Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTruskaffeczka wrote:Kochana ja już 7 dni nie palę wogóle i dobrze mi z tym
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Także dziewczęta do dzieła .! Kiedys w końcu trzeba się poznać a jak będą dzidzie to już wgle najdumniejsze z głowami do góry pójdziemy na te spacery !
ja zmykam kochane bo już 2:30 a o 7 wstaje .
A wy tu nie skrobcie duzo bo nie nadrobie jutro
Miłej pogawędki i dobranoc :* Śpijcie dobrze KochaneZakręconaOna, Truskaffeczka lubią tę wiadomość
-
Oj Landryneczko znam ten ból takiego załamania ;-( Wtedy zupełnie człowiek nie wie co ma ze sobą zrobić , najchętniej by się zakopał po ziemią ... masakra . Też miałam nie raz takie dni , że tylko płakałam ' dlaczego Nam nie wychodzi ' aż mój facet się zaniepokoił a było mu tez tak przykro jak widział mój stan załamania , że łezka mu w oku się kręciła. To jest straszne ...Te dzieci będą wyjątkowe bardzo , najbardziej wyczekiwane skarby świata !
-
Landryneczka wrote:ja bym szybciej rzuciła ale za duzo stresów było ale miałam kiedys chwilę załamania serio nawet nie chwilę przez tydz, nie wychodziłam z łózka tak się przejełam ze się nam nie udaje moj A. wziął wolne bo mnie pilnował i jakoś razem przeszlismy przez to i postanowilam nie palić i dzięki pomocy A. nie palę
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:oj trzeba trzeba się poznac takie ovyspotkanie z dzieciakami
Miłej pogawędki i dobranoc :* Śpijcie dobrze Kochane
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:oj trzeba trzeba się poznac takie ovyspotkanie z dzieciakami
Miłej pogawędki i dobranoc :* Śpijcie dobrze KochaneLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAAAAAAAAAAAAAA i bym zapomniała Truskaffeczka jutro punk 8:40 wchodzę na ovu i widzę u cb na wykresie zielona kropkę muszę być ciocią w końcu powodzenia w testowaniu a gdyby się nie udało czego nie życze to pamietaj jestem z toba :*
Zakręcona GRATULUJĘ ekspercie :*
Dobranoc dziewczynyTruskaffeczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:AAAAAAAAAAAAAA i bym zapomniała Truskaffeczka jutro punk 8:40 wchodzę na ovu i widzę u cb na wykresie zielona kropkę muszę być ciocią w końcu powodzenia w testowaniu a gdyby się nie udało czego nie życze to pamietaj jestem z toba :*
Zakręcona GRATULUJĘ ekspercie :*
Dobranoc dziewczyny -
Truskaffeczka wrote:nie ma co się przejmować też miałam chwilę słabości jak wyszedł mi test negatywny ale po kilku godzinach mój kochany mąż wyrwał mnie z tego i powiedział że będzie dobrze i na pewno będzie szkrab dlatego teraz się nie zamartwiam i idę do przodu
-
ZakręconaOna wrote:Mój to kiedyś był tak zawiedziony jak mi wyszedł test negatywny , pamiętam to jak dziś był to czerwiec 2013 ... bylismy pewnie , że się udało ... w stu procentach pewni a tu klapa , masakra ... tak jak on nie pali wgle i nie palił tak wtedy wziął ode mnie papierosa wypalił chyba ze dwa pod rząd i poszedł ze mną spać jak mnie przytulił czułam jak mu łzy płyna po policzku ;-( płakałam tak samo i Ja to było straszne ;-((
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dokładnie tak , nie jesteś sama . I tak jak mówiła Landryneczka , pamiętaj jesteśmy z Tobą mimo wszystko jaki wyjdzie wynik testu i wgle ! Życze zielonej kropeczki kochana . Kładę się spać bo wstane chyba jutro o 15 stej hahaha . Buziaczek wielki i zaciskam kciuki
Truskaffeczka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Dokładnie tak , nie jesteś sama . I tak jak mówiła Landryneczka , pamiętaj jesteśmy z Tobą mimo wszystko jaki wyjdzie wynik testu i wgle ! Życze zielonej kropeczki kochana . Kładę się spać bo wstane chyba jutro o 15 stej hahaha . Buziaczek wielki i zaciskam kciuki
ZakręconaOna lubi tę wiadomość