Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Jak nie wiesz czego to pewnie seksu dobrego przytul się do męża i zaraz Ci będzie gorąco
Hahaha jak Ci sie zrymowało.
Seks byl wczoraj.
W jakis głupi podly placzliwy nastroj popadam, serce mi nawala, oko sie trzęsie i tak mnie to wku*wia ze szalu dostaje. Przestalam łykać magnez niedawno moze dlategoKarolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też miałam te mrygające oko ale odkąd zaczęłam brać magvit B6 2 dziennie to przestało. To jest lek a nie żaden suplement więc lepszy od tych innych, kiedyś poleciła mi to farmaceutka i jakoś tak został bo się sprawdził. Może spróbuj a nóż Ci pomoże jak mnie
Schmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez brałam lek i chyba sklad ma taki sam...
Wit D biore...b complex tez jak mi sie przypomni...a może juz za dużo i dlatego? Bo skurcz tez mnie lapie w lewej stopie i drga mi lewe ramie...noi lewe oko haha a po prawej nicSchmetterling lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzasem od duzej dawki magnezu tez oko moze zaczac skakać ... tak czytałam
Karola ja mam nadzieje ze to nie zawirowania a groszek i szczerze powiem ze my wszystkie w ciąży bedziemy wtedy kiedy najmniej soe rego spodziewamy ...
Czy jak slysze od ktorejs z Was odpuscilam w tym cyklu to wtedy wiem ze sa szanse
U mnie średnio bo w dzień owulacji i dzien po rzucilam sie na meza ( raczej ten dzien po bo w sama owu to on nieswiadomie zaiinicjowal seks ) wiec spodziewane a raczej w moim wypadku pewne dwie kreski to wyobraźnia
Z doswiadczenia wiem ze odpuscic to nie tak jak wszystkie mowia odpuscilam ( ale wiem kiedy owu byla wiem kiedy byl seks itp ) tylko odpuscic byc pewnym ze cykl byl bezowulacyjny albo najlepiej nie wiedziec nic nie pamietac kiedy serducha czy nawet nic nie pamietac skutkuja czesto dwoma krechamiMoa, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Ja tez brałam lek i chyba sklad ma taki sam...
Wit D biore...b complex tez jak mi sie przypomni...a może juz za dużo i dlatego? Bo skurcz tez mnie lapie w lewej stopie i drga mi lewe ramie...noi lewe oko haha a po prawej nic
Tak to przeczytalam i nie obraz sie za to to bedzie zartet bedzie ale moze to poczatek Alzheimera?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 20:33
Moa, KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie jesteś głupia! Każda z Nas to przeżywa co miesiąc tymbardziej jak @ nie przychodzi...ja sama miesiac temu sie tak nakrecilam, ze bylam niemalże pewna w glebi duszy, ze sie udało...a potem ryczalam..dlatego mnie to zmęczyło...ale tez wczoraj testowalam by sie utwierdzić i nawet tak nie bolało- w sumie chcialam tylko bez wyrzutów wziąć Dostinex, ktory mialam odstawic jak zobacze 2 krechy..i tak wzielam dopiero dzis i mam nadzieje ze jutro @ bedzie o czasie. U mnie libido jest na najwyzszym poziomie wladnie tuz przed@ wiec przytulanie było i oby pomogło.
Pamietaj ze po to tu jestesmy by wlasnie takie chwile przetrwac i glowa do gory bo nadejdzie w koncu ten czas.Karolina2787, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTa nadzieja zawsze się jednak tli gdzieś głęboko w nas ale tak jak piszesz. Zrobiłam test ale po wiadomym wyniku jakoś nie chciało mi się ryczeć, raczej przyjęłam to normalnie. U mnie z seksem niestety gorzej ni huhu i to nie że ja nie chcę...
Schmetterling, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość