Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaffeczka wrote:ogólnie jak ma przyjść @ to w wykrywaniu kiedy przyjdzie jestem już ekspertką zawsze 7 dni przed dzień w dzień pobolewa mnie podbrzusze jak bym miała zaraz dostać :d
Na razie cisza ;P mam nadzieję że nie zapeszę ^^,
No oby oby !!!
Trzymam kciukacze !!!Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyale gonicie hehehe
noo nic nie ma beznadzieja . Chyba na necie zobaczę albo na giełdzie w niedziele .
test owulacyjny negatywny . Tempka też niska rano a teraz 37,02 może jutro wzrośnie trochę bo jak mam koło 37 wieczorem to rano powinna być wyższa -
Dziwna , dziwna hahaha .
Ja to co do okresu Truskaffeczko to nigdy nie umiem ogarnąć czy idzie ... nigdy Mnie praktycznie piersi nie bolą , no może ze dwarazy się zdarzyło , nigdy mnie jakoś brzuch nie boli chyba , że tego samego dnia czasem pobolewa mocniej i chce mi się bardziej biegać do wc-eta serio ... to wtedy przeczucie , że może okres . Teraz Mnie poćmi tak bardzo delikutaśnie ;pp i przestaje . -
O własnie , zapraszamy
Kurczę Ja to posiedzę jeszcze chwilunie i zmykać muszę bo nie wstane rano ;-( A wstać musze tak wcześnie , że już mi sie odechciewa ale kaska dobra będzie więc zawijam kiece i lecę ;-p
Mówisz Landryneczko , że jak jest wysoka dość wieczorem to rano też powinna być wyższa ? Ciekawe az zaraz swoją srawdze heheh .Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:O własnie , zapraszamy
Kurczę Ja to posiedzę jeszcze chwilunie i zmykać muszę bo nie wstane rano ;-( A wstać musze tak wcześnie , że już mi sie odechciewa ale kaska dobra będzie więc zawijam kiece i lecę ;-p
Mówisz Landryneczko , że jak jest wysoka dość wieczorem to rano też powinna być wyższa ? Ciekawe az zaraz swoją srawdze heheh . -
Truskaffeczka wrote:hihi ja tak poczytałam inne posty i właśnie ta nasza koleżanka zlotowlosa monitoruje nawet tempkę pochwy i też ma 37 ileś... hehe nie chcę się nakręcać ale jest już dużo zmian które zauważyłam w swoim ciele ^^, mam nadzieję że mnie nie zwodzą
-
ZakręconaOna wrote:Hahaha no ta tam gdzie najcieplej haha .;-d Laaaaandrynkaaaaaaa halo , powiedz gdzie czytałaś o tym , że tempka wieczorna wysoka dość może powodować wyższa ciut rano ?