Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za wsparcie i zrozumienie <3 Nie wiem nawet co pisać bo tak się czuję do D... chyba straciłam zapał do starań przez tego lekarza a nie chcę Wam tu smęcić bo widzę że i nasze grono się powiększa a więc Witam nową koleżankę bardzo serdecznie. Nie było mnie długo z Wami i dziwnie się czuję jak gdybym zaczynała od nowa. Po woli zaczynamy myśleć z moim o In-Vitro ale jeszcze chce sprawdzić tego nowego lekarza, chociaż sądzicie że ten na nfz zrobiłby coś więcej niż tamten któremu płaciłam za każdą wizytę?

Przepraszam Was że Wam smęce

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po to tu jestesmy - smęć ile się da- dzięki temu ciut Ci ulzy...
    Ja tez stracilam zapał i ciągle tu marudze...
    W klinice zleca Ci HSG i inne badania..nie koniecznie zaraz in Vitro...trafilas na padalca i olać go...
    Mi tez przez tyle lat mydlono oczy...wiec tez jakby nie patrzac zaczynam od nowa...tyle ze ja już jestem tym wszystkim tak zmeczona i po hsg nie wiem czy isc na kolejna wizyte i robic tamte badania ktora tez kosztują nie mało...

Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Koniczynko ;) :*

Głównie to mi przykro jest bo mu zaufałam a on mnie tak potraktował. Jak można powiedzieć tak kobiecie która stara się o dziecko ze swoim partnerem już kawałek czasu że ma zmienić go na lepszy model i przy tym opowiadać historie jak to innym taka zmiana pomogła i są szczęśliwi. Jak wspomniał o dawcy nasienia od razu powiedziałam ''NIGDY'' a on się pyta dlaczego no to mu mówię że mój partner nie zgadza się na inne nasienie a ten do mnie że w takim razie mój facet jest egositą no kurde ale ja też się na to nie zgadzam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle padło zdań przez które nie chce mi się normalnie nic że nawet nie wiem jak Wam to napisać bo mi aż głupio. Czuję się beznadziejnie, nigdy się tak kiepsko nie czułam. Ten lekarz zgasił mój zapał do chęci posiadania dziecka, oskarżając mnie bo inaczej nie mogę tego nazwać.

• werni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czerwona papryka słodziutka najbardziej ją lubię ale odbija mi się po niej :) :)

Ona często tak mam :) dziś kurcze bolała mnie prawa pierś. Musze zrobić usg kontrolę..

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina ten lekarz to dupek. Olej jego słowa. To nie lekarz tylko palant. Ten nowy może będzie lepszy.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    werni wrote:
    Karolina ten lekarz to dupek. Olej jego słowa. To nie lekarz tylko palant. Ten nowy może będzie lepszy.

Dzięki Werni ale myślisz że lekarz na nfz może być lepszy niż ten prywatny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze moze...grunt to wykonać na nowo badania itp...
    Olej tamtego ciula...no kurwa..zmien partnera to bedziesz szczęśliwa...gdyby tak bylo to lekarze nie byliby potrzebni!!!!!!
    No az mnie zatrzeslo bez kitu!!!
    Ostatnio jakas nerwowa sie zrobilam i wszystko mnie denerwuje....i jak slysze takie cos to chyba bym mu po gebie dala!!! Moze sam nie moze miec dzieci..albo go zona zostawila i sie wyzywa na ludziach...
    Zapombij o nim i zacznij tak jakby go jie bylo...twn czas z nim sie nie liczy bo to konowal zwykły.

Karolina2787, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki raz jeszcze Koniczynko za wsparcie, w tej chwili wiele to dla mnie znaczy bo tak jak Ty jestem ostatnio mega podenerwowana bo mam dużo na głowie i nie tylko swoje starania a na dodatek słysząc jego komentarze i ''dobre rady'' to mnie szlak jasny trafia ale spróbuję się opanować przynajmniej do wizyty z nowym lekarzem, nie bd go przekreślać z góry ale i również nie bd go w razie co od razu wychwalać. Ja wiem że wiele dziewczyn radziło mi już dawno zmienić lekarza ale ja głupia ufałam do końca no to teraz mam za swoje :( Człowiek uczy się na błędach i mam nadzieję że nie popełnię go ponownie.

• werni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam fajnego lekarza na nfz ale niestety odszedł. Teraz jestem zapisana prywatnie. Pracuje w wawie i w moim mieście rodzinnym to mogę tu i tu do niej jeździć. Zdarzają się na nfz lekarze z powołania. :) dobrze radzi Koniczynka :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zobaczymy czy ten coś więcej zdziała. Niczego sobie nie obiecuje ale i nie zapeszam.

Ja na szczęście na święta zostaje w domu z moim. Jedynie w sobotę odwiedzimy moją mamę bo jutro ma urodziny więc będzie przy okazji. Za to po świętach czeka mnie masakra :/

Koniczynko wiem, orientuje się, podczytywałam. Swoją drogą optymistyczniej niż wcześniej ;)

• werni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2018, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to nie lubi świat. Ogadacie mecz ? :) ja jeszcze trochę obejrzę i spac. Dziś 12h w pracy i jutro. W czwartek wzielam wolne. Piątek znów 12h :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2018, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina, nie dołuj się z powodu idioty. Wiem, masz poczucie straty czasu, ale jak tylko trafisz na normalnego lekarza, nawet z nfz, będzie ok i wróci ci wiara w ludzi :-) Chyba każda z nas trafia prędzej czy później na konowała, niestety. Ja w swojej "karierze" staraczki też trafiałam na takie "perły" .
    Kiedyś trafiliśmy z mężem do kliniki leczenia niepłodności. Lekarz, nie dość, że był totalnie ordynarny i niemiły, to nawet mnie nie dotknął, nie mówiąc o zaplanowaniu jakichkolwiek badań. Z perspektywy czasu myślę, że to nawet dobrze, bo nie wiadomo, co by mnie przez niego mogło spotkać. Tyle, że zraziłam się wtedy tak bardzo, że do kolejnego lekarza trafiłam po ponad półrocznej przerwie. Przykro mi, że cię to spotkało, ale z drugiej strony może dobrze, że tonie on robił ci hsg. Przypuszczam, że poprostu nie potrafi i mógł ci zwyczajnie krzywdę zrobić. Mam nadzieję, że szybko trafisz na dobrego lekarza. Nie wiem, skąd jesteś, bo mogłabym ci dać namiary na mojego. On co prawda przyjmuje prywatnie, ale kompleksowe panelowe badania oraz konieczne zabiegi robiłam na nfz w szpitalu, w którym on pracuje.
    Karolina, nie łam się. Spinaj poślady, głowa do góry i przyj do przodu. Wkońcu wiosna jest, pora roku, która jest dedykowana prokreacji.

Karolina2787, werni, Schmetterling lubią tę wiadomość

• Agura Znajoma

Wysłany: 28 marca 2018, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 11:39 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 maja 2018, 08:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2018, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry laski :)

Moa Dziękuję za te słowa wsparcia <3 Masz rację nic się nie dzieje bez przyczyny, może rzeczywiście lepiej wyszło. No nic muszę stanąć na nogi i jakoś się pozbierać może ta wiosna okaże się dla mnie łaskawsza :) Trzeba być dobrej myśli.

Sporo wydarzeń się teraz szykuje u mnie bo 3 śluby (w tym mojego brata rodzonego) oraz chrzest więc też muszę się spiąć i wszystko ogarnąć. Wiecie kiecki, buty i te sprawy ;)

Miłego dnia dziewczyny

Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2018, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł
    Karola mnie tak babka w szpitalu mowila - oppwiadala o swoim synu i synowej 4 lata sie starali i nic potem się rozeszli ona po pol roku zaszla w ciaze on tez mial po czasie dwojke dzieci
    Mówiła mi to wtedy kiedy lezalam i czekalam na Hsg , wnerwiajace w duchu sobie myślałam " zamknij juz ta morde " ale powiedziałam jej grzecznie - ze jesli chec posiadania dziecka byla silniejsza niz ich milosc i przedewszystkim wyobrazali sobie je miec z innymi partnerami to ok , ja sobie nie wyobrazam . I temat się skonczyl
    Co do lekarza , moja lekarka przyjmuje na nfz i prywatnie jak juz wcześniej pisalam jak mam miec skierowanie na jakieś drozsze badanie czy jakis nieinwazyjny zabieg to mam przychodzic na nfz ostatnio nawet cos napomknela ze na nastepna prywatna wizyte mam powiedzieć ze " ja tylko po recepte "
    Wszystko zalezy od tego na jakiego lekarza się trafi
    Prawada taka ze 2 moich prywatnych ginekologow okazalo sie konowalami jedna na nfz zlecala cos tam ale generalnie bez szalu i większych ingerencji jakos nie przemawia do mnie kierowanie na badania ( w zwiazku ze staraniami ) na morfologie podstawowa ale to wiadomo kazdy indywidualnie do tego podchodzi ... ;-)

U mnie znow null zero seksu ohhh jeszcze na domiar zlego lezymy wczoraj i co rusz reklamy z tabletkami na erekcje z gwarancja dzialania 5 godzin, mialam wrażenie ze to tylko utwardzilo malza aby takowych nie zazywac ... no japier... :-/

Moa, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam.
    Jakoś zmeczyl mnie wczorajszy dzien....
    Mam nadzieje ze święta szybko zleca bo szczerze to mi niedobrze na sama myśl...
    Brzuch mnie dziwnie boli jak na @, wczoraj nawet mi sie śniło ze dostalam okres taki jak kiedys- obfity.

Ona...wytlumacz mu ze to nie o to chodzi ze bedzue chodzic ze stojacym dragiem 5godzin...tylko zepomoze mu na ten czas....albo niech idzie do lekarza? Nie znam sie na tym.

Mialam dzis jechac do klientki i odwolala...wiec stowka przepadła...zla jestem....
    Moze za to pojade po wynik cytologi...moze juz jest...

• Nova87 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana z jednym okiem otwartym :)
    Wczoraj umyłam 2 okna, byłam z młoda u lekarza bo ma zaplenie oskrzeli, poszłyśmy zapisac ją do szkoły i o 20 padłam bez sił. Roboty tyle w domu a ja najchętniej leżałabym tylko w wyrku ;/ Mdłości na szczęście ustały prawdopodobnie po tabletkach które mi ginka przepisała :) U mnie 8 tydzien a juz chodze z odpiętym guzikiem w gaciach :) Dopiąć się dopnę ale jakoś mnie tak ciśnie, uwiera i wogole nie wygodnie :)

Ona u nas była taka przerwa w <3 jakoś od prawdopodobnego poczęcia do zeszłego tygodnia. Moj się żalil że sie chyba przez te starania wypalił bo mu kuźka nawet rano nie stoi :) Za to teraz nadrabiamy tyle że po takiej przerwie to sa raczej sztbkie numerki :) No i jak zwykle moj zgania na mnie, że przezemnie za szybko kończy bo sie "ciasna" zrobiłam :D Bogu dzięki hormony robią swoje i wystarczy ze mnie dotknie i juz koncze :0 hihihi

Co do tabletek na erekcje moj kiedys takowe zakupił i gówno daja :P

Janess, KoniczynkaNaSzczęście, Moa, Schmetterling lubią tę wiadomość

hrqoskjoayf3n559.png

05.03.18 - beta HCG - 423,49
    07.03.18 - beta HCG - 971,13
    13.03.18 - beta HCG - 8403,34
  • werni Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny

Agura ja to jestem zapisana u Doroty Sosnowskiej. Tez ma dobre opinie. Super atmosfera u niej jest. A pamięć ma niesamowola. Po 3 latach pamiętała mnie :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebralam cytologie i jest nieprawidłowa

https://zapodaj.net/e775a15017892.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 15:34

‹‹ 334 335 336 337 338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ