Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo
Hipi ja dziś stałam się posiadaczką nowej torebki xD więc na początek zapewne będzie w niej czysto
Tak szczerze powiedziawszy to w szafie w każdej z torebek mam przynajmniej po 2 tampony i wkładke to obowiązkowo...
Też zawsze wszystkiego szukam ale z praska do czosnku to masz mistrza:-)
Kasiu dokładnie zdrowie najważniejsze moja gin chciała mi u siebie zrobić histero ale jakoś temat zamilkl na razie co do pracy to ja odkąd się zatrudnilam oczywiście na wolnym nie byłam, i w sumie tego się obawiałam dziwny człowiek ze mnie co ja zrobię jak będę w ciąży jak ja im to powiem- ciężka praca fizyczna nie pozwala nawet na godzinę pracy tam ( będąc w ciąży) , Ty w sumie tylko chwilę tam porobilas , ale najważniejsze zrobiłaś w tym czasie szereg naprawdę porządnych badań/ zabiegów zrobiłaś ten ogromny krok do przodu i co na pewno nawet gdyby czekało to wypowiedzenie to moim zdaniem było wartohipisiątko, KoniczynkaNaSzczęście, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja od wczoraj z moim latam po sklepach jakieś fatalaszki i wogole wczoraj też jedliśmy chińszczyzne ( która uwielbiam ) siadając do stolika siadlismy do tego przy którym było krzesełko do karmienia dopiero późnej to zauważyłam pokazałam mężowi i mówię to chyba jakiś znak- A on na to , też tak myślę
Dziś znów pytał siostry jak widział jak dzieciaka przebiera ile pampersy kosztują...
To chyba też jakiś znak, zdaje się że myśliKoniczynkaNaSzczęście, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki za mile slowa.
Rok temu bym nie ponyslala ze bede miec taaaakie badania i zabiegi..szok..az mam ochote zrobic cos szalonego...
Praca sie nie przejmuje..jak mbie zwolnia to juz mam plan awaryjny. Nic sie nie dzieje bez przyczyny.
Teraz sie modle o powodzenie w badaniu hsg...wiem ze bedzie bolało, ale muszę to przeżyć. Ta sama lekarka bedzie mi robic co pierwsze hsg i histero...przed histero z nia gadalam..tak wiecie po ludzku...i sama przyznala ze jestem jedynym takim przypafkiem u niej...ze sama sie zdenerwowala bo widziala jak mnie to boli.
werni, Ona29 lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny z rana
Co do torebki jeszcze tez noszę gumy podali wkładki.
Koniczynka dobrze ze masz plan awaryjny
Wczoraj odwiedziłam jedna babcie dziś drugąKoniczynkaNaSzczęście, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Co tu taka cisza, przecież po weekendzie jest
U mnie wszystko wraca do normy , cycki zaczynają boleć przed @ A nie bolały już ło ho ho od wczoraj boli też mnie brzuch jak na @ A do terminu jeszcze przynajmniej 4 dni - ja to się cieszę, Wkoncu wszystko wraca do normy;-)
Jak u Was ?KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ja po pracy...na hali ze 40stopni...rano lekko krwawilam jak dzwignwlam to poczulam jak polecialo...teraz spokoj..pkamienie.
Poza tym moj mnie wku*wil co juz pisalam na wątku obok...leze i ogladam tv..i dopadla mnie taka bezradność.
Zapisalam sie na Boze Cialo w pracy...za nadgodziny placa extra..i jakos taka nicość mnie dopada...burza znów by się przydala.
-
nick nieaktualnyA ja dziś większość czasu w łóżku akurat mam wolne od soboty to odpoczywam
Karola napisz jak możesz co Warto zwiedzić będąc na Mazurach robię sobie listę do zaliczenia mam na pewno na uwadze zamki spływ i z tego co czytam w Kadzidlowie jest otwarty park dzikich zwierząt
Kasia czyli bez wypowiedzenia - i super może wyrozumiała firma , tylko czy umowę przedłuża bo pewnie masz próbny
U mnie na Śląsku upały, w domu temperatura 27 stopni burzy deszczu ani śladu już od kilku dobrych dni -
nick nieaktualny
-
Hej laseczki. U mnie tez upaly. Staram sie za duzo na dworze nie siedziec bo robi mi sie słabo.... Jedziemy na dlugi weekend ze znajomymi na działke wiec kupilam sobie duzy basen co by chlodzic mojego groszka
KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dziś powtarzalam badania tsh prl glukozę i cholesterol. Pytałam tez po ile jest amh. Kosztuje 180zl a jak się pytałam dziewczyn to placily 140zl ale to drogie. Jutro wyniki odbieram.
Miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny