Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Magic ja kiedys się zastanawiałam nad zmiana imienia
dużo załatwiania jest ?
Lenko dziękuję ci kochana :*
Marta a mierzysz temp. albo obserwujesz szyjkę i sluz ?
Ja testy robie ale póki co negatywy same bladziochy .
Lusi kurcze szkodaa kiedy ma byc @ ?
Kochana trzeba mieć akt urodzenia odpis zupełny i wniosek złożyć do USC i zapłacić 37 zł(bynajmniej u mnie tyle kosztuje złożenie takiego wniosku). Po około 4 tygodniach dostaję do domu decyzję i wtedy ruszamy z wymianą wszystkich dokumentów: DOWÓD OSOB.,PRAWO JAZDY, a także kościelne. I jużLandryneczka lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Super, może coś o sobie dwa lata staramy się o potomka, no ale cóż nic z tego nie wychodziło Zrobiłam badania i okazało się, że niektóre hormony za wysokie a niektóre za niskie Teraz biorę leki i spokojnie czekam co będzie
Magic lubi tę wiadomość
-
Storczyk3 wrote:Super, może coś o sobie dwa lata staramy się o potomka, no ale cóż nic z tego nie wychodziło Zrobiłam badania i okazało się, że niektóre hormony za wysokie a niektóre za niskie Teraz biorę leki i spokojnie czekam co będzie
Ureguluję Ci się wszystko i i Ty będziesz szczęśliwą Mamusia
-
Wgle Hej , haj , heloł dziewczęta moje .
Jaka Ja jestem nie wyspana po tym naszym nocnym sabacie czarownic .a teraz muszę zapierniczać na zakupy bo od jutra na 7 rano do robotki idę tej dodatkowej co pisałam i co najlepsze będę miała weekendy wolne jupii
Więc muszę przygotować coś na jutro na obiad bo wrócę ok. 19 stej to nie bede przy garach stała a mój o 19 stej wychodzi do pracy a nie chce zeby biedny wstawał specjalnie gotować bo potem chodzi jak zombi w tej robocie ;(
Widzę , że wy też już galancie popisałyście dzisiaj , Landryna jak wrócisz to opowiadaj o tych meblach czy w końcu coś znaleźliście ... czy znów było wejscie " Wszystko na opak i do dupy " haha
Truskaffeczko skarbie mój kochany , idź na tą bete w poniedziałek bo 7 dni do okresu to jeszcze ogromna ilość czasu ...będzie dobrzeTruskaffeczka, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
A ja mam dla was takie news''y:
Właśnie robię ciasto z przepisu podanego dziś przez MadzikForeverZobaczymy jak wyjdzie
Do tego kupiłam pierwszy test owulacyjny w życiu i dziś go zrobięjeśli macie blisko rossmana lub hebe to spieszę poinformować że tam jest test, ten sam : LH Test z Laboratorium Domowego cena 20 -23 zł.
-
a mnie sie snilo jakis miesiac temu ze karmilam dziecko
. Tez dolaczam do osob ktore chca zajsc do konca roku. Dzis planuje zaczac brac castagnus i wiesiolek. Myslalam ze cykl ktory dzis mi sie skonczyl byl tym szczesliwym ale sie przeliczylam
. Chyba ze jeszcze jest szansa bo na razie ta @ jest strasznie skapa niz zwykle.. ale juz nie mam takich nadziei... nawet okres przyszedl wczesniej niz powinien... powinnam dostac w niedziele a dostalam dzis a kolo 24 po przytulanku mialam zabarwiony sluz krwia. Z jednej strony moze dobrze bo cykl mi sie skraca z 48 dniowego na 43 dniowy, ale zas faza lutealna mialam teraz krotka bo 10dniową
.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Truskaffeczka wrote:witam jestem z powrotem
zaopatrzyłam się o kolejny test ale tym razem quixxx tylko nie wiem jaki to jest czy 10 czy 25
bo jak na razie nie widzę żeby było napisane na ulotce...
Hej wariatko
Ty idź w poniedziałek na tą bete jak okresu nie dostaniesz a nie tu ciągle siki swoje marnować bedziesz ;-p hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 18:55
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
Hejka! cieszę się, że ciągle dołączają nowe dziewczyny. Im większa grupa wsparcia, tym lepiej!
Agatko, Ty nasza Gwiazdko Zakręcona! :*ZakręconaOna, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Lusi, nadal trzymam kciuki!
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
MadzikForever wrote:Hejka! cieszę się, że ciągle dołączają nowe dziewczyny. Im większa grupa wsparcia, tym lepiej!
Agatko, Ty nasza Gwiazdko Zakręcona! :*
Ja też się bardzo cieszeIm Nas więcej tym lepiej i oczywiście więcej ciężarówek będzie do końca roku na liście
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa też trzymam mocno zaciśnięte !Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:12
-
Ech.. mi dzien mija mocno intensywnie. Igor ma niesporzyte sily w odroznieniu do mnie...
poza tym @ jest tak skapa, biore ten wiesiolek i zachodze w glowe czy dobrze robie ... bo a co jak jestem w ciazy? Jak jutro nadal bedzie taka skapa to pojutrze tescik.Truskaffeczka lubi tę wiadomość