Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolina, rzeczywiscie lekarz masakra... Niby wykształcony człowiek, powinien być taktowny, kulturalny itp., a on Ci wyjeżdża z tekstami jak spod monopolowego... Brak słów... Pozostaje nie przejmować się bałwanem. Powodzenia u nowego lekarza.
Co do szczepienia na hpv, to robiłam, ale dopiero przed histeroskopią i to po konsultacji z lekarzami gin i rodzinnym, poza tym wcześniej nie byłam na to szczepiona, więc przeciwciała trzeba było zapodać.
Co do śluzu,to u mnie średnio, zależy od cyklu, ale jakoś snu z powiek mi to nie spędzało. Też słyszałam, że trzeba pić dużo wody. Ja bym jeszcze do tego dorzuciła siemie lniane. Len jak wiemy - dobry na wszystko
Hipi, rozumiem, nie zazdroszczę... Przerabiałam podobne sytuacje. Brałam to na klatę, czyli przełykałam gorycz, żal i odpuszczałam swoje zamysły i poprostu mówiłam wszystkim, i mojej rodzince i teściowej, że robię kawę czy obiad wtedy i wtedy, i jak mają ochotę, to zapraszam. Może weź ty tą swoją pod włos, bądź dla niej zaskakująco milutka. Może to ją zbije z pantałyku? Co do prezentów,to nie przejmowałabym się tym, że oczekują drogich, zrób takie, jak ty uważasz. Albo wcale. Kto powiedział, że ciocie są zobligowane do dawania prezentów na zajączka?Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Winko to pomaga na endo
Co odkwaszania nie zaszkodzi sobie pomóc. A suple nie biorę z reklam. Tylko z firmy której pracuje.
Co do teściowej to narazie się nie wypowiem bo mało z nią przebywam. ostatnio mówi ze mało ja odwiedzamSchmetterling lubi tę wiadomość
-
Karolina co za palant z tego lekarza. Jak on mógł tak powiedział. Oby ten nowy się okazał lepszy.
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOoo masakra , Karola wiedzialam od poczatku ze Twoj lekarz to konowal ... od 2016 mam wiadomosci z Toba , w ktorych pisalas ze idziesz na hsg a cymbal to tylko przedluzal ...
Barany jedne nie lekrze , ja sie nie chwale ale sama też zmienialam lekarza i czuje ze trafilam w 10 - tke
Diagnoza postawiona na 2 wizycie ...
Co do wody i sluzu , napisalam to przez moje pdczucia dzis 10 dc pije ta wode biore miovarin , vitaminy B complex i ten lek cukrzycowy i dosc widoczny plodny sluz ...
Nigdy go bie mialam czesciej byl mleczny albo wogole nie bylo...
I wczesniej tez nie lykalam supli a wodę to mialam w herbacie albo kawie
Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCZeść
Karolina szok!!!!!
Jak mógł coś takiego powiedzieć! !!!
Hsg ponoc to podstawy od ktorych trzeba zacząć...a mi tez wczesniej nie proponował..
Tez sie snuje po lekarzach...
Ja sie wku*wilam...wczoraj sie rejestrowalam do lekarza medycyny pracy...i mnie zle zapisali bo tylko na krew i do lekarza internisty...przyjechalam na 9.40( z domu to godzina jazdy autem rano w korkach) i co..musieli mnie dopusac na 13 do okulisty...wlasnie wyszlam z Auchan bo blisko i jeszcze godzine musze sie posnuć gdzieś...w sklepie prawie 200zl zostawilam i nic takuego nie kupilam...Nigdy jie robcie zakupow bez sniadania hehhh... Teraz jem sniadanie...drozdzowke...sernik...i wsxystko na raz...w sklepie wypilam cole bo az mi slabo bylo...cukier rano mialam 70 po kawie z mlekiem bez cukru....sklamalam ze byłam na czczo...
Tesciowka do mnie dzwonila co ma przywieźć..na swieta....a ona z tych takich jaka ma hipi czy Ona29...zbylam ja..mowilam by dzwonila do syna bo ja moze zaczne prace przed swietami...
Przerazaja mnie tylko nocki...i jak wtedy brac Euthyrox?bo w domu za bardzo spac mi nie dadza.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 11:50
werni, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOstatnio jak badalam glukoze to byla 90 na czczo..
Dzis po 7 wypilam tylko mala kawe rozpyszczalna z mlekiem..a przed 10mialam badanie z palca...( tamto z krwi)
W ciazy mialam test obciazenia glukoza i bylo zawsze ok...ale to bylo 12lat temu...
Fakt ja czesto po jedzeniu jestem senna..i mam provlemy z koncentracja czasem..
Dzis jechalam tylko samochodem..kolacji wczoraj nie jadlam...rano bralam tylko ten euthurox
Teraz za to cukier chyba mi skoczyl po dawce slodkiego i coli...ale nadal jestem senna..i głodna..chyba do Maca zajade i zgrzesze...
Kawy...dajcie kawy..
Od zawsze jem sporo slodyczy...i czasem mam takie loty, ze jak sie dosiade to koniec! Potrafie zeżreć tyle ze sama sie sobie dziwie...
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja mam niedowagę...
Zdaje sobie sprawę ze spozywam za duzo cukru i cukrow czy to z owoców czy w ogóle....
Mam wrazenie ze bez cukru mi słabo i zle eie czuje...rok temu caly post nie jadlam białego cukru....ale za to owoce...i czulam ze brak mi sił.
Cukier gorszy jiz amfetamina hehhh
Wczoraj za to rzucilam sie na maslo orzechowe..i na to dzem...potem lyzkami wyjadalam juz samo maslo...cos mi brakuje pewnieSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tego do jutra nie zalatwie...bylam dopusana i mialam wejsc jako 1( nie z mohej winy mnie nie zwpusali do okulisty) i teraz ku*wa mam czekac az pacjenci z grafiku wejdę...no kurrrrrrod 9.40 tu siedze....szlak mnie trafi...
Jestem juz tak zmeczona jakbym na pielgrzymce byla..trafie na najgorsze korki...Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Znam to uczucie. Miałam dokładnie tak samo. O dziwo odkąd jestem na diecie to mi przeszło. Sama się dziwię i jest to dla mnie nielogiczne, ale przeszło. Jak muszę zjeść słodkie to wystarcza mi jedna kostka gorzkiej czekolady. Wcześniej zjadłabym całe pudełko ptasiego mleczka.
Moze cos w tym jest...ale ja sie zle odzywiam...jak jestem zestresiwana to prawie nic nie jem...a jak ki puszcza hamulce to skolei wszystko wciagam jak leci...
Krzywej cukrowej nie powtórzę chocby nie wiem co....to ochydztwo pic to dramatSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa od kilju dni sporo jezdze po miescie...i sie wkurzam bo niektorzy jezdza jak śnięci...
Nie moglabym byc zawodowym kierowca hehhh pozabijalabym tych ludzi chyba....
Takze oficjalnie preszlam badania...ale okazalo sie ze umowę ta co teraz koncze mam do 31...ja nie wiem jak oni to liczą...
Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNazarlam sie..popilam kawa i jwstem juz pod blokiem...udalo mi sie..
Mmm brokula uwielbiam...mam w domu krem z brokula i cukini...jakos mi podpasowalo to polaczenie...i mohe dziecko zje jak zmiksowane..nazywa to zupa shrek..nie wie co je bo brokula nie tknie hehhSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelooo
Jannes no to moze witaminy z grupy B a miovarin to nic innego jak kwas foliowy wit B12 i myo -inozytol
Kwas foliowy w postaci soli glukozaminowej
Zrobilam dzis test owu pozytyw jak byk sluz plodny tez , bylam po buty kupilam , patrzalam na leki na erekcję nie odwazylam soe
Pisalam do lekarki o pozytywnym tescie owulacyjnym ( mocno chce sie uchronić ood stymulacji ) wyslala mi serduszka dodala ze sie wzruszyla hmm niewiem jak to odebrac dodala ze za 3 dni zaczac brac luteine i niech się dzieje
Konczynka faktycznie zestaw badan wow , ja mialam ostatnio cukier ekg i wywiad i tyleMoa, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny