X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !
Odpowiedz

Do końca 2014 roku ZAJDĘ W CIĄŻĘ !

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Także dziewczęta do dzieła .! Kiedys w końcu trzeba się poznać ;-) a jak będą dzidzie to już wgle najdumniejsze z głowami do góry pójdziemy na te spacery ! <3

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    Kochana ja już 7 dni nie palę wogóle i dobrze mi z tym ;D
    ja bym szybciej rzuciła ale za duzo stresów było ale miałam kiedys chwilę załamania serio nawet nie chwilę przez tydz, nie wychodziłam z łózka tak się przejełam ze się nam nie udaje moj A. wziął wolne bo mnie pilnował i jakoś razem przeszlismy przez to i postanowilam nie palić i dzięki pomocy A. nie palę :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo Ja nawet na to nie zwróciłam uwagi ;-) hihihi Jestem już Zakręconym Ekspertem na Ovufriend ;-p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Także dziewczęta do dzieła .! Kiedys w końcu trzeba się poznać ;-) a jak będą dzidzie to już wgle najdumniejsze z głowami do góry pójdziemy na te spacery ! <3
    oj trzeba trzeba się poznac takie ovyspotkanie :) z dzieciakami :)

ja zmykam kochane bo już 2:30 a o 7 wstaje .

A wy tu nie skrobcie duzo bo nie nadrobie jutro :P

Miłej pogawędki i dobranoc :* Śpijcie dobrze Kochane

ZakręconaOna, Truskaffeczka lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Landryneczko znam ten ból takiego załamania ;-( Wtedy zupełnie człowiek nie wie co ma ze sobą zrobić , najchętniej by się zakopał po ziemią ... masakra . Też miałam nie raz takie dni , że tylko płakałam ' dlaczego Nam nie wychodzi ' aż mój facet się zaniepokoił a było mu tez tak przykro jak widział mój stan załamania , że łezka mu w oku się kręciła. To jest straszne ...Te dzieci będą wyjątkowe bardzo , najbardziej wyczekiwane skarby świata !<3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    ja bym szybciej rzuciła ale za duzo stresów było ale miałam kiedys chwilę załamania serio nawet nie chwilę przez tydz, nie wychodziłam z łózka tak się przejełam ze się nam nie udaje moj A. wziął wolne bo mnie pilnował i jakoś razem przeszlismy przez to i postanowilam nie palić i dzięki pomocy A. nie palę :)
    nie ma co się przejmować też miałam chwilę słabości jak wyszedł mi test negatywny ale po kilku godzinach mój kochany mąż wyrwał mnie z tego i powiedział że będzie dobrze i na pewno będzie szkrab ;D dlatego teraz się nie zamartwiam i idę do przodu ;D

Landryneczka lubi tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:

Dobranoc , do jutra złotko <3

de7e166350.png

b2727090e5.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:

DOBRANOC MIŁYCH SNÓW ! <3

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAAAAAAAAAA i bym zapomniała Truskaffeczka jutro punk 8:40 wchodzę na ovu i widzę u cb na wykresie zielona kropkę :) muszę być ciocią w końcu :) powodzenia w testowaniu a gdyby się nie udało czego nie życze to pamietaj jestem z toba :*

Zakręcona GRATULUJĘ ekspercie :*

Dobranoc dziewczyny :)

Truskaffeczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zostałyśmy tylko we 2 ;D

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Te dzieci będą wyjątkowe bardzo , najbardziej wyczekiwane skarby świata !<3
    to samo mojemu mówiłam dziś to samo :)

dobra uciekam papa <3

Truskaffeczka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    AAAAAAAAAAAAAA i bym zapomniała Truskaffeczka jutro punk 8:40 wchodzę na ovu i widzę u cb na wykresie zielona kropkę :) muszę być ciocią w końcu :) powodzenia w testowaniu a gdyby się nie udało czego nie życze to pamietaj jestem z toba :*

Zakręcona GRATULUJĘ ekspercie :*

Dobranoc dziewczyny :)
    NIE DZIĘKUJĘ KOCHANIUTKA :P ALE MAM NADZIEJĘ ŻE BĘDZIE JUŻ TO... <3

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaffeczka wrote:
    nie ma co się przejmować też miałam chwilę słabości jak wyszedł mi test negatywny ale po kilku godzinach mój kochany mąż wyrwał mnie z tego i powiedział że będzie dobrze i na pewno będzie szkrab ;D dlatego teraz się nie zamartwiam i idę do przodu ;D
    Mój to kiedyś był tak zawiedziony jak mi wyszedł test negatywny , pamiętam to jak dziś był to czerwiec 2013 ... bylismy pewnie , że się udało ... w stu procentach pewni a tu klapa , masakra ... tak jak on nie pali wgle i nie palił tak wtedy wziął ode mnie papierosa wypalił chyba ze dwa pod rząd i poszedł ze mną spać jak mnie przytulił czułam jak mu łzy płyna po policzku ;-( płakałam tak samo i Ja to było straszne ;-((

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tez wchodze i widze zieloną kropeczke kochana , dobranocki do juterkaaaaa <3<3<3

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mój to kiedyś był tak zawiedziony jak mi wyszedł test negatywny , pamiętam to jak dziś był to czerwiec 2013 ... bylismy pewnie , że się udało ... w stu procentach pewni a tu klapa , masakra ... tak jak on nie pali wgle i nie palił tak wtedy wziął ode mnie papierosa wypalił chyba ze dwa pod rząd i poszedł ze mną spać jak mnie przytulił czułam jak mu łzy płyna po policzku ;-( płakałam tak samo i Ja to było straszne ;-((
    To ja w marcu tego roku byłam pewna że zaciążyłam na 100% nawet okres mi się spóźniał... i klapa wtedy dałam sobie spokój z dzieckiem do teraz jak weszłam tutaj na forum marzenia odżyły i na nowo wierzę że będzie dobrze że nie jestem z tym sama... :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

plemnik.gif
    20121110570117.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Właśnie tez wchodze i widze zieloną kropeczke kochana , dobranocki do juterkaaaaa <3<3<3
    NIE DZIĘKUJĘ :P DOBRANOC DO DZISIAJ ! <3

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak , nie jesteś sama . I tak jak mówiła Landryneczka , pamiętaj jesteśmy z Tobą mimo wszystko jaki wyjdzie wynik testu i wgle ! Życze zielonej kropeczki kochana . Kładę się spać bo wstane chyba jutro o 15 stej hahaha . Buziaczek wielki i zaciskam kciuki <3

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 02:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Dokładnie tak , nie jesteś sama . I tak jak mówiła Landryneczka , pamiętaj jesteśmy z Tobą mimo wszystko jaki wyjdzie wynik testu i wgle ! Życze zielonej kropeczki kochana . Kładę się spać bo wstane chyba jutro o 15 stej hahaha . Buziaczek wielki i zaciskam kciuki <3
    NAWZAJEM ;* <3

plemnik.gif
    20121110570117.png
  • Rudziutka7 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleście w nocy naskrobały! Ledwo nadrobiłam!
    Z rana zrobiłam test ale niestety negatyw... już 4ty dzień po terminie. Wizyta u ginka o 11, obawiam się, że niepomyślne informacje będzie miał dla mnie :(
    smutaśna jestem

83c27385cd.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestescie szalone! No i jak juz imionani polecialyscie to... Ola jestem.

Rudziutka mam nadzieje, ze to stresik oczekiwania przesunal Ci okres a nie cos zlego.

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
‹‹ 93 94 95 96 97 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ