Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWczoraj ❤wieczorem było..o dziwo nie z mojej inicjatywy..dzis juz raczej nie...zaraz jade do pracy..tak czy siak ten cykl odpuściłam i poczekam co pokaże mi hsg...
Wzielam rano ten Euthyrox..okropnie mnie trzęsie i mi zimno, dosłownie czuje mróz..ale to moze ze zmęczenia bo wczoraj tez tyrałam.
Ten lekarz nic nie powiedzial na temat homocysteiny i teraz nie wiem czy brac jak kazał 2tabletki folicu czy zamówić metyle- choc jak o nie zapytalam to pokrecil nosem, ze nie ma takich badań co by potwierdzaly ich skuteczność itp..itd...ze szkoda kasy itp..itd.. -
nick nieaktualny
-
Prawie cały dzień w lozku a wieczorem do kumpeli na pogaduchy poszłam. Nie widziałam się z nią ponad rok. Teraz nadrabiam.
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Motyl tak to naprawdę moze wzruszyc ... mnie to wszystko jakby zlalamalo serce:-(
Mnostwo zdjec i filmikow mi go przypomina , nie wykasuje i czesto ogladam
Co do mnie hmm w sumie bez zmian , mozliwe ze bedzie cykl z owu tak mnie pikaja jajcory jakby pracowaly , moze sie zdecyduje na testy owulacyjne nie wiem zobaczę ...
Jannes korzystasz z uslug " natury " ?
Bylam tam pare lat temu i chodzilam glodna wiecznie i z wizyt zrezygnowalam
Wzielam się znow za siebie , dziennie po pracy ćwiczę , jak mam na rano to na silownie jak na popoludnie to w domu 40 min treningu dwa dni temu z malzem stwierdziliśmy ze przestajemy po domu chodzic jak lumpy ja mam jakies tam wiszace na sobie dresy w ktore wskakuje po powrocie on tez jakies takie pizamowate spodnie , wiec wczoraj znalazlam krotkie spodenki z lata , zakladam je i co ? Ledwo sie dopielam
Az się boje na wage wejsc ...
Koniczynka wow jestescie oo wizycie jak to pyklo ten czas ... prawda taka ze Twoj az tak zlych wynikow nie ma wiec moze i dobrze ze sie Toba zajma - choc uwazam osobiscie ze przydaly by Wam sie porzadne wakacje i wrocilabys z brzusiem , za duzo stresu
Ps wrocilam z pracy ide do pracy to znaczy zw ja znalazlas ? Gratuluje
Ccierpliwa jak sie ma ksiezniczka ?
Novaa gratuluje raz jeszcze , zazdroszcze wszelkich dolegliwosci ciazowych
Karolina jak w tej chwili nie wyjdziesz zza krzakow to normalnie Cie znajde ! Wybieramy sie w tym roku na Mazury wiec ... !! Pamietaj wychodz pisz co u Ciebie
Hiiipi ?
Kurde dziewczyny upatrzylam sobie nowa kolekcje air maxow , pojechalam z chlopem patrze cena 500 , mowi do mnie malz " ty chyba oszalalas " ... no tak wrocilam do domu siedzę kombinuje , i wykombinowalam kupilam sobie buty na zime fajne traperki za dwie stowki pare dni temu znalazlam kilka pęknięć na mareriale wiec pojechalam z reklamacja , odrazu przyjeli i zwrot kasy reszte maz dolozyl i dziś jade po buty
Schmetterling, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć.
Ona nie jeszcze nie znalazlam pracy...dorabiam sobie skoro mam urlop na wypowiedzeniu...tak wiecie po cichu...
Ja dzis zasypiam ...niby piekna pogoda a nic mi sie nie chce...
Masz racje...przydałyby sie wakacje...ale w tym roky znow wydatki....komunia chrzesnicy...rocznica mojego...noi ta kliniki tez zje kase...dobrze ze to hsg na nfz...ale za to co mi zlecił yo pójdzie ponad 2stowki...
Generalnie mam wrażenie ze po lekach jestem jakad mniej nerwowa...
Dzis moze sie wybiore do kosciola z synem...w koncu palmowa...na dziecieca zaspalismy..
Rano moj mnie zaskoczyl kwiatami i sniadaniem...potem sxybkie szakupy i pizza w lokalu...takze sie rozleniwilam..werni lubi tę wiadomość
-
Dziś wróciłam od rodziców do siebie do wawy.Jeszcze babcia nas odwiedziła to zdążyłam się z nią przywitać.
Czasami deprecha mnie dopada ze nigdy nie zajde. Eh -
nick nieaktualnyWerni, nie daj się, deprecha niech się buja z daleka od ciebie!
Każda z nas ma czasem gorsze momenty, ale grunt, to jakoś się przez to przegryźć. Przegryzałam się wiele lat wzdłuż i wszerz, wierz mi. Raz byłam w euforii, że teraz - już się uda, po czym wyłam, że jestem do niczego...
Większości z nas, a raczej WAS prędzej czy później się uda. Przykładów nie muszę przytaczać
Weź to statystycznie - ja np. już się nie staram, bo zakaceptowałam fakt, że nie urodzę dziecka. Więc skoro ja nie, to ty takwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zostałam bez męża w domu. Pies padł po męczącym go dniu na wsi padł. Ja otwieram "Jeźdźca miedzianego". Czytała któraś? Potem jeszcze ostatni spacer z psiulkiem, bo z wrażenia dziś się chyba nie załatwił.
Wpadłaś w dół? To wyjdź z niegowerni, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Jannes wlasnie u mnie jest podobnie na caly dzień zazwyczaj jem 2-3 posilki i niewielkie to ilości
To moj mozg tak pracuje jak slyszy dieta to nagle odczuwam glod jak niejem nic pol dmia to jest ok , jak znow przechodze na jakikolwiek dietę to chodzę ciagle glodna...
Bylam wczoraj po te buty i ? Brak mojego rozmiaru- zamowilam , na wtorek powinny byc tylko marwi mnie jedno z wszystkich dostepnych wybralam skorkowe generalnie wszystkie jakie mam buty to z siateczka dlatego zastanawia mnie fakt jak mocno bedzie sie zginac skorka podczas chodzenia i jak brzydko moze to wygladac - moze ktoras z Was ma podobne i wcale nie wyglada to zle ? W sumie meczy mnie to .
U nas seksu brak - mamy problem z erekcją
Nie dobrze jest o tyle ze maz z tym nic nie robi ..., kurde ostatnio nawet z nim rozmawialam mowilam mu ze zeby byly dzieci to trzeba seks uprawiac a on mi na to ale co ja moge jak nie moge
Mowilam o tabletkach aptecznych - on sobie to wyobraża ze one chyba caly dzień dzialaja bo mi odpowiedzial - i z stojacym do ludzi wyjde ?
Ohhh ...
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Przepraszam że się tak długo nie odzywałam ale na jakiś czas zaprzestałam starań a to wszystko dzięki mojemu ''wspaniałemu'' lekarzowi ale to długo by pisać. W tej chwili jestem w trakcie szukania nowego lekarza i tak jakby muszę zacząć od nowa.
Wszystkie Was gorąco pozdrawiam kochane i pamiętam o każdej z Was
Ona Co do wakacji zapraszam! :*Janess, Schmetterling, werni, Moa, hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
Hejka jestem w pracy. Mam chwile to zaglądam.
Karolina super ze zajrzalas napewno znajdziesz lepszego lekarza.
Staram się przeważnie być pozytywnie nastawiona. Ale przed @ hormony buzują.Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:Bylam wczoraj po te buty i ? Brak mojego rozmiaru- zamowilam , na wtorek powinny byc tylko marwi mnie jedno z wszystkich dostepnych wybralam skorkowe generalnie wszystkie jakie mam buty to z siateczka dlatego zastanawia mnie fakt jak mocno bedzie sie zginac skorka podczas chodzenia i jak brzydko moze to wygladac - moze ktoras z Was ma podobne i wcale nie wyglada to zle ? W sumie meczy mnie to .
U nas seksu brak - mamy problem z erekcją
Nie dobrze jest o tyle ze maz z tym nic nie robi ..., kurde ostatnio nawet z nim rozmawialam mowilam mu ze zeby byly dzieci to trzeba seks uprawiac a on mi na to ale co ja moge jak nie moge
Mowilam o tabletkach aptecznych - on sobie to wyobraża ze one chyba caly dzień dzialaja bo mi odpowiedzial - i z stojacym do ludzi wyjde ?
Ohhh ...
Masz na myślu czy skórka będzie źle wyglądać jak będzie się zginać?
Wiesz co. to zależy od rodzaju skóry.
A jaki rodzaj butów masz na myśli?
Sorki, ale gdzieś mi umknął Twój wpis.
Co do erekcji, to bardzo długo mieliśmy ten sam problem. A faceci tak: oni widzą albo czarne albo białe -
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Cześć dziewczyny
Przepraszam że się tak długo nie odzywałam ale na jakiś czas zaprzestałam starań a to wszystko dzięki mojemu ''wspaniałemu'' lekarzowi ale to długo by pisać. W tej chwili jestem w trakcie szukania nowego lekarza i tak jakby muszę zacząć od nowa.
Wszystkie Was gorąco pozdrawiam kochane i pamiętam o każdej z Was
Ona Co do wakacji zapraszam! :*
Może chcesz jednak opowiedzieć o swoim lekarzu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 10:03
-
nick nieaktualnyCześć laski.
Ja od rana w biegu...
Bylam na rozmowie i dostalam prace w aptece. Tzn bede w dystrybucji zamówień internetowych...suma sumarum befe szukac leków na magazynie i pakowac dla klientów. ..kasa marna ale od początku umowa o prace noi 3zmiany w tym nocki...ale po 8godzin i weekendy wolne (mozna sobie dorobic platne niby 200%)
Plus taki ze bede miec darmowa opieke medyczna juz od 1dnia i zniżki w aptece( wiec to sie akurat kalkuluje)
Pozyjemy zobaczymy.
Poza tym w tym cyklu odpuscilam starania.Schmetterling, Janess, werni, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Jak mi sie uda to po@ zrobie juz to HSG..wiec czekam w sumie na to i sie boje...
Nie ma się czego bać.
Ja taka panikara, a mnie nie bolało.
A jak się nawet okaże, że coś się przytkało, to dziś są sposoby. Nie martw się!KoniczynkaNaSzczęście, Moa lubią tę wiadomość
-
Hej jestem tu nowa mam 24lata z mężem staramy się od 5lat man już córkę z poprzedniego związku ur.przez cc nie dawno miałam robione badanie hsg jajowody drozne hormony ok męża wyniki też ok ale żaden lekarz do tej pory nic konkretnego nie wniósł do naszego życia poza tym że mam dać sobie czas że po hsg kobiety czasem zachodzą w ciążę ..zaproponowano mi też laparoskopie ... na hasło że nie widzę u siebie sluzu plodnego nie dostałam odpowiedzi a może by wystarczyły jakieś dodatkowe badania leki co kolwiek
-
KoniczynkaNaSzczęście wrote:Jak mi sie uda to po@ zrobie juz to HSG..wiec czekam w sumie na to i sie boje...
-
Tez myślę nad hsg. Poczekam do wyników z cytologii i pójdę do ginki popytam. Zrobię tez posiew.