Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
No, ja też czekam na Truskaffeczkę...
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobra kochane uciekam się szykować bo zaraz jedziemy oglądać samochód a tak mi się nie chce grrr leje zimno na dworze tylko 16 stopni masakra poleżałabym pod kołderką
do później i Truskaffeczko nie daj na siebie tyle czekaćTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny ) ja też jestem Magda ale tego imienia używam od 2 lat bo sobie zmieniłam,a co! Na pierwsze miałam Maria a na drugie Magdalena i wszyscy od kiedy pamiętam mówili na mnie Magda, więc kiedy skończylam studia to poszłą do USC i zmieniłam seLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Landryneczka wrote:
mi temp. lekko do góry pomału pomału i może coś z tego będzie w co wątpie
Nie wolno wątpić Landryneczko! ja będę wierzyć za Ciebie w takim razie
u nas też pogoda beznadziejna i też leje więc znam ten ból...
Do potem, zmykaj, zmykaj oglądać brykę -
Magic wrote:cześć dziewczyny ) ja też jestem Magda ale tego imienia używam od 2 lat bo sobie zmieniłam,a co! Na pierwsze miałam Maria a na drugie Magdalena i wszyscy od kiedy pamiętam mówili na mnie Magda, więc kiedy skończylam studia to poszłą do USC i zmieniłam se
-
Hej Dziewczyny Fajnie się was czyta po ciepłą kołderką. Ja rozważę dziś to ciasto też! Dzięki za przepis. Zastanawiam się czy kupić dziś test ovulacyjny, powinnam mieć ovu ale jakoś nie czuję żadnych objawów i chciałabym to sprawdzic... Aha !
Marta jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 10:12
-
nick nieaktualnyMagic ja kiedys się zastanawiałam nad zmiana imienia dużo załatwiania jest ?
Lenko dziękuję ci kochana :*
Marta a mierzysz temp. albo obserwujesz szyjkę i sluz ?
Ja testy robie ale póki co negatywy same bladziochy .
Lusi kurcze szkoda a kiedy ma byc @ ?Lena Z. lubi tę wiadomość
-
Zaraz padnę ze stresu, dziewczyny! Muszę obdzwonić kilka placówek w poszukiwaniu pracy i tak mi serce kołacze, że nic się nie uda... Jak nic przez ten stres znowu nie będę miała owulacji, albo najlepiej to cykl znowu 75 dni! ;(
-
Truskaffeczka wrote:Nooo naskrobałyśmy dużo,ale tematów było wsio żeby omówić
Dziewczynki robiłam test tak jak podejrzewałam I krecha a tempke mam 35,6 niska ... :dTruskaffeczka lubi tę wiadomość
-
No, jak nic na betę w poniedziałek musisz się wybrać dla pewności.
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
MadzikForever wrote:Zaraz padnę ze stresu, dziewczyny! Muszę obdzwonić kilka placówek w poszukiwaniu pracy i tak mi serce kołacze, że nic się nie uda... Jak nic przez ten stres znowu nie będę miała owulacji, albo najlepiej to cykl znowu 75 dni! ;(
Póki nie ma dziecka to można się starać by ono było ale też zamiast tak bezczynnie siedzieć w domu to bym popracowała trochę bo wtedy się nie myśli ciągle o dziecku... -
No ja pracę mam, ale się przeprowadziliśmy i nie za bardzo mi się uśmiecha dojeżdżać 120 km, a jeśli nie znajdę nic, to będę musiała, bo z kasą średnio...
-
Pytanie mam do Was !!!
Czy macie zrobione wszystkie badania hormony (tsh, progesteron, estrogen itp), grupa krwi, toksoplasmoza?
Czy na któreś może skierować rodzinny lekarz( na NFZ ) czy trzeba za wszystko płacić? Czy musi skierować ginekolog tylko?
Bo zanim pójdę do gina może bym zmolestowała swoją rodzinną żeby mi wypisała jakieś skierowania? -
Lena Z. tak, podałam że nikt nigdy nie powiedział do mnie marysiu zawsze przedstawiałam się jako Magda, ale myślę, że bardziej pomogły mi znajomości w USC mojej koleżanki mama tam pracujeLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Yhymmm... Najważniejsze, że teraz jestes zadowolona ze swojego imienia
Cranberry jeśli chodzi o Twoje pytania to ja nie mam żadnych badań robionych, idę na żywioł... Jedyne co wiem na pewno to moja grupa krwi i wiem, że u nas będzie konflikt serologiczny...