Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartyna2907 wrote:Po hsg wydaje mi się teraz że mam jeszcze bardziej bolesne miesiączki .. a co powiecie o tym oleju z wiesiolka poprawia rzeczywiście śluz ?
Witaj Martyna
Mi niestety nic nie dał, a też mam problem z śluzem.
Lekarz mnie pociesza, że może być w środku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 13:10
-
Ja właśnie od 5lat nie widziałam wcześniej to mogę powiedzieć że aż nadmiar był ..co mnie lekarz pocieszył a poszłam prywatnie że ja nie mam co się martwić bo dopiero 24lata mam ale mój mąż jest starszy ode mnie o 8lat więc nie było mi do śmiechu jakiś powód musi być... a nie chce mieć laparoskopi w pół na pół myślę że mam zrosty po cc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Witam się wkurwiona na teściową.
Tak wiem dawno was nie zanudzałam moimi problemami związanymi z nią.
Muszę tym razem wątek zaśmiecić.
Dziś jak się ona poskarży mężowi to chyba mu powiem parę słów do słuchu.
Opowiadaj.
Ja mam tesciow na święta- już sie boję -
nick nieaktualnyMartyna2907 wrote:Tak właśnie jak pisałam wszystko ok jajowody drozne u męża też ok wszystko pozostało rzucić się z mostu he he 6lat zaraz będzie jak się staramy
Wcześnie zaczęłaś
Co do Świąt to my zostajemy w dooooomu
No może na chwilkę do moich rodziców wpadniemy.Moa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMotylek , niby skora naturalna pomieszana z syntetyczna
Ja wiem ze w zgieciu bedzie to widoczne tylko martwi mnie jak to za rok bedzie wygladac ...
Karolajn !!
Pisz co z tym lekarzem ! Co sie stalo ?
Konczynka moja kuzynka tak pracowala , szybko awansowala na tę, ktora te zamówienia przyjmuje takze powodzenia !
Laski oglaszam wszem i wobec ze dzis zostalam ciocia
Chlopczyk przyszedł na świat i mimo problemow siostry dostal 10 / 10
Widziałam go narazie na zdjeciach jutro peeedzem w biegi go przytulic ...
Nie powiem patrzę na zdjecie i lezka w oku soe kreci bo wiekowo ciaze malysmy tak samo , mogła bym tulić już swoje ... dziwne to uczucie strasznie sie ciesze jest przeslodki a jednoczesnie jest mi troche przykro... ehhhh
Witaj Martyna
Dziewczyny mnie serio serio serio pomaga na sluz picie duzo wody i suple przedewszystkim witaminy z grupy B , i teraz miovarin - wczesniej inofolic ... sprobujcie nie mówię ze po miesiacu zadziala bo u mnie dopiero po plolo 3 miesiącachSchmetterling, Janess, werni, Moa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:A my nie wiemy jak urządzić święta aby wszystkim dogodzić.
Chyba się schlam jak świnia w sobotę
( a raczej w niedziele bo msza dla mnie to rzecz święta ) i pójdę spać na te dwa dni.
Spokojnie powiedz co się stało, może coś Ci doradzimyhipisiątko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Ona29 wrote:Motylek , niby skora naturalna pomieszana z syntetyczna
Ja wiem ze w zgieciu bedzie to widoczne tylko martwi mnie jak to za rok bedzie wygladac ...
Ile kasy i jaki rodzaj butów?
Air max
Jutro bede wiedzieć albo 650 zl albo 500
( mam do wyboru dwa rodzaje w tych tańszych skorki jest mniej np nie ma na bokach itp ) -
nick nieaktualny
-
Hipi Ty to masz przeboje z tesciowa. Ciekawe kiedy wkoncu odpuści.
Tez słyszałam że picie wody pomaga na śluz. Ale też oczyszcza organizm. Ostatnio kupiłam suple na odkwaszanie bo pije dużo kawy.
W czwartek mój ma urodziny tomu zrobię niespodziankę. Zamowilam tort z logo legii I przyjdą znajomiJaness, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhipisiątko wrote:Łoo Panie 500 zł za buty
Ja rozpaczam jak wydam 250 zł na lasockiego.
A zwykłe Pumki mam za 200 zł już chyba z 4 lata.
Żeby nie bylo - co miesiąc nie kupuje tak drogich butów
Mialam poprzednio i byly strasznie wygodne
Przetyralam w nich jakies 3 lata po czym pekla podeszwa , od roku mysle o nowych i decyzja zapadla ze kupie
Hejjjj
Hipi ja to Cie chyba rozumiem sama mam ze swoja problem, tyle ze moja to falszywa jest , nagaduje na mnie mojemu mezowi a do mnie sie uśmiecha i ciumka ...
Niewiem co gorsze ...
Jak się tylko z malzem o cos pstrykne to jal do niej te sluchy dojdą to siedzi mu na glowie i mowi o rozwodzie ... wrecz namawia ...
Cholernie trudno jest kiedy do mojej osoby wyraza sie milo wręcz jakby mogla to by w dupe wlazla a za plecami jazda
Bo reszta rodziny widzi jak ona " pieknie " synowa traktuje ale nie widza i nie slysza co sie dzieje potem
Pamiętają tylko ta jej " milosc "
Jak ja sie odezwe to wiadomo odrazu ta najgorsza ...hipisiątko, Moa, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Co do mojego lekarza a raczej byłego już lekarza to w skrócie wyjechał mi z propozycją żebym zmieniła partnera skoro z tym nie mogę zajść w ciążę nie mówiąc już że hsg się nie odbyło ponieważ sobie wymyślił bym najpierw wykonała szczepionki (3 przeciw hpv) które po wykonanym posiewie okazały się nie potrzebne poza tym niosą za sobą duże ryzyko ale to już do poczytania dla zainteresowanych. Otóż sczepienia zalecił mi PRZED WYKONANIEM POSIEWU czyli nie wiedząc czy są mi wgl potrzebne! Posiew zrobiłam ale już do doktorka nie wróciłam. Szczegóły rozmowy zachowam dla siebie bo sypnął mi takie historie z życia wzięte i kazał przemyśleć swój wybór że aż się rozkleiłam i wyszłam z gabinetu z płaczem.
9 kwietnia mam wizytę u nowego gina zabieram wszystkie swoje papiery i zobaczymy co będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 08:16
werni, Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość