Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Flexi, ja bym wiesiołek odstawiła na te dwa dni. Jeżeli to nie ciąża, to śluzowi nie zrobi to wielkiej różnicy, a jeśli fasolka, to lepiej jej tam trudności nie stwarzać.
Oby fasolinka! Hania to piękne imię.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Wrocilam do domku w troszke lepszym humorze. Moj mezus z rozbrajajaca minka pocieszyl mnie, ze jak jeszcze nie ma ziarenka, to za chwile bedziemy znowu siac poszlismy sobie na dzialke, winko spuscilismy, nawet troszke posmakowalam, a teraz bedzie dojrzewac. Teraz po kolacji polozylismy sie I dorwalam do telefonu, zeby zobaczyc cos tam piszecie
Ten test, ktory dzis robilam nazywa sie Pre-Test ale tez nie widzialam nigdzie czulosci tego testu. -
Ja to muszę mojemu na jutro zupe skończyć robić bo narazie mięcho wstawiłam dopiero a jutro jak wrócę to On juz bedzie wychodził do pracy także ie zrobię mu obiadu ;/ ... a ona przychodzi , śpi , siłownia i praca znów ...;/ także nie będę go męczyła z robieniem obiadów . Zanim sie położe to pewnie jeszcze ze 2 h bo muszę się ogarnąć jeszcze ...;/
-
A robie pomidoróweczke bo jest lubiana u Mnie w domku Sama bym ją zjadła ale niestety na tej diecie nie mogę nawet jej spróbować ze wzgledu na nią i mój żołądek . Więc do próbowania wołam mojego ale , że go nie ma i jest siostra w odwiedzinach u nas to ona jest " królikiem doświadczalnym " hahaha ;-p Rudziutka7 zapraszam jak lubisz pomidoróweczke hehe
-
Mniam, lubie I z ryzem I z makaronem. Ja odpuszczam robienie obiadu. Leze po kocykiem, maz zalozyl mi skarpetki I wlaczyl muzyke, swoja, ale ujdzie w tloku. Grzeje sie, zeby kregoslup mi sie ugrzal... A na stole praca czeka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 21:46
-
sorry że dopiero teraz odpisuję ale musiałam nadrobić to co tam skrobałyście pewnie dzisiaj znów do późna posiedzę a muszę jutro z moim jechać na 7:30 na badania okresowe które potrzebne są do pracy musi robić co jakiś czas... A mój E. beze mnie do lekarza i innej instytucji nie pójdzie ;P