Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina2787, jakby była pełnia to uwierz mi byłabym zadowolona. A tak to za późno zjadłam kolację plus oczywiście po niej sięgnęłam po słodycze. Muszę się oduczyć tego nawyku
Co do ogrzewania domu to jest jeszcze pompa ciepła tylko trochę kosztuje1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaness zapalenie trzustki o cholera to wygląda na to że mama nie bez powodu źle się czuła współczuję. Oby szybko coś zaradzili lekarze. Zdrówka dla mamy.
Wracając do peelingów to ja raczej z żadnym się nie zaprzyjaźnię bo po nich mam jeszcze gorszą cerę niż przed użyciem no chyba że ten który polecisz to jakiś wyjątek się okaże
Ja też w poszukiwaniu dobrego fryzjera jestem i dobrej farby bo nie mogę znaleźć mojej z garniera. Nigdzie nie ma ale boję się użyć innej bo nie wiem jak podziała na moje włosy.Janess lubi tę wiadomość
-
Janess dużo zdrowia dla mamy
U mnie wczoraj pęcherzyk 23 mm, więc menopur zadziałał i wczoraj dostałam ovitrelleKarolina2787, Janess, Znowu.ta.kryska lubią tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Wczoraj wizyty nie było, została odwolana a dlaczego nie wiem podejrzewam że Pani doktor coś się źle poczuła ( za miesiąc rodzi ) już nie ma szans do niej iść np to była ostatnia wizyta tylko prywatną i tylko charytatywnie dla jakiejś jej przyjaciółki
Suma sumarow jestem w dupie
Test owu dziś pokazał wyraźna kreche czary mary !! Owu może będzie na dniach:-)
Czuje gniecenie lewego jajcora no zobaczymy dziwne czyżby u mnie poziom lh sobie skakał, jest to możliwe?
Jannes co do włosów przetluszczajcych się polecam 100% sprawdzone na własnym przykładzie szampon Bambino ten zwykły rumiankowy po tygodniu dziennego mycia w następnym myjesz już co 3 dni ' osobiście to sprawdziłam
Co do cery też mam brzydka ż wypryskami czasem nawet taki wysyp mam , zdecydowanie pomaga mi pianka z sephory ż algami morskimi - dla mnie nO.1
No a ja już po pracy tobie na szybko spaghetti carbonara bo od dziś wracam do siłowni:-) -
Karolina2787 wrote:Alegzi nie tylko Ty się tak zajadasz ja mam tak samo tym bardziej teraz przed @ bo jutro wredna będzie a Ty który dc?
Tylko, że ja się objadam nawet jak jestem po @
22dc1cs z CLO
-
Ona29, co do szamponu Bambino to się zgadzam. Co prawda aktualnie myję jakimś innym, ale przeznaczonym dla dzieciaczków i włosy faktycznie są inne, skóra głowy nie swędzi.1cs z CLO
-
nick nieaktualnyU mnie już @ się rozkręca brzuch boli i plamienie mocniejsze. Wcześniej przylazła wredna.
Tak też słyszałam że szampony dla dzieci są dobre i próbowałam ale jakoś nie umiem myć włosów szamponem który się nie pieni jakbym myła samą wodą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 12:30
-
nick nieaktualnyJa muszę codziennie bo nie znoszę jak są tłuste a wystarczy że zrobię 1 dniową przerwę i na drugi dzień są oklapłe gdzieś w programie fryzjerskim słyszałam że powinno się myć co drugi dzień bo wtedy włosy nie tracą naturalnego sebum. No i nie myć samych końcówek tylko u nasady tam gdzie się najbardziej przetłuszczają. Końcówki myją się same podczas spłukiwania przez nas piany.
-
nick nieaktualnyNo ja po Bambino myje co 3 dni, a szamponowcmam w cholerę od loreali ( tych sklepowych) po risk ( z hurtowni fryzjerskiej) i avon gdzieś się przewinie i czasem dostanę niemiecka chemię od szwagra ( pracuje w dojczlandach)
Karola oh ...
Jakie macie plany, zamiary
Mówisz że żylaki nie sa w lepszym stanie nie badacie męża, a Ty jesz clo tylko czy ma to sens? Taka stymulacja obniża twoje amh i jeśli faktycznie nasienie jest kiepskie może warto poczekać z ta stymulacja ?
Zacznij mierzyć tempke chętnie poogladam, u mnie dziś wyraźny spadek może jutro pojutrze będzie skok ? No ja mam nadzieję taka , tak myślę w przyszłym miesiącu pójdę do gina na monitoring owu chce się dowiedzieć co z endometrium i pękaniem bo moje jaja są przynajmniej były zawsze dorodneZnowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Byłam dziś u znajomego dyra.. 5 lat się z żoną starali.. wszystkie badania ok, nawet laparoskopie jej robili, żeby znalezc jakąs przyczynę, 5 nieudanych inseminacji.. a dzisiaj mi powiedział, że będą mieli dziecko Że to juz 3 miesiąc, że się totalnie nie spodziewali, ze się udało.. Fajnie słuchać, jak się komuś udaje po tylu latach...
Ja mam swoją firmę bhp, współpracuje głównie z oswiatą to się jeździ
Byłam dziś odebrac wynik z labo odnosnie wymazu do hsg i sie okazało, że otwierają dopiero o 15.30 a ja tam była o 14... odbiore jutro..
Karola pocieszam odnośnie @.. ;/ nie lubię.. Ja myje głowę codziennie bo dużo biegam to po treningu nie ma wyjścia poza tym zawsze jedna rano jak umyje i wymodeluje to są ładne Mi pasuje szampon loreal repair ten biały z czerownym zamykaniem i do tego taka sama maskaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 15:58
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna gin kazał mi się stymulować bo nasienie mojego jest zdolne do zapłodnienia mimo żylaków także zawsze nadzieja jest mimo to ja nadal myślę że to inny problem u mnie jeszcze. A z clo to ma być ostatni mój cykl potem mam nadzieję że hsg o którym gin wspominał. Może wtedy coś ruszy.
-
Karolina2787 wrote:Ona gin kazał mi się stymulować bo nasienie mojego jest zdolne do zapłodnienia mimo żylaków także zawsze nadzieja jest mimo to ja nadal myślę że to inny problem u mnie jeszcze. A z clo to ma być ostatni mój cykl potem mam nadzieję że hsg o którym gin wspominał. Może wtedy coś ruszy.
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Tak się dziś zastanawiam czy nie przejść do labo i zrobić progesteron.. dziś mam 20 dzień cyklu, co prawda owu była w 12 dc według gina, ale zobaczyłabym mniej więcej jaki ten prog ma poziom...niby tydzien po owu ma apogeum..
-
nick nieaktualnyDaga jestem stymulowana bo okazało się że nie mam naturalnych owulacji dlatego dostałam Clo, owulacje są a ciąży nadal brak więc hsg dopiero teraz. Ja też myślałam że z clo mi się uda i że brak owulacji to jedyny mój problem ale jednak nie oby po hsg się wyjaśniło bo nie wiem co dalej.
Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Daga jestem stymulowana bo okazało się że nie mam naturalnych owulacji dlatego dostałam Clo, owulacje są a ciąży nadal brak więc hsg dopiero teraz. Ja też myślałam że z clo mi się uda i że brak owulacji to jedyny mój problem ale jednak nie oby po hsg się wyjaśniło bo nie wiem co dalej.
-
nick nieaktualnyDaga właśnie ten cykl będzie moim 6 cyklem z clo lekarz myślał że skoro nie miałam owulacji naturalnych to z clo zajdę w ciążę ale no cóż widać nie tylko owu jest moim problemem. Ja na temat hsg czytałam i wiem co i jak ale z ginem jeszcze o tym nie rozmawialiśmy podejrzewam że po tym cyklu na wizycie będzie o tym gadka.