Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudziutka7 wrote:Mniam, lubie I z ryzem I z makaronem. Ja odpuszczam robienie obiadu. Leze po kocykiem, maz zalozyl mi skarpetki I wlaczyl muzyke, swoja, ale ujdzie w tloku. Grzeje sie, zeby kregoslup mi sie ugrzal... A na stole praca czeka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 22:15
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hm ... wiesz no tempka pod wieczór tak mierzona to raczej nie bardzo wiarygodna , to może okres się zbliża , tfu tfu tfu ;-//
-
Hahaha Twój E wie co tygryski lubia najbardziej hahaha
No Ja też nie lubię mojej małpy ale przychodzi jeb*** co miesiąc ...
Eh no cóż , mam nadzieje , że w następnym cyklu nie przyjdzie i zobaczę 2 krechy A Ty w tym cyklu kochana życzę .Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hahaha Twój E wie co tygryski lubia najbardziej hahaha
No Ja też nie lubię mojej małpy ale przychodzi jeb*** co miesiąc ...
Eh no cóż , mam nadzieje , że w następnym cyklu nie przyjdzie i zobaczę 2 krechy A Ty w tym cyklu kochana życzę . -
Rudziutka7 wrote:Dzieki Zakrecona, juz lepiej, tylko pobolewa. Wspolczuje z jajnikami, to tez malo przyjemne. Przytulam sie do meza I ide spac. Prace olalam, jest jeszcze jutro
Dobrej nocy kochane! -
hm... kupiłam naklejki na paznokcie w naturze i zastanawiam się czy je teraz przykleić ale to znowu lakier zmywać no trudno muszę przetestować
a propos naszych "kochanych" jajniczków ja co ileś tam cykli mam pierwszy dzień @ zawsze ale to zawsze STRASZNIE ! bolący 2 miechy temu nad ranem obudził mnie ten przeraźliwy ból MASAKRA tak mnie bolało że myślałam że to poronienie a tak po za tym to 4 lata temu leżałam w szpitalu na jajniki nie fajna sprawa ostre zapalenie jajników? jakoś tak ale ogólnie od tych 4 lat już mi nie dolega nic na szczęście -
nick nieaktualnyHejka wieczorową porą Padam na twarz
od 11 jeździliśmy oglądać samochód z A. siostrą cioteczną i jej mężem nie kupilismy bo jednego rdza zjadała od spodu , drugiemu lampy i zderzak odpadał z tyłu a trzeci miał coś z silnikiem . 200 km prawie zrobilismy i dupa . O 17 wróciliśmy zjedlismy i na zakupy . Szafek nie ma tak jak Zakręcona mówiła wszystko na opak i do dupy czy jakos tak hahah kupilismy listwy na podłogę zaślepki na kontakty czy takie podstawki ch... wie jak to się na to mówi i okap i niedawno wróciliśmy dopiero
Witam nowe staraczki
-
Brzuch Mnie zaczyna pobolewać ;-( po przytulanku z moim D. strasznie Mi dziwnie w podbrzuszu , strasznie dziwnie ;o nie boli ale tak delikatnie ćmi , może to okres się zbliża mój Mnie gdzieś tam przedziurkował i poleci hahaha
-
Landryneczka wrote:Hejka wieczorową porą Padam na twarz
od 11 jeździliśmy oglądać samochód z A. siostrą cioteczną i jej mężem nie kupilismy bo jednego rdza zjadała od spodu , drugiemu lampy i zderzak odpadał z tyłu a trzeci miał coś z silnikiem . 200 km prawie zrobilismy i dupa . O 17 wróciliśmy zjedlismy i na zakupy . Szafek nie ma tak jak Zakręcona mówiła wszystko na opak i do dupy czy jakos tak hahah kupilismy listwy na podłogę zaślepki na kontakty czy takie podstawki ch... wie jak to się na to mówi i okap i niedawno wróciliśmy dopiero
Witam nowe staraczki -
ZakręconaOna wrote:Brzuch Mnie zaczyna pobolewać ;-( po przytulanku z moim D. strasznie Mi dziwnie w podbrzuszu , strasznie dziwnie ;o nie boli ale tak delikatnie ćmi , może to okres się zbliża mój Mnie gdzieś tam przedziurkował i poleci hahaha
-
Heeej Landryna No to dupa wielka ;-//
Wszystko mówisz chu***we ...
" Wszystko na opak i do dupy " to tak własnie haha dobrze napisałas .
Truskaffeczko Mnie zawsze jajniki pobolewały , też leżałam w szpitalu na sprawy kobiece ... sprawdzali czemu mnie tak jajniki bolą i wgle ale oki.Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Brzuch Mnie zaczyna pobolewać ;-( po przytulanku z moim D. strasznie Mi dziwnie w podbrzuszu , strasznie dziwnie ;o nie boli ale tak delikatnie ćmi , może to okres się zbliża mój Mnie gdzieś tam przedziurkował i poleci hahaha
Hehe kiedyś z koleżankami się śmiałyśmy, że to się nazywa czyszczenia kominaTruskaffeczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Truskaffeczka wrote:ojjjj nie mów tak kiedyś tak było że jak wiedziałam że okres mi idzie w ten sam dzień kiedy miał mi się zaczynać mój E. zawsze się ze mną serduszkował i jak dostałam potem się śmialiśmy że mnie przepchał