Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do świat to sie nie wygłupiam..zrobię wieczorem lub jutro sernik i babke jakąś...
Obiad w niedzielę robi moj maz, więc z bani..a śniadanie to głównie jajka i tak sie wsuwa, salatke jarzynową. ..jakis zurek...białą kielbase i nara starczy...poki co uprasowalam tylko obrus i poustawialam dekoracje...haha brak weny...nic mi sie nie chce, gramy z młodym w planszówki, chłop śpi...a jutro na kolacji niech sobie radzą sami- zarcie w lodowce.Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMotylku masz rację nic się nie dzieje bez przyczyny więc muszę wierzyć że w końcu któryś lekarz mi pomoże. Jak nie ten nowy to bd szukać dalej
Dziś na odprężenie poszłam zrobić paznokcie do kosmetyczki, pierwszy raz w życiu No jakoś trzeba wyglądać na te święta a poza tym bardziej to chciałam sobie humor poprawić, wiecie po tym koszmarze który przeszłam niedawno. Puszczam go w niepamięć i zaczynam od nowa jak przystało na nowe życie na wiosnę wraz ze świętami Wielkanocnymi
Schmetterling, Janess, hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI bardzo dobrze Karolina! Tak trzymaj, jeszcze wszystko przed nami
Koniczynko, ja też nie będę stawać na głowie. Dziś refleksyjny dzień, wróciliśmy niedawno ze spaceru. Jutro będę sprzątać i może coś upiekę.Karolina2787, Janess, hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Dziś jedziemy do moich rodziców więc odezwę się zapewne po Świętach Wesołych Świąt Wam życzę!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7ad15170606.gifWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 07:55
hipisiątko, werni, Moa, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
Dzis Wielka Sobota
Jakos nie czuje tych Świąt- malz jak kazde w pracy robi na noc więc idzie przebolec , jak w lazda Wielkanoc jedynie problem z najwazniejszym - sniadaniem bo czekam na niego az wstanie, czasem jem święconke dopiero okolo 13 ... no ale cos za cos
Motylek tak kupilam we wtorek , wzielam te cale skorkowe fakt podczas chodzenia skorka soe zgina ale jak poleza to wraca do swojego stanu , zreszta Pani w sklepie zapewnila ze reklamacja również moze byc " wizualna " jesli bede uwazac ze przesadnie to wyglada to mogę przyjechać generalnie jestem zadowolona
Karola pamiętam jak mnie jedna ginekolog potraktowala , wylam w domu jak bobr , dlugo do lekarza nie poszlam ...
Poprostu trafilysmy na podlych ludzi i faktycznie rzucic to trzeba w niepamięć...
Konczynka - uwazam tak jak Jannes te zle guzki nie bola ... a jak dobrze Pamiętam guzek mial byc nowym objawem ciazy hi hi
Ja sie meczylam wczoraj pol dnia , dopadlo mnie jeszcze w pracy zapalenie pęcherza ! Nie wiedzialam ze zwykle tabletki przeciwbolowe poskromia ten bol i parcie - wiadomo nie zlikwidowaly samego zapalenia ale przynajmniej nie czulam tego bolu
W domu furagina poszla w ruch , dzis juz lepiej
A Wy jak tam ?Schmetterling, Janess, Moa, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna gratuluję zakupów
U nas przygotowania do naszych pierwszych Świąt razem. Czy damy radę?
Mąż zaraz do sklepu, a ja biorę się za sprzątanie.
Wieczorem będziemy gotować razem
Mam nadzieję, że się nie pokłócimy
KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde ja przeczekalam bo nie mialam innego wyjscia bo bylam w pracy więc moj bol juz doszedl do tej maksymalnej fazy , wypialm dwa kubki wody mineralnej kawe i przetrzymalam mocz tabletki spowodowaly ze bolu nie czulam więc jak tylko wróciłam lyknelam 3 furaginy - dzis już prawie nie czuje
Bylam w Kosciele poswiecilam koszyk , musze vos zaczac ogarniac w domu bo burdel na kolkach
KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny w nowym cyklu.
W czwartek mój miał urodziny i zrobiłam mu niezła niespodzianke zapraszając znajomych. Nie spodziewał się. Myślał że tylko sami spędzimy ten dzień.
Wczoraj w pracy na noc i wkoncu wolne do wtorku. Odpoczne trochę.
Do kościoła z całą rodzinka idziemy.Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
Życzę wszystkim Wesołych Świąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa
hipisiątko, Moa, Karolina2787, Janess, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam jakieś hormonalne zawirowania, bo wszystko mi śmierdzi... Perfumy koleżanki w pracy, pies, krem pod oczy i ulubiona kapsułka nawilżająca do twarzy...
Dom wysprzątany, ciasta, pasztet, mięsiwa popieczone i zaparzone (kupiłam w lidlu szynkowar), jajka ugotowane w cebuli, delikatne dekoracje okolicznościowe poczynione, serce czyste i wymodlone, pies wyprany. Ogłaszam, że mam święta !!!
Życzę Wam, kochane wiosennego optymizmu na każdy dzień!
Janess, hipisiątko, Karolina2787, werni, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Zdrowych i spokojnych świat w rodzinnym gronie Wam życzę
Ps. Bolacy guzek na piersi ktory okazal sie wrzodem byl oznaką ciąży... Potwierdzamwerni, Janess, hipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Moa, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Dziewczyny Zdrowych i spokojnych świat w rodzinnym gronie Wam życzę
Ps. Bolacy guzek na piersi ktory okazal sie wrzodem byl oznaką ciąży... Potwierdzam
Wczoraj oczywiscie bylam w kociele...wiec całe Tridum zaliczone. Dzis tez bylismy wszyscy.
Jestem tak obzarta ze az mnie mdli.Schmetterling, Janess, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness wrote:Ciąża jak nic
Ciąża raczej nie, choć miło by było
Ja też obżarta, bo dziś spędziliśmy dzień u moich rodziców. Wszystko przepyszne, mój tata to mistrz w gotowaniu rosołu. Mama zrobiła szpinakową roladę z łososiem, ale ten łosoś mi jakoś taki metaliczny posmak miał... Chyba dawno nie jadłam łososia...
A poza tym była kaczka, tort czekoladowy, sałatki, szyneczki, mniam!
Jutro c.d., tyle, że u mnieKarolina2787, Schmetterling, KoniczynkaNaSzczęście, Janess lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny troche spozniona zy ze wam zdrowych wesolych swiat!:* i oczywiscie zycze najbardziej jednej oczywistej rzeczy! Zeby kazda jak najszybciej doczekala sie zajaczka/kurczaczka wielkanocnego w brzuszku!:*
Schmetterling, hipisiątko, Karolina2787, KoniczynkaNaSzczęście, Janess, werni lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja nic nie chce mowic ale ja mialam metaliczny posmak od ok 6tc i utrzymywal sie chyba do jakiegos 14tc czasem zamieniajac sie w gorzki lub kwasny i nie smakowalo mi przez to polowe jedzenia bo wszystko bylo albo gorzkie albo jak przeterminowane...
Janess, Schmetterling lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyMoaaa też mialam podobnie
Ogólnie czuje i ja sie inaczej , owu mialam wykorzystane temperatura ponad 37
Pobolewanie w dole brzucha bol cyckow sutkow itp test owu dzis o dziwo pozytywny
No i 2 dni temu brazowe plamienie ( jednorazowe = jednosladowe )
Generalnie muli mnie w brzuchu jakby cos tam sie dzialo ... i co ciekawe jak leze na prawym boku ( miejsce miesniaka) to mnie poprostu zaczyna bolec
Oby sie cholera nie uaktywnila
Moa mam dobre przeczucia co do Ciebie
Ccierpliwa jak sie macie dziewczynki
Nova a Ty jak tam
Karola jak Swieta z rodzinką?
Kryska a Ty co tak wyrywczo
Pisaj co tam u Ciebie
Jannes ?
Werni ?
Motylek ?
Konczynka Swieta przetrwalas ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 12:48
Moa, Janess, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo hejka laski
Ona w sumie całkiem spoko ale odkąd znam nowe plany na kolejny weekend to już niezbyt. Mamy jechać do brata mojego oglądać bobasa. No i po co? Zobaczę go przecież w czerwcu na chrzcinach, muszę już teraz katować się tym widokiem i ogólnym OCH i ACH?! Widocznie to konieczne i nieuniknione a ja jestem tylko ''nieco przewrażliwiona'' Łaaa... no spoko nieco, po moich ostatnich przeżyciach to czuję się raczej jak w amoku i totalnie obłąkana z myślą o dziecku
Muszę wziąć głęboki wdech i przeżyć to wszystko jak wcześniej. Mam nadzieję że nie usłyszę tych słów typu ''teraz wasza kolej'' albo ''zostaliście tylko Wy bez dzieci''itp. całą resztę jakoś przeżyję...Schmetterling lubi tę wiadomość