Długoterminowe staraczki !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOna to kuruj się kochana co by gorzej Cię nie chwyciło ❤
Agnieszka a może na własną rękę warto poszukać innego gina i poprosić o monitoring bo z wykresu ovu i testów na iwulacje nie masz takiej pewności że owulacja była. To że wykres wyznaczy Ci owulacje nie wystarczy, tylko monitoring może ją potwierdzić. Wiem bo sama tego doświadczyłam. Wykresy piękne a mimo to owulacji brak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@kaaarolynaaa chodz do mnie tez sie podziele niemiecka czekolada
@Karolina2787 : wlasnie przed chwila zadzwonilam do lekarza z polecenia mojej kolezanki, troche daleko jest ,ale oby bylo warto. Powiem mu ,ze chce zrobic wszystkie badania jakie sa mozliwe i nie dam sie tak szybko zbyc
Bo tez mi cos tu nie gralo, ze mi tylko badania USG i wymaz robila... a juz wiele razy mowilam mojej lekarce,ze mam strasznie bolesne bole miesiaczkowe, tak juz mam od poczatku... to ponoc tez jest normalneCynamonowaaa, MisiaABC, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagnieszka011988 wrote:@ mieszkam w DE przez Krankenkasse, czyli tak jakby NFZ.
W Niemczech zupełnie inaczej się podchodzi do starań o ciążę.
Czy gorzej? nie wiem.
Uważam, że u nas w Polsce czasem za szybko lekarze zaczynają srać ogniem, przez co człowiek się spina.Znowu.ta.kryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Schmetterling właśnie o Tobie myślałam
Wzięłam dziś wolne.
Muszę przetrawić to wszystko, za dużo rzeczy się dzieje.
No i miło mi, że o mnie myślisz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2017, 11:22
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Nie, po laparoskopii urósł mi olbrzym 5cm.
Leków po lapa żadnych nie dostałam.
Witam się w 1dc po laporoskopii.
Ale jak to możliwe, że tak od razu urósł? A ta torbiel 5cm to też czekoladowa, czyli endometrialna? Czy to czynnościowa, czyli z niepękniętego pęcherzyka?
Ja od wieków biorę duphaston czy cos w tym stylu w drugiej fazie i nic nie rośnie.
A teraz coś dostałaś? No i w ogóle jaki plan ma lekarz? -
nick nieaktualnySchmetterling wrote:Wzięłam dziś wolne.
Muszę przetrawić to wszystko, za dużo rzeczy się dzieje.
No i miło mi, że o mnie myślisz :*
Ja jestem już zmęczona tym wszystkim. Jeszcze teraz martwię się tym zabiegiem kolana... Pózniej rehabilitacja ech