Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHalo halo
Cisza
Witam się 8 minut przed wyjściem do pracy
Dziś powinna @ zawitać, plamie już od 2 dni nic na zewnątrz wczoraj myślałam że @ już przyszła więc zaaplikowalam tampona i oprócz rozowatosci nic nie widziałam podobnie dzień wcześniej- test negatywny więc czekam
Wstawać dziś piękny dzień będzie upały nas nie rozpieszczają ale nie ma źle;-)KoniczynkaNaSzczęście lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie przeszło, koło 14 coś pogrzmialo postraszylo i poszło zaledwie parę kropel wody i to tyle ... ledwo parapet mi dotknęło
Zrobiłam sobie kawę zbożowa siedzę w kuchni stary śpi przed nocka na jutro wolne w pracy ale idę do siebie na szychte
Z okresem mi się porabalo powinien być w niedzielę nie dziś więc martwią mnie te plemienia, mam nadzieję że to niejest niedomoga dziś podobnie delikatnie zabarwiony tampon
A co tam u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 20:13
-
nick nieaktualnyOna29 wrote:U mnie przeszło, koło 14 coś pogrzmialo postraszylo i poszło zaledwie parę kropel wody i to tyle ... ledwo parapet mi dotknęło
Zrobiłam sobie kawę zbożowa siedzę w kuchni stary śpi przed nocka na jutro wolne w pracy ale idę do siebie na szychte
Z okresem mi się porabalo powinien być w niedzielę nie dziś więc martwią mnie te plemienia, mam nadzieję że to niejest niedomoga dziś podobnie delikatnie zabarwiony tampon
A co tam u Ciebie
Ja dzis juz pierwszy czysty dzien bez krwawienia ani plamienia..
W pracy spoko. Szybko zlecialo do 14.
Bylismy z mlodym na lodach i sie szepnęłam na smak whiskey.
Burza sie kręci jak stary pierd
Juz by mogło popadać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoniczynkaNaSzczęście wrote:Moze testuj?
No ja też dziś do 14 fakt powiedzmy że zleciało chociaż końcówka mi się tak ciagnela ... -
nick nieaktualnyOna29 wrote:Obsikane już chyba z 20 patykow, jak to ja i nic więc ciąża to nie na pewno- zresztą ona jest niemożliwa ( mój mąż jest przeszkodą ) chociaż mimo to sikalam i w sumie biel i biel i biel
No ja też dziś do 14 fakt powiedzmy że zleciało chociaż końcówka mi się tak ciagnela ...
Noo koncowka tak zawsze..
Wiesz jak to z testami..
Moj wstal i mnie wkurza...jestem nerwowa jak przed@
Syfy mi wyskakuja takie ropne fu.
Ten cykl będzie popier.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka Hipi masz rację teraz weekend to każdy wypoczywa. Teraz takie upały ze tylko nad wodę pojechac. Może napisz ogłoszenie ze potrzebujesz osób chętnych do pracy. Będzie Ci lzej :*
Koniczynka tez czasami mam dosc ale jednak ciągle mam wiare ze może się uda. Nie poddajemy się -
nick nieaktualnyJa właśnie mam ochote sie poddać..a może już to zrobilam?
Ostatnio w tv slyszalam ze ciezko znaleźć ludziu do zbioru truskawek i przez to ceny beda wysokie bo duzo zgnije na krzakach...
Ja jeszcze nie jadlam nawet..boje sie tym czym je pryskaja..kiefys dostalam mega uczulenia.