Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Magic ja kiedys się zastanawiałam nad zmiana imienia dużo załatwiania jest ?
Lenko dziękuję ci kochana :*
Marta a mierzysz temp. albo obserwujesz szyjkę i sluz ?
Ja testy robie ale póki co negatywy same bladziochy .
Lusi kurcze szkoda a kiedy ma byc @ ?
Kochana trzeba mieć akt urodzenia odpis zupełny i wniosek złożyć do USC i zapłacić 37 zł(bynajmniej u mnie tyle kosztuje złożenie takiego wniosku). Po około 4 tygodniach dostaję do domu decyzję i wtedy ruszamy z wymianą wszystkich dokumentów: DOWÓD OSOB.,PRAWO JAZDY, a także kościelne. I jużLandryneczka lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Super, może coś o sobie dwa lata staramy się o potomka, no ale cóż nic z tego nie wychodziło Zrobiłam badania i okazało się, że niektóre hormony za wysokie a niektóre za niskie Teraz biorę leki i spokojnie czekam co będzie
Magic lubi tę wiadomość
-
Storczyk3 wrote:Super, może coś o sobie dwa lata staramy się o potomka, no ale cóż nic z tego nie wychodziło Zrobiłam badania i okazało się, że niektóre hormony za wysokie a niektóre za niskie Teraz biorę leki i spokojnie czekam co będzie
-
Wgle Hej , haj , heloł dziewczęta moje .
Jaka Ja jestem nie wyspana po tym naszym nocnym sabacie czarownic . a teraz muszę zapierniczać na zakupy bo od jutra na 7 rano do robotki idę tej dodatkowej co pisałam i co najlepsze będę miała weekendy wolne jupii Więc muszę przygotować coś na jutro na obiad bo wrócę ok. 19 stej to nie bede przy garach stała a mój o 19 stej wychodzi do pracy a nie chce zeby biedny wstawał specjalnie gotować bo potem chodzi jak zombi w tej robocie ;(
Widzę , że wy też już galancie popisałyście dzisiaj , Landryna jak wrócisz to opowiadaj o tych meblach czy w końcu coś znaleźliście ... czy znów było wejscie " Wszystko na opak i do dupy " haha
Truskaffeczko skarbie mój kochany , idź na tą bete w poniedziałek bo 7 dni do okresu to jeszcze ogromna ilość czasu ...będzie dobrzeTruskaffeczka, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
A ja mam dla was takie news''y:
Właśnie robię ciasto z przepisu podanego dziś przez MadzikForever Zobaczymy jak wyjdzie
Do tego kupiłam pierwszy test owulacyjny w życiu i dziś go zrobię jeśli macie blisko rossmana lub hebe to spieszę poinformować że tam jest test, ten sam : LH Test z Laboratorium Domowego cena 20 -23 zł. -
a mnie sie snilo jakis miesiac temu ze karmilam dziecko . Tez dolaczam do osob ktore chca zajsc do konca roku. Dzis planuje zaczac brac castagnus i wiesiolek. Myslalam ze cykl ktory dzis mi sie skonczyl byl tym szczesliwym ale sie przeliczylam . Chyba ze jeszcze jest szansa bo na razie ta @ jest strasznie skapa niz zwykle.. ale juz nie mam takich nadziei... nawet okres przyszedl wczesniej niz powinien... powinnam dostac w niedziele a dostalam dzis a kolo 24 po przytulanku mialam zabarwiony sluz krwia. Z jednej strony moze dobrze bo cykl mi sie skraca z 48 dniowego na 43 dniowy, ale zas faza lutealna mialam teraz krotka bo 10dniową .[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Truskaffeczka wrote:witam jestem z powrotem zaopatrzyłam się o kolejny test ale tym razem quixxx tylko nie wiem jaki to jest czy 10 czy 25 bo jak na razie nie widzę żeby było napisane na ulotce...
Ty idź w poniedziałek na tą bete jak okresu nie dostaniesz a nie tu ciągle siki swoje marnować bedziesz ;-p hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 18:55
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Hejka! cieszę się, że ciągle dołączają nowe dziewczyny. Im większa grupa wsparcia, tym lepiej!
Agatko, Ty nasza Gwiazdko Zakręcona! :*ZakręconaOna, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Lusi, nadal trzymam kciuki!
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
MadzikForever wrote:Hejka! cieszę się, że ciągle dołączają nowe dziewczyny. Im większa grupa wsparcia, tym lepiej!
Agatko, Ty nasza Gwiazdko Zakręcona! :*
Ja też się bardzo ciesze Im Nas więcej tym lepiej i oczywiście więcej ciężarówek będzie do końca roku na liście
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa też trzymam mocno zaciśnięte !Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:12
-
Ech.. mi dzien mija mocno intensywnie. Igor ma niesporzyte sily w odroznieniu do mnie...
poza tym @ jest tak skapa, biore ten wiesiolek i zachodze w glowe czy dobrze robie ... bo a co jak jestem w ciazy? Jak jutro nadal bedzie taka skapa to pojutrze tescik.Truskaffeczka lubi tę wiadomość