie na stymulacji wszystko wzorcowo a skonczylo sie na ivf a u kolezanki byla morfologia 0% pozniej poprawilo sie na 2% po leczeniu do tego ona wrogi sluz i udalo sie odrazu iui a druga ciaza z zaskoczenia wpadkaKoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
Anetolek na 400 napewno nic sie nie stanie ja bralam kilka miesiecy 400 a pozniej awansowalam na 600 przy iui plus.eatradiol.do tego
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zalamana kciuki za jutrzejszy dzien!
KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
Dzieńdobry.
U mnie jakaś deprecha ostatnio. Nie obserwuje cyklu, brzuch pobolewa juz na @, przywaliłam autem w słup na szczęście żadnych wiekszych szkód nie ma ( co najlepsze mam czujniki cofania ), do tego wszystkiego jakis guzek na piersi wyszedł i zdołowało mnie to juz totalnie. 8 marca mam wizyte u ginki to jej pokaze bo to taki dziwny zaogniony guzek. Mąz twierdzi ze to pryszcz ale jakby tak było to tydzień by mu wystarczyl do zniknięcia a to nadal jestWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 08:04
-
nick nieaktualnyHej !!!
Motyl brawo
Ja tez chce rzucic co prawda nie pale nalogowo ale popalam, przez prace nawet coraz to wiecej
Wyrobilam sobie troche godzin wiec dzis ide ostatni dzien do konca miesiaca mam wolne tyle ze ja nadal na lopatkach katar kaszel i ogolne oslabienie wiec mam czas na to zeby sie wyleczyc ...
Zalamana zleci jak nic zaraz będziesz miala koniec pracy
Nova a co sie dzieje ? Z tym guzkiem to jak najszybciej trzeba dmuchac na zimneNova87, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość