X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Długoterminowe staraczki !!!
Odpowiedz

Długoterminowe staraczki !!!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bardzo wietrzny ale słoneczny dzień. Oby weekend był ładny i cieplutki bo dziś jak rano wyszłam do pracy to aż mną zatrzęsło tak zimno było.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie podobnie wieje..slonce...niby cieplo, ale zimno hehhh

Karolina2787, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo to poszłam z moim na pierwszą przejażdżkę nowymi rowerkami co by sprawdzić czy działają ;) godzinkę pojeździliśmy a jutro pewnie ruszyć się nie bd mogła :P

KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie zalaczylo przedokresowe wpierdzielanie wszystkiego..

Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam tak niedawno ale praktycznie na słodkie mnie wtedy bierze. Muszę sobie zakazać bo cholera bebzol rośnie a strój kąpielowy czeka :D nie wiem jak ja ogarnę

Schmetterling lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos sama nie wiem czego mi sie chce...
    Moze bede chora bo mi zimno

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie wiesz czego to pewnie seksu dobrego :D przytul się do męża i zaraz Ci będzie gorąco

KoniczynkaNaSzczęście, Schmetterling, Paula83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Jak nie wiesz czego to pewnie seksu dobrego :D przytul się do męża i zaraz Ci będzie gorąco

Hahaha jak Ci sie zrymowało.
    Seks byl wczoraj.
    W jakis głupi podly placzliwy nastroj popadam, serce mi nawala, oko sie trzęsie i tak mnie to wku*wia ze szalu dostaje. Przestalam łykać magnez niedawno moze dlatego

Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to kocyk i gorąca herbatka a magnez jaki bierzesz? tzn jak brałaś to jaki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 18:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie sie polozylam..tylko to oko masakra.
    Bralam Magne b6 od stycznia 3x2 i w tym cyklu przestalam i bralam jak mi sie przypomnialo, wczoraj ostatnie 2 tabsy..
    Noi mam 37.1 extra...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam te mrygające oko ale odkąd zaczęłam brać magvit B6 2 dziennie to przestało. To jest lek a nie żaden suplement więc lepszy od tych innych, kiedyś poleciła mi to farmaceutka i jakoś tak został bo się sprawdził. Może spróbuj a nóż Ci pomoże jak mnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez brałam lek i chyba sklad ma taki sam...
    Wit D biore...b complex tez jak mi sie przypomni...a może juz za dużo i dlatego? Bo skurcz tez mnie lapie w lewej stopie i drga mi lewe ramie...noi lewe oko haha a po prawej nic

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem od duzej dawki magnezu tez oko moze zaczac skakać ... tak czytałam :-D

Karola ja mam nadzieje ze to nie zawirowania a groszek i szczerze powiem ze my wszystkie w ciąży bedziemy wtedy kiedy najmniej soe rego spodziewamy ... ;-)
    Czy jak slysze od ktorejs z Was odpuscilam w tym cyklu to wtedy wiem ze sa szanse

U mnie średnio bo w dzień owulacji i dzien po rzucilam sie na meza ( raczej ten dzien po bo w sama owu to on nieswiadomie zaiinicjowal seks ) wiec spodziewane a raczej w moim wypadku pewne dwie kreski to wyobraźnia
    Z doswiadczenia wiem ze odpuscic to nie tak jak wszystkie mowia odpuscilam ( ale wiem kiedy owu byla wiem kiedy byl seks itp ) tylko odpuscic byc pewnym ze cykl byl bezowulacyjny albo najlepiej nie wiedziec nic nie pamietac kiedy serducha czy nawet nic nie pamietac skutkuja czesto dwoma krechami ;-)

Moa, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KoniczynkaNaSzczęście wrote:
    Ja tez brałam lek i chyba sklad ma taki sam...
    Wit D biore...b complex tez jak mi sie przypomni...a może juz za dużo i dlatego? Bo skurcz tez mnie lapie w lewej stopie i drga mi lewe ramie...noi lewe oko haha a po prawej nic

Tak to przeczytalam i nie obraz sie za to to bedzie zartet bedzie ale moze to poczatek Alzheimera?
    :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 20:33

Moa, KoniczynkaNaSzczęście, Karolina2787, Schmetterling lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona29 wrote:
    Tak to przeczytalam i nie obraz sie za to to bedzie zartet bedzie ale moze to poczatek Alzheimera?
    :-P
    Rozbawilas mnie. Az sie usmialam haha.

Ona29, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona test zrobiony więc nie mam już żadnych nadziei.

Co do drgawek Kooniczyny to chyba Parkinson a nie alzheimer :D bo te drugie to jest z pamięcią związana choroba ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola testowalas teraz?

Jeden kit...trzesie to trzesie...starość nie radość hehhh

Karolina2787, Schmetterling, Moa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowałam jak wróciłam z pracy tak koło 16 i dupa blada, z resztą na co ja głupia liczyłam że po takim czasie starań nagle się uda hehe dobre sobie. Jednak jestem głupia...

A tamto to oczywiście żarcik :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jesteś głupia! Każda z Nas to przeżywa co miesiąc tymbardziej jak @ nie przychodzi...ja sama miesiac temu sie tak nakrecilam, ze bylam niemalże pewna w glebi duszy, ze sie udało...a potem ryczalam..dlatego mnie to zmęczyło...ale tez wczoraj testowalam by sie utwierdzić i nawet tak nie bolało- w sumie chcialam tylko bez wyrzutów wziąć Dostinex, ktory mialam odstawic jak zobacze 2 krechy..i tak wzielam dopiero dzis i mam nadzieje ze jutro @ bedzie o czasie. U mnie libido jest na najwyzszym poziomie wladnie tuz przed@ wiec przytulanie było i oby pomogło.

Pamietaj ze po to tu jestesmy by wlasnie takie chwile przetrwac i glowa do gory bo nadejdzie w koncu ten czas.

Karolina2787, Schmetterling, werni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta nadzieja zawsze się jednak tli gdzieś głęboko w nas ale tak jak piszesz. Zrobiłam test ale po wiadomym wyniku jakoś nie chciało mi się ryczeć, raczej przyjęłam to normalnie. U mnie z seksem niestety gorzej :/ ni huhu i to nie że ja nie chcę...

Schmetterling, KoniczynkaNaSzczęście lubią tę wiadomość

‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ