Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:A masz jakieś wyniki złe? Czy wszystko gra?
-
Karolina2787 wrote:Hejka dziewoje
Dzień niezbyt pozytywnie nastraja ale mimo to mam nadzieję że dziś trochę lepsze humorki u Was a jak nie to proponuje czekoladę bo wiadomo że czekolada jest dobra na wszystko
Liczy się?MisiaABC, Karolina2787, Janess lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Hejka dziewoje
Dzień niezbyt pozytywnie nastraja ale mimo to mam nadzieję że dziś trochę lepsze humorki u Was a jak nie to proponuje czekoladę bo wiadomo że czekolada jest dobra na wszystko
O właśnie,ja już na śniadanie zjadłam 5 cukierków czekoladowo-kawowych.
I czekam na migrenę.Dziś?Jutro?Pojutrze?Nie ma mocnych,jest @,będzie migrena. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
chcialabym dolaczyc do Was.Moze cos o mnie:
Od lipca 2015 jestem szczesliwa mezatka I starania zaczelismy od 2016 roku , z przerwami (delegacje w pracy itp)... dalej probujemy I bez rezultatow...
Mamy po 29 lat. Zrobilam badania I ponoc u mnie jest wszystko OK. Maz badania nasienia I wyniki nie byly za najlepsze, ale tez nie zle...
Wlasnie zaczelam nowy cykl I mam taka WIELKA nadzieje, ze tym razem nam sie uda...MisiaABC, Nova87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Misia poszłabym też gdzieś z koleżanka. Niestety moje koleżanki zapomniały, że istnieję...
Ja mam takie, które lubią mi się zwierzać, tak wiesz, potrzebują wygadać, a i zrzucę, co na sercu leży, dobra taka terapia, psychologa nie trzeba.
Ale co tam zapomniały! Dzwonisz i przypominasz, i lecicie na miasto.
-
kaaarolynaaa wrote:Karolina hello Niestety nie mam czekolady buu!
Misia poszłabym też gdzieś z koleżanka. Niestety moje koleżanki zapomniały, że istnieję...
Nova no tak... wiem o co chodzi. U mnie największy problem jest z progiem, który nie chce rosnąć...
kaaarolynaaa mam dopiero 30 lat a wychodzi na to że mojej jajniki juz nie pracują jak trzeba ;/
A oczywiście zamiast poczekac na zdanie lekarza ja się naczytam w necie wszystkiego co ludzie piszą i się dołuje;/
Pewnie się okaże że wszystko ok a ja panikuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:kaaarolynaaa mam dopiero 30 lat a wychodzi na to że mojej jajniki juz nie pracują jak trzeba ;/
A oczywiście zamiast poczekac na zdanie lekarza ja się naczytam w necie wszystkiego co ludzie piszą i się dołuje;/
Pewnie się okaże że wszystko ok a ja panikuje.MisiaABC, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Nova przecież wyniki masz dobre z tego co widziałam to jedynie testosteron przy gornej granicy ale i tak w normie to ja nie rozumiem co jest nie tak
MisiaABC lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Przy progu 10 tez sie niby mieści w widelkach a jednak zamały. Tak samo TSH jak powyzej 2 to za duzy.... Widzę że widełki sie nie tyczą starających się.
Ale Ty nie przesadzaj, weźmiesz jakiś progesteron na drugą fazę, i będzie ok, tsh powyżej 2, to nie tragedia, to szybciutko spada, uwierz to żadne problemy!Cynamonowaaa, Nova87, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNova87 wrote:Przy progu 10 tez sie niby mieści w widelkach a jednak zamały. Tak samo TSH jak powyzej 2 to za duzy.... Widzę że widełki sie nie tyczą starających się.
Nova87 lubi tę wiadomość
-
agnieszka011988 wrote:Hej dziewczyny,
chcialabym dolaczyc do Was.Moze cos o mnie:
Od lipca 2015 jestem szczesliwa mezatka I starania zaczelismy od 2016 roku , z przerwami (delegacje w pracy itp)... dalej probujemy I bez rezultatow...
Mamy po 29 lat. Zrobilam badania I ponoc u mnie jest wszystko OK. Maz badania nasienia I wyniki nie byly za najlepsze, ale tez nie zle...
Wlasnie zaczelam nowy cykl I mam taka WIELKA nadzieje, ze tym razem nam sie uda... -
nick nieaktualny